Huddersfield - Chelsea 11.8.2018, uusia kasvoja Lontoon Sinisillä

Chelsea on uudistunut, managerina on nyt Sarri ja maalila Kepa. Vanhaa hyvääkin on vielä jäljellä, Eden Hazard pelaa ainakin vielä Chelsean paidassa.
Huddersfield - Chelsea
Elokuu 11,2018
17:00

Chelsean uusi manageri Maurizio Sarri aloittaa joukkueensa kanssa Valioliigan Huddersfieldin kentällä.

Chelsean kesä ei ole mannyt aivan parhaalla mahdollisella tavalla. Ex-manageri Antonio Conte roikkui seuran mukana pitkän aikaa ennen kuin hänelle annettiin lopputili käteen. Sarrilla on ollut alle kuukausi aikaa saada joukkue kuntoon ja mieleisekseen. Sarri pääsi hommiin vasta heinäkuun puolivälissä.

Siirtomarkkinoilla Chelsea on saanut aikaan ilman Sarriakin. Jorginho tuli Stamford Bridgelle, vaikka Manchester Citykin olisi halunnut miehen. Kovacic tuli lainasopimuksella, ja samalla uudella maalivahtien maailmanennätyksellä Kepa Arrizabalaga.

Ex-veskari Courtois lähti Real Madridiin, mutta kaikista huhuista huolimatta MM-kisoissa loistanut Eden Hazard on edelleen Chelsean mies. Jos Hazard on motivoitunut ja tyytyväinen, niin hän on varmasti yksi Valioliigan kärkipelaajista tällä kaudella.

Chelsea pelasi jo Community Shield -ottelun Manchester Cityä vastaan viime viikonloppuna, ja tuossa pelissä City oli muutamaa astetta parempi. Lopputulos oli Manchesterin sinisille 2-0. Chelsea oli pelissä ilman tärkeää kaksikkoa Hazard ja Kante. Kärkimies Giroudkin oli vielä lomalla.

Sarri on tehnyt Chelseaa aika merkittävän taktisen muutoksen. Conte toi seuralle mestaruuden vaihtamalla kaksi kautta sitten joukkueen alakerran kolmen topparin systeemiksi. Nyt Sarrin muodostelma on 4-3-3, jolla hän sai Napolin joukkueen pelaamaan todella hienosti. Sarrin Napoli oli ehdottomasti yksi Serie A:n tehokkaimmista ja viihdyttävimmistä joukkueista. Muodostelma myös antaa mahdollisuuden käyttää Chelsean vahvuuksia, joka on varmasti laadukas keskikenttä.

Conte sai muutaman Chelsean pelaajan haluamaan muualle, tai muuten vain alisuorittamaan. Tämän Sarri on jo ehtinyt korjata. Willian ei enää halua jättää seuraa, David Luiz pelaa jälleen ja Ross Barkleykin on mukana kuvioissa.

Chelsea tuli viime kaudella viitokseksi. Huddersfield taas oli lähellä putoamista, lopputulos jäi sijalle 16.

Huddersfield oli viime kaudella kyllä yksi ehdoton putoajakandidaatti, ja tilanne on sama nytkin. Viime vuonna joukkue ei ollut lopulta putoamisajan alapuolella kuin muutaman viikon, mutta tiukka tilanne oli loppuun saakka. Lopulta Huddersfieldin ero putoamisrajan alle oli vain neljä pistettä.

Tällä kaudella säilyminen voi olla hankalampaa, sillä Valioliigaan nousseet Wolverhampton ja Fulham ovat kuluttaneet kasat rahaa joukkueidensa vahvistamiseksi. Huddersfield ei ole pystynyt samaan,vaikka se tekikin seurahistorian suurimman kaupan kesällä ostamalla 17 miljoonalla punnalla puolustukseen Terence Kongolon.

Viime kaudella Huddersfield teki Valioliigan vähiten maaleja, vain 28. Manageri Wagner ei ole tehnyt kesällä oikeastaan mitään kärkipäätä vahvistaakseen, ainoa mahdollinen parannus on kymmenellä miljoonalla punnalla hankittu Adama Diakhaby, mutta hän on kovin epävarma ostos.

Huddersfieldin selkäranka ja menestyksen mahdollisuus taitaa olla topparipari Jorgensen-Schindler, joka pelasi viime kaudella yhdessä oikeastaan kaikki minuutit.

Huddersfield oli viime vuonna huono top 6 -joukkueita vastaan. Näistä otteluista se sai vain viisi pistettä mahdollisista 36:sta.

Huddersfieldin mahdollinen avaus: Lossl; Hadergjonaj, Schindler, Zanka, Kongolo; Mooy, Hogg; Sobhi, Pritchard, Van La Parra; Mounie

Chelsean mahdollinen avaus: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Luiz, Alonso; Jorginho, Barkley, Fabregas; Willian, Pedro, Morata

 

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 6.20 – 3.90 – 1.65, ja vaikka Chelsea kauden mittaan on joukkueista juuri tämän verran parempi, niin sekavan kesän jälkeen kotijoukkueella lienee paremmat mahdollisuudet. Huddersfield +0.5 Unibetin kertoimella 2.38 on pelin väärti.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä