Iran - Portugali ma 25.6.2018, Hallitseva Euroopan mestari suurena ennakkosuosikkina.

Jalkapallon MM-kisojen ottelutarjontaa, paremmuudestaan taistelevat Iran ja Portugali. Lohkossa B käytävä kamppailu pitää sisällään yhden suuren voittajaehdokkaan, sillä kokonaiskuvassa miehistöjen välinen tasoero on valtava hallitsevan Euroopan mestarin eduksi. Iran ja Portugali ovat kohdanneet toisensa, mutta siitäkin on aikaa jo toistakymmentä vuotta.
Iran - Portugali Jalkapallon MM-kisat 25.6.2018
Iran - Portugali
Kesäkuu 25,2018
21:00

Iran – Portugali – kertoimet otteluun

Iran lähtee haastamaan Portugalia jatkopaikan suhteen. Mikäli Iran pystyisi tästä ottelusta voiton kairaamaan, etenisi se tästä lohkosta jatkoon Espanjan kanssa. Mikäli Espanja sortuisi Marokkoa vastaan tasapeliin tai vaikkapa tappioon ja Iran voittaisi Portugalin, voittaisi Iran koko lohkon!

Ottelun pitkävetokertoimet kertovat kuitenkin hieman toista, sillä 6.25 – 3.70 – 1.68 ovat selkeä osoitus siitä että kumpi on ottelun ennakkosuosikki. Cristiano Ronaldo on ollut Portugalin paidassa todella loistavalla pelipäällä ja todennäköistä myös on että maaleja tai ainakin maali tulee tässä ottelussa. Ronaldon maalintekokerroin onkin vain 1.98, joten ehkä matsiin voisi hakea vielä vaikka parin maalin iltaa tai vaikkapa syöttö ja maali yhdistelmää. Katso lukemattomat Ronaldo-erikoiskohteet omalta vedonlyöntisivustoltasi.

Matsiin on taas saatavilla todella useita eri vedonlyöntikohteita ennen ottelua ja tietenkin matsin aikana livevedonlyönti tarjoaa huimat mahdollisuudet lunastaa ylimääräiset rahat kuljeksimasta vedonlyöntisivustoilta. Jännittävä peli on tulossa ja vedonlyönti näistä peleistä on isoa. Mitä tulosvetolukemia sinä aiot peliin laittaa?

Pienin vedonlyöntikerroin on lukemalle 0-1 (5.50), mutta alle 10.00 kertoimia löytyy myös 0-0 (8.50) ja 1-1 (7.50) ja 0-2 ja 1-2 (9.50) tuloksille. Pienin kerroin Iranin voitolle on 1-0 (12.50).

Iran – Portugali ennakoidut kokoonpanot

Kumpikin joukkue lähtee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla hakemaan voittoa tästä ottelusta. Portugalille riittää siis tasapeli, mutta se sitä tuskin lähtee Cristiano Ronaldon kanssa hakemaan. Näillä ennakoiduilla kokoonpanoilla joukkueiden odotetaan lähtevän liikkeelle.

Iran (4-5-1)

Beiranvand – Safi, Pouraliganji, Hosseini, Rezaeian – Ansarifard, Amiri, Ezatolahi, Ebrahimi, Jahanbakhsh

Portugali (4-4-2)

Patricio – Guerreiro, Fonte, Pepe, Soares – Fernandes, Carvalho, Moutinho, Silva – Ronaldo, Guedes

Iran, ”Team Melli”

Iran selvitti tiensä MM-kisoihin kokematta yhtään tappiota karsintojen viimeisessä vaiheessa. Voittoja miehistö onnistui nappaamaan kuuteen otteeseen ja tasapelejä tuli neljä kertaa. ”Team Melli” onnistui otteluissaan maalinteossa kaikkiaan kymmenen kertaa, kun taas vastustajilleen osumia annettiin vain kaksi kappaletta. Viimeisessä taistossaan iranilaiset pelasivat runsasmaalisen tasapelin lohkossa kolmanneksi päässeen Syyrian kanssa.

