Liiga: Ilves - Tappara klo 18:30 perjantaina 19.10.2018

Kumpi on Mansen ykkönen? Tällä hetkellä se on sarjataulukon ja edellisen ottelun perusteella Ilves, jatkuuko tarina samalla moodilla tämän matsin jälkeen. Huikea hegemoniamatsi tulossa, lyö vetoa ottelusta!
Liiga: Ilves - Tappara
Lokakuu 19,2018
18:30

Liiga: Ilves – Tappara klo 18:30 perjantaina 19.10.2018

Liigan kakkonen vastaan liigan ysi. Jos olisi ennen kautta pitänyt arvioida mikä mahtaa olla joukkueiden järjestys tässä pelissä, olisi Tappara ollut suurimman osan vastaus sarjakakkoseksi. Dieseleitä lämmittelevä Tappara on kuitenkin vaikean alkukauden jälkeen se Liigan yhdeksäs joukkue ja Ilves on hienosti aloittanut kauden liigakakkosena. Miten mahtaa käydä tässä ottelussa, kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Ilves kävi ”vieraissa” hakemassa voiton lukemin 1-2.

Porkkanapöksyt jatkaa CHL:ssä:

Ilveksen kotiotteluissa Tapparaa vastaan on kuitenkin iso mutta. Joku ihmeellinen taika pitää Ilvestä kurissa omissa kotiotteluissa Tapparaa vastaan ja edellinen ”kotivoitto” on tullut vuoden 2015 puolella. Koti- ja vierasvoiton ero tässä on hiuksenhieno, molemmathan pelaavat ottelunsa Hakametsän jäähallissa. Mutta näin kertovat tilastot ja onko tästä alitajuisesti tullut Ilvekselle jo rasite? Nyt olisi Karri Kiven Ilveksellä oiva paikka räjäyttää tuo tilasto taivaan tuuliin. Mikäli alkukauden mainiot otteet jatkuvat, tässä ottelussa on potentiaalia siihen.

Tappara jatkaa CHL-taivalta

Tappara nappasi tiistaina komean 5-1 voiton ruotsalaisesta Djurgårdenista. Ottelussa debytoi kokenut ruotsalaispakko Elias Fälth ja mies näyttikin heti osaamistaan ja täräytti koko ottelun ensimmäisen maalin. Jatkuuko sama tahti Liigassa, tästäkö Tapparan nousukiito lähtee rullaamaan? Tähän saakka Tapparan konetta on vielä lastattu ja takeoff-lupaa jostain syystä odoteltu. No, kausi on nuori ja kyllähän Tappara siellä mitalipeleissä taas keväällä on.

Ilves pelasi oman viikko-ottelunsa kotona KooKoota vastaan keskiviikkona, näkyykö päivän lyhyempi palautusaika perjantaina jotenkin? Ei sen välipäivällä pitäisi näkyä. Otteluun on tarjolla paljon erilaista vedonlyöntiä ja tässä kohtaa voisi olla hyvä heittää muutamia nimiä maalintekijävetoon vaikka välttämättä ottelussa ei trendin mukaan montaa maalia nähdä. Hieman yllättävästi Ilves otti ottelussa turkkiinsa jatkoajalla, mutta pisteputki jatkuu edelleen. Miten käy tässä matsissa?

Ilveksen kuumin pistenikkari ja kultakypärä on ollut Teemu Lepaus 4+11 tehoin. Arttu Ruotsalainen on kompannut hyvin tehoin 6+7 ja Joose Antonen on myös puhkonut 10 pinnan tehot tehoilla 5+6. 15 pelaajaa on Ilvekseltä tehnyt jo maalin tällä kaudella, joten potentiaalisia nimiä maalintekijävetoon riittää. Tapparalla maalintekijöitä ei ole kuin 11 ja varsinaista maalitykkiä ei ole löytynyt.

Peräti neljä pelaajaa on tehnyt viisi maalia, Tomas Zaborsky (5+9), Jarkko Malinen 5+5, Niko Ojamäki 5+4 ja Valtteri Kemiläinen 5+3 ovat myös tapparan pistepörssin kärjessä. Jan-Mikael Järviseltä odotetaan maaleja, mutta toistaiseksi kauden 19 laukausta ei ole tuottanut kuin Raipemaiset tehot 0+8.

Aina on aikaa Kiakko-Makasiinille:

Murtaako Ilves Tappara-kirouksen isäntänä?

Ilveksellä on iso mahdollisuus napata voitto ja päättää pitkä piina Hakametsässä. Kun Ilves on isännöinyt Tapparaa vastaan, ei voittoja ole pahemmin viime vuosina rapissut. Rapiseeko nyt?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt