Inter Milan - Napoli -ke 26.12.2018 klo 21.30

Juventus on marssimassa jälleen kohti Serie A:n voittoa mutta sarjan kakkospaikasta käydään kovaa taistelua Interin ja Napolin välillä. Tällä hetkellä niskanpäällä on Napoli mutta joukkuiden välinen piste-ero saattaa kaventua Milanon illan päätteeksi.
Inter Milan - Napoli
Joulukuu 26,2018
21:30

Otteluennakko: Inter Milan – Napoli –  taistelua Serie A:n toisesta sijasta

Italian Serie A:ssa pelataan Tapaninpäivänä täysi ottelukierros. Päivän ehdottomasti mielenkiintoisin kamppailu käydään Milanossa missä sarjakakkonen Napoli haastaa tällä hetkellä sarjatalukossa Napolin niskaan kolmantena hengittävän kotijoukkue Interin. 

Tapaninpäivän futiskierros on perinteisesti ollut juhlapäivä brittifutiksen ystäville mutta tänä vuonna myös Serie A:ta saa seurata vesikielellä. Ottelukierroksen numero 18. ehdoton helmi pelataan muodin mekassa Milanossa. Italialaisten jalkapalloystävien katseet ovat tänään kääntyneet niin saapasmaassa kuin koko Euroopassakin Stadio Giuseppe Meazzalle, tuttavallisemmin San Sirolle, jossa toisistaan mittaa ottavat Inter Milan sekä Napoli.

Interin kone takkuilee mutta joukkue on vahva kotona

Inter joutui tyytymään edellisessä ottelussa hieman yllättäen ja nolosti pisteiden jakoon sarjan pohjamudissa rämpivän Chievon kanssa. Tämä oli kovo kolaus milanolaisille jotka ajavat takaa juuri Napolia sarjan kakkospaikasta. Inter ei ole tällä hetkellä sellaisessa lennossa jossa todella taisteltaisiin Italian herruudesta, itse asiassa tällä menolla joukkue voi lipsahtaa ulos vie Mestarien liigan paikkaan oikeuttavista sijoituksista. Kaikki kilpailut huomioon ottaen joukkue on voittanut edellisestä kymmenestä ottelusta vain kolme. Voitot ovat tulleet sellaisia joukkueita vastaan kuin Udinese, Genoa ja Frosione. Interin kertoimet voitolle ovatkin tänään Napolia suuremmat. Esimerkiksi peliyhtiö NordicBet tarjoaa sinimustille voittoa kertoimelle 2.70. Interin eduksi otteluun lähdettäessä on mainittava se fakta että joukkue on viiden ottelun kotikuntopuntarissa Italian paras, viidellä perättäisellä kotivoitolla.

Napolin maalikeskiarvo 2.06

Siinä missä Inter on voittanut vain kolme ottelua edellisestä kymmenestä, niin Napoli sen sijaan on kokenut vain kolmessa ottelussa kymmenestä pistemenetyksiä. Näistä tilastovirheistä vian yksi on ollut tappio ja se tuli Mestarien liigassa loistava vireiselle Liverpoolille lukemin 1 – 0. Napoli pelaa siis loistavaa loppu syksyä ja niin joukkueen tulee jatkaakin, mikäli se haluaa säilyttää edes teoreettiset mahdollisuudet Juventuksen päänahkaan. Napoli on pelannut vahvasti tällä kaudella myös vieraissa Carlos Ancelottin miehistö ei olekaan hävinnyt kuin kaksi ottelua Serie A:n vierasotteluissa. Napoli pelaa hyvin maalirikkaita otteluita ja joukkue on viimeistellyt tällä kaudella keskimäärin 2.06 maalia per ottelu. Peliyhtiö NordicBet pitää Napolia ottelun hienoisena ennakkosuosikkina kertoimella 2.60.

Tasainen ottelu tulossa

0 – 0, 0 – 0, 0 – 1, 3 – 0, 2 – 0. Siinä näiden joukkueiden viiden edellisen ottelun tulokset. Kuten nähdään, niin vähintään toinen joukkueista on jäänyt nollille edellisissä viidessä jättiläisten kohtaamisessa. Me uskomme tänään kuitenkin siihen, että molemmat joukkueet heiluttelevat ottelussa verkkoja perinteiseen Boxing day hurlumhei tyyliin ja suosittelemme lapulle kohdetta molemmat joukkueet tekevät maalit kertoimella 1.70. Isompaa kerrointa hakeville tasapeli on hyvä vaihtoehto kertoimella 3.35.

Aseta vetosi