Liiga: Ilves - Kärpät torstaina 17.1.2019 klo 18:30

Hakametsässä käydään metsäneläinten välinen kamppailu kun Ilves saa vieraita pohjoisen hangilta. Kumpi tässä ottelussa on vikkelämpi, keskiviikkona Turussa marinoitu Ilves vai lepohetken saanut Kärpät? Kakkosta kehiin!
Liiga: Ilves - Kärpät
tammikuu 17,2019
18:30

Liiga: Ilves – Kärpät, vieraat luistelee isännät kumoon?

Kärpät jatkaa yksinäisenä liigakärjessä, kävi tässä pelissä sitten mitä tahansa. Kärppien peli on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista ja pelikielloista, tässä ottelussa Oskar Osalan pelaaminen on ainakin Liigan sivujen mukaan epävarmaa. Kuntopuntarissa Ilves on jopa Kärppien edellä kuuden pelin suhteen, mutta näiden joukkueiden välinen lähihistoria tietänee täyttä pottia Kärpille.

Karri Kiven Ilveksen syksy oli hieno, mutta pikkaisen on tankista loppunut löpö mitä pidemmälle kautta on edetty. Ilves on nyt valahtanut säälipleijaripaikalle, mutta ainakin tällä hetkellä joukkue taistelee vielä suorasta pudotuspaikasta. Se vaatisi pisteitä hieman yllättäviltäkin joukkueilta, Kärpät olisi toki sellainen.

Ilves piipahti keskiviikkona Turussa – miten rankka reissu oli?

Ilveksen otteluohjelma on huono tätä ottelua ajatellen, sillä Ilves käy keskiviikkona Turussa pelaamassa tepsiä vastaan. Kärpät on saanut lepäillä ja luistelee tähän peliin levänneenä. Kärpät varmasti yrittää luistella Ilveksen kumoon ja joissainhan se eilinen peli näkyy ihan varmasti. Missä, se jää nähtäväksi. Näkyykö jo ensimmäisessä erässä vai vasta ottelun jälkeen?

Ottelun kertoimet ovat vaffasti Kärpille ja kyllähän Ilves yllättää oikein positiivisesti vedonlyöjät jos se tästä pinnankin nappaa. Kyllä tässä ottelussa rahat menee Kärpille ja 1-2 maalin erolla otetaan rahat pois kuleksimasta. Kärppiä vastaan Ilves on tehnyt kokona 15 maalia 10 peliin, joten 2,3 maalia on ehkä jopa liikaa kotijoukkueelle? Kärpät on tehnyt 25 maalia, joten 2,3,4 voisi olla Kärppien lukemat tulosvedossa.

Kummallisesti tässä ottelussa kohtaavat joukkueet joiden ylivoimapelaaminen on 12. ja 14 parasta tai toiseksi ja neljänneksi heikointa. Nähdäänkö tähän muutosta tässä pelissä? Kärpät on sentään paras alivoimajengi ja Ilveksen alivoima on koko Liigan pas… heikointa. Kärppien ylivoimamaalista voisi siis jopa lyödä vetoa, tulisiko sitten ketsuppipurkin avautumisen mukana enemmän kuin yksi YV-maali?

Kärpät voittaa, mutta monella maalilla?

Ilves ei taida jaksaa Kärppien kyydissä vaikka ei se pohjoisen petojen peli viime aikona ihan minttiä ole ollutkaan. Kärpät nappaa tässä pisteet, mutta monenko maalin erolla? Lyö vetoa ja tee kiva lunastus!

Aseta vetosi