Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.
Inter Turku - HJK
huhtikuu 25,2018
18:30

Veikkausliigaa on pelattu muutama kierros, ja Rovaniemi on yllättäen aloittanut parhaiten. Se on neljällä voitolla täysillä pisteillä liigakärjessä. HJK on liigakakkonen, se hävisi viime kierroksella yllättäen Kuopiolle kotonaan Helsingissä 1-2. HJK teki KuPS ottelussa avausmaalin, viimeistelijänä Filip Valencic. Tämän jälkeen Klubi jotenkin jäätyi, ja kaksi muuta osumaa tekivät Kuopion Saku Savolainen ja Ilmari Niskanen.

Turun Inter on voittanut yhden ja hävinnyt kaksi. Viimeksi Inter hävisi Turun paikallisottelussa TPS:lle 1-2. Inter oli jo puolen tunnin kohdalla kaksi maalia tappiolla.

HJK:lla rotaatio pyörii

Veikkausliigassa on kiivas tahti. Tämän illan ottelu on HJK:lle jo kolmas viikon sisään. Klubilla on selvästi liigan tasokkain ja laajin pelaajamateriaali, joten se pärjää peliruuhkassa suhteellisesti selvästi parhaiten. HJK on peluuttanut tällä kaudella jo 21 eri pelaajaa. Yksikään joukkueen pelaaja ei ole pelannut jokaista minuuttia tällä kaudella.

Inter ei ole samanlaisessa ruuhkassa kuin HJK. Sen TPS -ottelu oli lauantaina, mutta tätä edeltävä peli oli edellisellä viikolla. Inter voisi olla peliruuhkassa pulassa.

HJK:lla on hyvin vaihtoehtoja erityisesti kärkipäässä. Uusi mies Joao Klauss on ollut joka pelissä avauksessa, ja hän on tehnyt kaksi maalia. Filip Valencic on laukonut tällä kaudella neljä kertaa, ja kolme on mennyt maaliin. Myös Riku Riski on tehnyt HJK:lle maalin.

Turun Inter on tällä kaudella aikaisempaa kotimaisempi, Fabrizio Piccaretta kuitenkin päävalmentajana. Talven aikana Inter hankki uusina pelaajina Mikko Kuninkaan, Teemu Penninkankaan sekä Kemissä hyvin pelanneen Abdoulie Mansaillyn. Viime kauden rungosta Interissä edelleen pelaavat muun muassa Furuholm, Moisander, Nyman, Källman ja Garcia.

Lupaava kärkipää

Interin hyökkäyspää antoi lupauksia ennen Veikkausliigan alkua. Se teki seitsemässä Suomen Cupin ottelussa 25 maalia. Furuholm ja Källman on kova kärkipari, ja taustalla vielä Mika Ojala on vahva keskikenttäpelaaja. Albion Ademikin teki viidessä cup-ottelussa kuusi maalia. Vielä Inter -hyökkäys ei ole räjähtänyt liigapeleissä. Kolmessa ottelussa se on tehnyt viisi maalia.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti. Kaksi ensimmäistä päättyivät 1-1. Lokakuussa HJK voitti kolmannen 3-1.

Turussa Interiä vastaan pelaaminen ei ole ollut HJK:lle helppoa. Viimeisistä kuudesta Inter -vieraspelistä HJK on voittanut vain yhden, ja Inter kaksi.

HJK on ottelussa selvä suosikki, vaikka onkin vierasjoukkue. Unibetilla kertoimet ovat 5.40 – 3.80 – 1.60. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.00. Sen voi pelata, Interin hyökkäys on ilmeisesti parempi mitä se nyt on esittänyt.

Interin mahdollinen avaus: Moisander, Penninkangas, Nyman, Mäntylä, Mansally, Ojala, Sesar, Garcia, Varmanen, Furuholm, Källman

HJK:n mahdollinen avaus: Rudakov, Pirinen, Vesiaho, Patronen, Rafinha, Yaghoubi, Valencic, Annan, Riski, Klauss, Alho

 

 

Unibetilla kertoimet ovat 5.40 - 3.80 – 1.60. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.00. Sen voi pelata, Interin hyökkäys on ilmeisesti parempi mitä se nyt on esittänyt.

Aseta vetosi