Huddersfield - Chelsea 12.12.2017, Chelsea on väsynyt joukkue

Chelsea hävisi viime kierroksella West Hamille, ja joukkue vaikuttaa väsyneeltä, Mestareiden liiga painaa. Kotijoukkueella on saumat yllättää.

Chelsea hävisi viime kierroksella otteitaan parantavan West Hamin vieraana 0-1. Chelsea toki hallitsi ottelua, se voitti laukauksetkin 19-5, mutta maali jäi tekemättä. Sarjataulukossa Chelsea on edelleen kolmantena, mutta ero kärkijoukkue Manchester Cityyn on jo 14 pisteen mittainen.

Huddersfield voitti omassa ottelussaan viikonloppuna Brightonin 2-0 kotikentällä. Voitolla Hudds katkaisi neljän tappion putken. Sen paikka sarjassa on nyt sija 12, West Ham juuri putoamisrajan alapuolella on viiden pisteen päässä.

Väsynyt Chelsea

Chelsean pelaaminen West Hamia vastaan oli jotakuinkin väsyneenoloista. Joukkueen kaikki avainpelaajat vaikuttivat väsyneiltä, ehkä tiukka otteluohjelma alkaa jo tuntua jaloissa. Chelsea pelasi viikko sitten Mestareiden liigassa Atletico Madridia vastaan. Viime vuoden mestaruuskaudella Chelsea ei pelannut olleenkaan euroturnauksia, ja se oli iso tekijä joukkueen menestyksessä. Nyt raskas otteluohjelma laittaa Chelseankin samalle viivalle muiden suurseurojen kanssa.

Chelsean ei kyllä missään nimessä pitäisi hiipua jo nyt. Joukkue on rikas kuin mikä, miljardööri Abramovichin rahoilla pitäisi kyllä saada rakennettua sellainen vaihtopenkki, että joukkue pystyisi kahlaamaan läpi raskaan Valioliiga-talven. Muutkin pystyvät kasaamaan ryhmät, jotka pärjäävät kahdella rintamalla. Chelsean joukkue on kyllä selvästi ohkainen suurseuran joukkueeksi, vaihtoehtoja ei peljon ole. Jos Eden Hazard pelaa heikosti, niin kenet manageri Antonio Conte voisi laittaa pyörittämään hyökkäystä?

Barcelona helmikuussa

Nyt Contella ja Chelsealla on mahdollisuus keskittyä Valioliigaan ja FA Cupiin, sillä joukkueen seuraava Mestareiden liigan ottelu on pudotuspeli helmikuussa Barcelonaa vastaan. Joulun aika on Valioliigassa tunnetusti kova, pelejä on paljon. Chelsealla on aivan tarpeeksi hommia näissäkin otteluissa. Mestaruus ei tosin tule tällä kaudella Lontoon sinisille, ellei Manchester City sitten täysin romahda.

Huddersfieldia vastaan Chelsea on toki suursuosikki.Vieraskentälläkin Chelsean voittokerroin on selvästi alle 1.50 -tasoin. Reissu pohjoiseen tuskin kuitenkin on aivan niin helppo kuin mitä kertoimet väittävät. Huddsin ottelu Brightonia vastaan ei ollut nätti, mutta selkeä parannus kehnoon edelliseen otteluun Evertonia vastaan se kuitenkin oli. Kotonaan Huddersfield ei ole ollut ollenkaan surkea. Se hävisi marraskuun lopulla Manchester Citylle 1-2, mutta siinäkin ottelussa voittomaalia saatiin odottaa aivan peliajan loppupuolelle. Manchester Unitedin Hudds voitti kotonaan lokakuussa 2-1.

Huddsilla ei hävittävää

Hudds tulee tänäänkin olemaan kovaa puolustava ja riskejä kaihtava ryhmä. Jos Hazard ja muut ovat hieman tylsiä, niin vaikea Chelsean on löytää aukkoja kotijoukkueen peräpäästä.

Ottelussa on muutama poissaolo. Kotijoukkueelta sivussa ovat ainakin Billing ja Stankovic sekä mahdollisesti Hefele. Chelsealta David Luiz on sairastuvalla ja Drinkwaterin sekä Moratan pelaaminen on epävarmaa. N’Golo Kante on taas mukana, ja väsymätön ranskalainen on tärkeä mies Chelsean keskikentällä. Jos Morata on sivussa, niin se on kyllä pieni miinus Chelsean joukkueelle.

Vetomarkkina on liikaa vierailijoiden puolella. Hudds +1 saa Unibetilta kertoimeksi 2.15, ja sen voi pelata. Chelsean yhden maalin voitolla panos palautetaan.Vaikea nähdä kuinka Chelsea voisi saada tästä murskavoittoa aikaiseksi.

Huddersfieldin mahdollinen avaus: Lossl – Smith, Zanka, Schindler, Malone – Mooy, Hogg – Kachunga, Ince, van La Parra – Mounie

Chelsean mahdollinen avaus: Courtois – Azpilicueta, Christensen, Rudiger – Moses, Kante, Fabregas, Alonso – Pedro, Hazard – Morata

Vetomarkkina on liikaa vierailijoiden puolella. Hudds +1 saa Unibetilta kertoimeksi 2.15, ja sen voi pelata. Chelsean yhden maalin voitolla panos palautetaan.Vaikea nähdä kuinka Chelsea voisi saada tästä murskavoittoa aikaiseksi.

Aseta vetosi