Liiga Playoffs: HPK - Tappara maanantaina 15.4.2019 kello 18:30

Tappara koki viikonloppuna melkoisen shokkitappion HPK:lle Hakametsässä. Miten käy nyt, lunastaako Tappara ryöstön vai meneekö HPK sensaatiomaisesti finaaliin? Lyö vetoa!
Liiga veikkaus
Liiga Playoffs: HPK - Tappara
huhtikuu 15,2019
18:30

Liiga Playoffs: HPK – Tappara, Kerholla finaalipaikka katkolla

HPK kävi hakemassa lauantaina tämän ottelusarjan ensimmäisen ryöstön ja sillä on nyt kotiareenalla huikea mahdollisuus napata paikka finaalissa. Tapparaa ei tainnut tuossa ottelussa varmasti lämmittää ihmeemmin Kristian Kuuselan nousu kaikkien aikojen tehokkaimmaksi pelaajaksi pudotuspeleissä, vaikka upea saavutus onkin.

Tämän ottelun peruskertoimet ovat sitä luokkaa, että HPK:n meno finaaliin on todennäköisempää kuin Tapparan. Voitto tästä HPK:lle niin Tappara takoo vasaraansa seuraavan kerran pronssiottelussa. HPK on tällä kaudella yllättänyt kyllä varmasti kaikki asiantuntijat ja se on nyt vain voiton päässä finaalista. Tunnetusti se katkaisupeli on vaikein, mutta onhan Kerholla nyt huikea paikka pistää tämä sarja poikki.

Kristian Kuusela ja Teemu Suhonen ovat vastanneet lähinnä Tapparan pistetehtailusta, Niko Ojamäki on ollut Tapparan suurin pudotuspelifloppi tehoilla 0+2. Varmasti Tapparan valmennusjohto on odottanut myös Antti Erkinjuntilta ja Jere Karjalaiselta enemmän. Kuka mahtaa nousta Tapparalta ottamaan sankarin viitan haltuun?

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Larmi vs Heljanko, vai Bäckström?

HPK:n paras pistemies on ollut Petteri Nikkilä, 4+7, myös Robert Leino 2+8 tehoin on pelannut oivaa pudostuspelikevättä. Teemu Turunen 2+6 ja Jere Innala 1+7 ovat kompanneet mainiosti. Emil Larmi on pelannut hienosti maalilla, 92,24% tarkkuudella ovat kiekot tarttuneet Larmin hanskaan. Täsmälleen sama prosentti on Christian Heljangolla, mutta miten on pään sisälle jäänyt lauantain epäonnistuminen? Niklas Bäckström pelasi hienon nollapelin lauantaina kun maalille pääsi, olisiko vanha kettu kääntämässä sarjaa vielä Tapparalle?

HPK-Tappara matsin jälkeen ratkotaan myös toista finalistia, onko tämän kevään finaalit Kärpät – HPK? Tuhkimotarina olisi siinä vaiheessa vain yhden askeleen päässä täydellisestä onnistumisesta. Toki se on sitä jo nyt, mutta viimeinen silaus odottaa. Tuleeko finaalipaikka maanantaina, vai käydäänkö Tampereella keskiviikkona hegemooninen Game 7?

HPK:lla tuhannen taalan paikka mennä finaaliin

HPK otti tämän sarjan ensimmäisen vierasvoiton, jatkuuko kotivoittojen sarja? HPK:lla on nyt todellinen paikka mennä finaaliin - siellä vastaan tulee Kärpät... tai HIFK. Jatkuuko sarja vielä keskiviikolle?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä