Liiga: Ilves – HIFK keskiviikkona 23.1.2019 klo 18:30

Ilmaismatsi TV5:llä! Tsekkaa kertoimet otteluun ja lyö vetoa ottelun tuloksesta tai vaikkapa maalintekijöistä. Sortuuko HIFK jälleen tehottomuuteen kun Ilves luistelee jalat alta? Kumpikin tavoittelee paikkaa kuuden sakissa!
Liiga: Ilves – HIFK
tammikuu 23,2019
18:30

Liiga: Ilves – HIFK, katso ilmaiseksi!

Ottelun voi katsoa ilmaiseksi TV5 kanavan kautta, joten jos Telia-pakettia ei ole hankittuna –  tässä yksi tilaisuus nähdä liigakiekkoa ilmaiseksi tällä kaudella.

Ilves saa vieraaksi keskiviikkona stadilaisen HIFK:n. Historiatilastot 10 viimeisen Tampereen-kohtaamisen osalta paljastavat sen että vaikka kertoimet peliin ovat kutakuinkin tasan, on Ilves selkeä ennakkosuosikki. HIFK on pystynyt 10 viimeisestä Tampereen-pelistä Ilvestä vastaan voittamaan vain yhden varsinaisella peliajalla – joku Ilveksessä on todellista myrkkyä HIFK:lle.

HIFK:lla oli ennen JYP-peliä ihan hyvä jakso, kuudesta pelistä tuli viisi voittoa, tosin näistä kaksi sitten vasta jatkojen kautta. Ilves ei ole joutunut jatkoille kuuteen peliin, olisiko tässä sen paikka? Vai nappaako Ilves kolme pinnaa, ihan varsinaisella peliajalla? Paljon mahdollista.

Ilveksen kaksi viimeistä peliä Kärppiä ja Lukkoa vastaan päättyivät tappioihin kolmella maalilla 4-1 ja 5-2, mutta tässä ottelussa Ilves pistää taas taatusti parastaan. HIFK:n peliin valmistautumiset ovat olleet tällä kaudella vähän niin ja näin ja sehän näkyy sitten sarjataulukosta. Jos Kärppiä ollaan jo nyt se 30 pistettä perässä niin joku ihan perustavaa laatua oleva asia on mennyt pahasti pieleen. Joukkueiden budjetit ovat kuitenkin siellä suurinpiirtein samalla tasolla.

Kertoimet pitkävetoon ovat melkein tasan, mutta Ilves vie?

Ilves on tällä kaudella luottanut nuoriin tehokkaisiin pelaajiin ja jälkeä on Karri Kivi saanut varsin mukavasti aikaiseksi. Arttu Ruotsalainen, Teemu Lepaus, Teemu Rautiainen, Joona Ikonen, Joose Antonen ja Eemeli Suomi ovat kaikki tehneet jo yli 20 pistettä Ruotsalainen on jo puhkonut 30 pinnan rajan. Luistin liikkuu ja HIFK tulee jäämään keskiviikkona joukkueen jalkoihin.

Pitkävetokertoimet 2.50 – 4.10 – 2.45 lupailevat varsin mukavaa kerrointa Ilveksen voitolle, reilu tuplaus panokselle otetaan ilolla vastaan. HIFK:n historia Ilvestä vastaan nimenomaan Tampereella voi tuoda tähän peliin vielä tasapelimahdollisuuden, mutta on vaikea uskoa että stadilaiset täältä täydet pisteet nappaisivat. Siinä tapauksessa stadilaisten tulee esittää ehdottomasti kauden parasta kiekkoa, sitä ei ole vähään aikaan taas näkynyt.

Tiedätkö vastauksen?

Tasainen taisto Tampereella - jääkö pinnat Manseen?

Ilves ja HIFK taistelevat tällä hetkellä samoista paikoista ja pisteistä sarjataulukossa, joten totaalinen kuuden pinnan peli kyseessä. Jääkö pisteet Tampereelle vai käykö valkopaitaiset ryöstöretkellä Hakametsässä? Katso kertoimet otteluun aj lyö vetoa!

Aseta vetosi