Liiga: Ilves – Tappara perjantaina 22.2.2019 kello 18:30

Ilves ja Tappara Hakametsän huikeassa trillerissä. Kuka tekee maalit ja paljonko ottelu päättyy? Matsiin on tarjolla taas huima määrä betsattavaa, joten käy hakemassa lisäjännitystä omaan otteluseurantaan!
Liiga: Ilves – Tappara
Helmikuu 22,2019
18:30

Liiga: Ilves – Tappara perjantaina 22.2.2019 kello 18:30

Paikallispelihuumaa on luvassa tähän peliin yllin ja kyllin kun Ilves ja Tappara kohtaavat. Kertoimet ovat tässäkin pelissä Tapparalle, mutta yhtä hyvin tämän ottelun voi Ilves voittaa. Ilves ei tosin ole Tapparaa voittanut isännöidessään varsinaisella peliajalla miesmuistiin, toki rankkareilla Ilves pesi jo Tapparan edellisessä kohtaamisessa vastaavassa pelissä. Tappara – Ilves -ottelussa Ilves oli edellisessä pelissä parempi, joten Tapparalla on tässä pelissä isosti hampaankolossa.

Tapparan viimeaikaiset otteet ovat saaneet jo monet huolestumaan, ennen keskiviikon kierrosta Tappara oli hävinnyt peräti neljä peliä viimeisestä viidestä pelistä. Moni odotti Tapparan hankkivan maalivahtiosastolle vahvistusta – näinhän se tekikin, mutta ”vahvistus” lähetettiin muille maille ennen yhtäkään Tappara -peliä. Moni ei näe että Heljanko – Bäckström kaksikolla voidaan haastaa Kärppiä mestaruustaistossa. No, sittenhän se nähdään.

Tässä ottelussa Tappara haikailee vielä pinnoja, joita se tarvitsee TPS:n takaa-ajoon. Sarjan kakkospaikka on Tepsin omissa käsissä, Tapparan kuntopuntari on melkoisen synkällä kunnolla juuri nyt. Ilveksen kuntopuntari on parempi ja tupsukorvat himoitsevat vielä paikkaa kuuden parhaan sakissa ja suoraan pudotuspeleihin.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Ratkeaako peli Ilveksen heikkoon erikoistilannepelaamiseen?

Ilves on pelannut erikoistilanteet tällä kaudella todella heikosti, siinä voi olla ratkaisu myös tähän peliin. Kotijoukkueena se on vasta sijalla 13. ylivoimapelissä, takana vain HIFK ja Ässät. Alivoima on ollut koko Liigan heikointa kotiotteluissa, prosentti on 74.44% vaikka alivoimaa sekin on saanut harjoitella todella paljon. Tapparan vastaavat lukemat vierasotteluissa ovat huomattavasti paremmat, joten Tapparan ylivoimamaalin puolesta tässä voi kyllä heittää betsiä kehiin.

Molemmilla joukkueilla on monta hyvää nimeä pistevetoon ja maalintekijävetoon ja näitä voikin ripotella tähän peliin molemmilta. Paikallispeleissä voi tapahtua ihan mitä vaan ja kun vielä molemmat niitä pisteitä tarvitsee, saatetaan nähdä melkoisen tasainen ja tasamaalinen peli. Mennäänkö jatkoille? Ehkä perjantai-illassa saatetaan sellaisetkin nähdä?

Huima liigakauden loppu tulossa!

Yllättääkö Ilves Tapparan?

Ilves voittanut nyt kaksi peräkkäin, tuleeko sieltä se kolmas? Viimeisimmästä varsinaisella peliajalla napatusta Tapparavoitosta isäntänä on valovuosia aikaa, nyt olisi tuon apinan poistumisen paikka?

Aseta vetosi