Iran on pelannut karsintojen jälkeen kahdeksassa harjoitusottelussa menestyksekkäästi. Voittoja on tullut lähes kamppailuissa kuin kamppailussa, mutta karsintataistojensa ohella iranilaiset ovat esiintyneet harjoitusotteluissaankin vähämaalisesti. Toisaalta yksi selkeä poikkeus nähtiin Sierra Leonea vastaan, jolloin voitto irtosi neljän maalin turvin. Silloin varsinkin Karim Ansarifard ja Ali Gholizadeh olivat hyvässä iskussa.

Portugali, ”A Selecção”

Portugali nappasi karsinnoissa lohkonsa voiton ennen toiseksi tullutta Sveitsiä. Molemmat miehistöt keräsivät pisteitä saman määrän, mutta hallitseva Euroopan mestari oli muiden tilastoidensa valossa se joukkue, joka pääsi pakkaamaan ensimmäisenä laukkunsa kohti Venäjän huipputapahtumaa. Karsinnoissa Portugali nappasi kymmenestä ottelustaan yhdeksän voittoa ja vain yhden tappion. Maalinteossa miehistö onnistui yli 30 kertaa, ja varsinkin Cristiano Ronaldo oli totutusti loistoiskussa. Hänen ohellaan Andre Silva sai niin ikään paljon aikaan.

Edelliset harjoitusottelunsa Portugali on pelannut kuluvan vuoden aikana. Ensimmäisessä kamppailussaan hallitseva Euroopan mestari nappasi niukan voiton Egyptiä vastaan, kun taas viimeksi miehistö oli selkeästi Hollantia heikompi. Tuolloin tappio tuli kolmen maalin erolla. Toisaalta heti perään on sanottava, että kaikki kilpailut mukaan lukien miehistö on jäänyt maaleitta 20 edelliseen kamppailuunsa ainoastaan kahdesti. Edelliset kilpaillulliset taistonsa nippu pelasi karsintojen loppuvaiheilla.

Portugalin joukkue videolla:

Ottelun katsominen

Iranin ja Portugalin kohtaaminen käydään Mordovian stadionilla. Ottelu alkaa kello 21.00 Suomen aikaa. Stadionille mahtuu 45 000 ihmistä.

B-LOHKON OTTELUT

OTTELUNENNAKOT

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Morroco vs Iran World Cup 2018

Marokko vs Iran Betting ennakko

15/06
18:00 am

Krestovsky Stadium, Pietari

Veikkaa Unibetilla »
Portugal vs Spain World Cup 2018

Portugali vs Espanja ennakko

15/06
21:00

Fisht Olympia Stadion, Sotshi

Veikkaa Unibetilla »
Portugal vs Morroco World Cup 2018

Portugali vs Marokko ennakko

20/06
15:00

Luzhniki Stadion, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
Iran vs Spain World Cup 2018

Iran vs Espanja ennakko

20/06
21:00

Kazan Arena, Kazan

Veikkaa Unibetilla »
Iran vs Portugal World Cup 2018

Iran vs Portugali ennakko

25/06
21:00

Mordovia Arena, Saransk

Veikkaa Unibetilla »
Spain vs Morocco World Cup 2018

Espanja vs Marokko ennakko

25/06
21:00

Kaliningrad Stadion, Kaliningrad

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Yle omistaa aikaisempien vuosien tapaan MM-kisojen lähetysoikeudet. Iranin ja Portugalin kamppailua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä televisiossa tai Yle Areenassa. Turnauksen etenemisestä pysyy kartalla myös radion ja liveseurannan avulla. Yle tarjoaa kisalähetyksiä suomeksi ja ruotsiksi. Vielä ei ole varmuutta siitä, että onko Iranin ja Portugalin kohtaamisessa studio-osuutta, mutta se selviää ennen turnauksen alkua.

Näin pelataan

On sanomattakin selvää, että Iranin ja Portugalin välinen tasoero on valtava hallitsevan Euroopan mestarin eduksi. Mikäli A Selecção onnistuu nopean avausmaalin tekemisessä, loppulukemat voivat muodostua hyvinkin selkeiksi. Iranilaisten kannalta puolustuspelaamisen toimivuus tulee olla vain parasta mahdollista luokkaa, jotta realistiset menestymismahdollisuudet ovat olemassa. Harjoitusotteluissaan miehistö on ollut hyvässä pelivireessä, mutta nyt vastustajan taso on toista luokkaa.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt