Indianapolis Colts - Denver Broncos 15.12.2017, Colts väsytti itsensä lumimyrskyssä

Colts ja Broncos pelaavat enää kunniasta, ja pelaajat sekä valmentajat ehkä ensi kauden sopimuksista. Coltsin viime ottelu oli lumimyrskyssä.

Torstai-yönä pelataan taas NFL:ssä yksi ottelu, ja tällä kertaa tiedossa on kehno ottelu, jossa ei ole muuta panosta kuin maine ja ensi vuoden pelaajasopimukset. Ottelussa tällä kaudella neljä ottelua voittanut Denver Broncos matkaa Indianapolikseen, jossa vastassa on kolme ottelua voittanut Colts. Kummallakaan joukkueella ei ole asiaa pudotuspeleihin, joten ehkä tappio olisi kummallekin parempi, että ensi draftissa joukkue saisi paremman varausvuoron. Ottelusta tulee erityisen tylsä ja ikävä,jos todella mennään siihen, että joukkueet haluavat mieluummin hävitä.

Denverilla ja Indianapoliksella on kummallakin ollut ongelmia pelinrakentajan kanssa. Kumpikin on kauden mittaan otteluissaan menettänyt pallon aivan liian usein, kummallakin joukkueella pelinrakentajat ovat ajoittain tehneet karmeita virheitä.

Coltsin päävalmentaja Chuck Pagano on jo aika jalat maassa realisti kauden ja oman asemansa suhteen, kun häneltä kysyttiin, että kuinkas kausi on mennyt.

”Mitäs luulet? Kaikki on suhteellista. Minä olen nyt tällä puolella kasaa, mikään ei ole varmaa. Me kaikki olemme yhden päivän sopimuksella hommissa, ja tämän päivän kyllä saamme”, Pagano sanoi.

Väsynyt Colts

Indianapolis on varmasti väsynyt ryhmä. Sen viime viikonlopun ottelu oli lähes absurdi, Buffalossa oli lunta nilkkoihin asti, ja koko ottelun ajan satoi lisää. NFL -kentillä ei ole lämmitystä alla, kurjat olosuhteet varmaa muistuttavat lajin menneistä ajoista, jolloin kovat kaverit pelasivat kevyillä varusteilla mitä hurjemmissa olosuhteissa. Colts hävisi ottelun jatkoajalla 7-13.

Denver katkaisi viime kierroksella kahdeksan ottelun tappioputken voittamalla NY Jetsin 23-0. Joukkueet joutuvat vain kolmen päivän huilauksen jälkeen taas pelaamaan, ja näissä otteluissa valmistautuminen ja palautuminen ovat hyvin tärkeitä. Denverillä lienee tässä etulyöntiasema.

Coltsin joukkueesta voi nostaa esille veteraani-keskushyökkääjä Frank Goren, joka todella urakoi Buffalon lumimyrskyssä. Gore kantoi ottelussa palloa 36 kertaa, kun ei siinä kelissä oikein heittäkkään voinut. Gore pääsi kannoillaan eteenpäin 130 jaardia. Gore on ollut Coltsille tällä kaudella erinomaisen tärkeä pelaaja, mutta kuinkahan hän jaksaa vielä ensi yön ottelussa. Denverin juoksupuolustus on vielä ollut tällä kaudella hyvä, se on koko NFL:n neljänneksi paras antaen vastuksilleen vain alle 90 jaardia per ottelu.

Luckilla meni kausi ohi

Coltsin pelinrakentaja Jacoby Brissetilla on ollut ongelmansa kauden mittaan, mutta ehkä ne voisi antaa anteeksi, sillä Brissett tuli joukkueeseen mukaan aivan kauden alla.indianapoliksen ykkös-QB Andy Luck ei ole pystynyt pelaamaan koko kautena.

Jos Denverin juoksupuolustus on hyvä, niin vielä parempi on sen heittopuolustus. Broncosin heittopuolustus on koko liigan toiseksi paras, ja kaiken kaikkiaan sen koko puolustus on liigan ykkönen.

Denver voitti viime kierroksella NY Jetsin lähinnä siksi, että sen hyökkäys ei tapojensa mukaan menettänyt palloa kertaakaan. QB Trevor Siemian oli tehokas ja hyvä, mitä hän harvemmin on tällä kaudella ollut. Jos Siemian pelaa kelpo pelin Coltsia vastaan, niin Denver on hyvin vahvoilla. Coltsin puolustus on yksi koko liigan huonoimmista.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.18 -1.71,ja tasoitus on 2.5 pistettä. Liikaa kysymysmerkejä Coltsin kohdalla, joten pelin voi laittaa Denverille. Lyhyt viikko on paha paikka raskaan Bills -ottelun jälkeen Coltsille. Coltsin puolustus on umpisurkea. Broncos -2.5 Unibetin kertoimella 1.86 kelpaa kupongille.

Näin pelattiin lumimyrskyssä:

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.18 -1.71,ja tasoitus on 2.5 pistettä. Liikaa kysymysmerkejä Coltsin kohdalla, joten pelin voi laittaa Denverille. Lyhyt viikko on paha paikka raskaan Bills -ottelun jälkeen Coltsille. Coltsin puolustus on umpisurkea. Broncos -2.5 Unibetin kertoimella 1.86 kelpaa kupongille.

Aseta vetosi