Liiga Playoffs: HPK - TPS keskiviikkona 27.3.2019 klo 18:30

Hämeenlinnassa nähdään mielenkiintoinen peli. Heräsikö TPS-karhu jo talviuniltaan vai pöllikö HPK hunajapurkin Turusta? Notkeaa vai tahmeaa peliä luvassa vierailta? Kerholla on mahdollisuus mennä 3-1 johtoon!
Liiga Playoffs: HPK - TPS
Maaliskuu 27,2019
18:30

Liiga: HPK – TPS, jatkuuko turkulaisten tahma?

TPS otti äärimmäisen tärkeän jatkoaikavoiton kotiyleisön edessä maanantaina. Tai ei sitä yleisöä pahemmin katsomossa ollut, mikä sitten turkulaisia vaivaa kun pelataan kauden tärkeimpiä otteluita? Samalla TPS katkaisi peräti seitsemän pudotuspelin tappioputken ja tästä on nyt hyvä jatkaa. HPK ei siis saanut kolmatta kiinnitystä voittoihin, mutta sitä se on jälleen lähellä keskiviikkona kun pelataan kotiareenalla.

HPK on vienyt näitä pelejä pelillisesti isäntänä koko ajan, TPS:n peli on ollut hukassa kaikissa kolmessa pelissä. Jostain syystä HPK ei saanut peliä ratkaistua varsinaisella peliajalla, tekikö Kerho tässä emämunauksen ja herätti karhun hunajapurkin ääreltä pelaamaan? Tätä hieman epäilemme, kyllä Kerho on edelleen se isoin suosikki voittamaan tämän sarjan.

Hämeenlinnalaisille voitto tästä ja sitten onkin kolme ottelupalloa edessä. Kotietu on edelleen Kerholla ja samaa mieltä ovat myös ottelun pitkävetokertoimet. Esimerkiksi Nordicbet heittää tähän peliin kertoimet 1.96 – 4.10 – 3.55, joten HPK:n voitolla saa kivasti rahat tuplattua.

COOLBET – LIIGA PLAYOFFS: LUNASTA ILMAISVETO + VOITA MATKA LÄTKÄN MM-KISOIHIN

HPK raivaamassa tietään neljän sakkiin?

Jotain tarttis TPS:n keksiä jotta se tästä sarjasta menisi jatkoon. Jo runkosarjan loppu oli melkoista sähellystä ja tuo sähellys on nyt tarttunut myös pudotuspeleihin. Joukkueessa on paljon potentiaalia, mutta nyt orkesteri ei soita samaan tahtiin, onko edes biisi sama? Joku tuossa rytmityksessä on ainakin pahasti pielessä, tuosta maanantain voitosta huolimatta. TPS:n pitää nyt voittaa HPK neljässä ottelussa kolme kertaa, kuulostaa tällä formilla todella pahalle yhtälölle. No, onhan niitä sarjoja ennenkin käännetty, mutta joku poppakonsti täytyy nyt kaivaa jo tähän seuraavaan peliin ja hankkia se kotietu takaisin. Hämeenlinnassa se on todella paha rasti.

Ei se mahdotonta toki ole, mutta HPK:n peli näyttää varsinkin kotikaukalossa erittäin hyvälle. Siellä se voitti toisen kohtaamisen 5-3 ja tähän matsiin voitaisiin tulosvetoon hakea vähän samankaltaista, 3,4 – 2,3 voisivat olla lähtökohdat.

Liigadatalta jälleen mielenkiintoista faktaa:

HPK ollut pelillisesti edellä - TPS selkä seinää vastaan tämän pelin jälkeen?

Ei tarvitse olla kovakaan ennustaja jos pitää HPK:ta tässä pelissä suosikkina. Jos TPS tämän sarjan pystyy tasoittamaan ja nappaamaan kotiedun - se on kova temppu. TPS on ollut kaikissa peleissä pelillisesti alakynnessä, nyt HPK ei jätä tilaisuutta käyttämättä.

Aseta vetosi