Liiga: Ilves - Tappara 18:30 keskiviikkona 26.12.2018

Ilves ei isäntänä ole voittanut Tapparaa miesmuistiin, eikä se taida sitä tehdä tänäänkään. Tapparan viime pelit eivät ole sujuneet kuitenkaan kovin hyvin, mutta Ilves on taas hyvä pomppualusta uuteen nousuun. Otetaan kiinni Tapparan voittokerroin!
Liiga: Ilves - Tappara
Joulukuu 26,2018
18:30

Liiga: Ilves – Tappara 18:30 ke 26.12.2018

Tampereella sulatellaan kinkkuja Tapaninpäivänä oikein kunnolla kun Ilves ja Tappara ottavat yhteen. Molemmilla tamperelaisjoukkueilla ei ennen joulutaukoa mennyt ihan kaamean vahvasti, mutta tästäkin ottelusta on tarjolla kolme pistettä, toiselle tai jaettuna molempien kesken. Joka tapauksessa voittaja tästäkin pelistä löytyy joka tapauksessa.

Kertoimet ottelussa ovat lievästi Tapparalle, Ilveksen isännöidessä. Unibet antaa tähän peliin kertoimet 2.88 – 4.10 – 2.16 ja tälle on toki syynsä. Yksi syy on sarjasijoitus, Tappara on edelleen Liigan kolmonen ja Ilves on pudonnut sijalle 10.

Toinen syy on Ilveksen isännöinti, Ilves ei ole Tapparaa pystynyt voittamaan todella pitkään aikaan kun se on ollut otteluisäntänä. Joudutaan menemään tilastoissa aina vuoteen 2015 ja marraskuulle, tuolloin Ilves voitti Tapparan lukemin 4-1. Sen jälkeen Ilves ei ole voittanut Tapparaa isännöidessään 13 peliin. Jokohan tuo putki menisi poikki?

Ilves painii mörköjen kanssa

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet jo kolmesti, ensimmäisen vei Ilves lukemin 1-2, seuraavan Tappara 2-4 ja kolmannen Tappara 3-1. Ei varmaan kauhean kauaksi mene kun veikataan tämän ottelun päättyvän maalin tai kahden erolla Tapparalle? Tsekkaa tasoitusvetoon kertoimet tälle vedolle betsaa joko X tai 2 merkkiä. Ilveksen 10 viimeistä peliä ovat menneet ennen jatkoja 3-2-5 maalierolla 23-33, Tapparalla samat tilastot ovat 4-2-2 maalierolla 26-24.

Ilveksellä viimeinen ottelu päättyi TPS-voittoon 5-2, sitä ennen se nappasi Kärpiltä vieraspisteen. Tappara on nyt hävinnyt kolme viimeistä peliään ja viidestä pelistä se on hävinnyt neljä. Olisihan tämä Ilveksen paikka, mutta…

Kummasta leivotaan Mansen mestari tässä ottelussa?

Hakametsän kinkunsulatustalkoot - Tappara hoitaa?

Ilvekselle kelpaisi varmasti myöhäinen joululahja Tapparalta. Tappara hamuaa kuitenkin lisää lahjoja ja pinnoja ja todennäköisesti ottelu sille kääntyy.

Aseta vetosi