Huddersfield - Arsenal 9.2.2019, kotijoukkue on surkeaakin surkeampi

Arsenal on taantunut syyskauden lostavasta 22:n tappiottoman ottelun putkesta. Kotijoukkue Huddersfield on ollut kehno koko kauden.
Huddersfield - Arsenal
Helmikuu 09,2019
17:00

Unai Emeryn Arsenal ei taida lopulta kuitenkaan pystyä sen parempaan kuin Arsene Wengerinkään Arsenal. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukossa sijalla kuusi. Manchester United pyyhälsi jo pisteellä ohi. Nelospaikalla, eli vielä Mestareiden liigaan oikeuttavalla paikalla, on tällä hetkellä Chelsea kolmen pisteen päässä. Arsenal alkaa olla jo vakiintuneesti Valioliigan top kuutosen heikoin joukkue.

Arsenal on epätasainen joukkue. Välillä se pelaa mainiosti, kuten tammikuun puolivälissä, kun se voitti kotonaan Chelsean 2-0. Tätä edeltävä peli oli sitten ollut heikompi peli West Hamin kentällä, jonka Arsenal hävisi 0-1.

Nyt olisi Asenalilla taas hyvä paikka ottaa kaikki kolme pistettä, kun se matkaa liigan heikoimman joukkueen Huddersfieldin kentälle.

Huddersfieldillä jo toivo mennyt

Huddersfield on sarjajumbona jo kuusi pistettä toiseksi viimeistä Fulhamia perässä. Putoamisrajan yläpuolelle oleva Burnley on jo 13 pisteen päässä, eli Huddersfieldin pitäisi vähintään voittaa loppukauden aikana nelisen matsia ja pelata muutama tasuri. Vaikea homma, kun tähän saakka joukkue on voittanut vain kahdesti. Melkein voi jo sanoa, että Huddersfield lähtee ottamaan vauhtia alakerran kautta.

Huddersfield on saanut viidestä viime ottelusta vain yhden pisteen. Tammikuun puolen välin paikkeilla se pelasi Cardiffin kentällä nihkeän maalittoman tasapelin. Viime kierroksella Chelsea purki paineitaan Huddersfieldiä vastaan, ja voitti sen 5-0. Hudds ei ole tehnyt viidessä viime ottelussa kaikki turnaukset mukaan lukien maalin maalia. FA Cupissakin se hävisi alasarjojen Bristol Cityä vastaan 0-1.

Tammikuussa Huddersfield yritti saada uutta alkua managerin vaihdoksella. David Wagner sai lähteä ja tilalle tuli Jan Siewert, mutta tuskinpa tästä on mitään apua.

Huddersfield on kotonaan aivan yhtä kehno kuin vieraissakin. Se on voittanut Valioliiga-kauden kotiotteluista vain yhden. Kaikissa 13 kotimatsissa se on tehnyt vain viisi maalia. Ja se on vielä hävinnyt kuusi viimeistä kotiotteluaan.

Arsenal oli kauden alkupuolella hyvän aikaa loistava ryhmä. Se pelasi kaikki turnaukset mukaan lukien 22 ottelun tappiottoman putken, ja siinä fanien odotukset Unai Emeryn suhteen nousivat kyllä suhteettoman suuriksi. Miestä pidettiin futismaailman messiaana. Joulukuun puolivälissä Arsenal sitten hävisi Southamptonille, ja sen jälkeen on ollut hankalampaa. Soton -tappion jälkeen Arsenal on kaikissa turnauksissa pelannut 12 ottelua saldolla 5-1-6.

Eurooppa-liigasta pokaali?

Arsenal on pudonnut FA Cupista ja EFL Cupista, Valioliiga käy tiukaksi, joten näyttää siltä, että jos Emery haluaa pokaaleja ja paikan ensi kauden Mestareiden liigaan, niin Eurooppa-liigan voitto tällä kaudella voisi olla paikallaan. Ensi viikolla Arsenal pelaa Eurooppa-liigassa ensimmäisen pudotusottelun BATE Borisovia vastaan. Tällä saattaa olla jonkinlaisia vaikutuksia Huddersfield -ottelun peluutukseen. Jokunen avainpelaaja saattaa olla vaihdon puolella huilaamassa.

Arsenalilla on loukkaantumishuolia puolustuksessa. Mustafi sai kolhun viime viikolla Etihadilla, ja sitä ennen jo Holding ja Sokratis ovat pudonneet sairastuvalle. Konstantinos Mavropanos saattaa olla nyt vasta neljättä kertaa tällä kaudella liiga-avauksessa. Maitland-Nileskin saattaa olla sivussa.

Hiljattain Barcasta lainasopimuksella tullut Denis Suarez lienee avauksessa.

Huddersfieldiltä sivussa ovat ainakin Williams ja Sabiri, ja ehkä myös Hogg sekä Mbenza.

Huddersfieldin mahdollinen avaus: Lossl; Smith, Zanka, Schindler, Kongolo; Billing, Bacuna, Mooy; Diakhaby, Mounie, Mbenza

Arsenalin mahdollinen avaus: Leno; Jenkinson, Koscielny, Mavropanos, Monreal; Suarez, Torreira, Guendouzi; Ramsey; Lacazette, Aubameyang

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 5.60 – 4.30 – 1.63, ja nämä ovat varmasti aika hyvin kohdallaan. Yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.82, ja sen voi pelata. Huddersfield ei pärjää puolustuksessa. Se on kotonaakin viimeksi pelannut nollapelin marraskuussa heikkoa Fulhamia vastaan. Arsenalilla on omia ongelmia peräpäässä. Manchester Cityä vastaan Hudds sai kotonaan kaksi kutiakin maalia kohti, vaikka maaliin pallot eivät sitten menneet. Kyllä se Arsenaliakin vastaan jokusen kelpo maalipaikan saa. Josko nyt sitten osuisi.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä