Israelin jalkapalloliiga: Maccabi Tel Aviv - Maccabi Haifa 03.06.2020 Klo 20.45 - Vihje ja Kertoimet

Israelin liigassa pelataan keskiviikkona 03.06.2020 iso derby kun suurseurat Maccabi Tel Aviv sekä Maccabi Haifa ottavat toisistaan mittaa. Lue vihje ja lyö vetoa!
Israelin jalkapalloliiga: Maccabi Tel Aviv - Maccabi Haifa
Kesäkuu 03,2020
20:45

Israelin jalkapalloliiga: Maccabi Tel Aviv – Maccabi Haifa

Bloomfield (Tel Aviv)

Pitkävetokertoimet (Betsson) 1.81 – 3.10 – 4.10

TV/Stream:

Suomalaisille turisteille varsin tutussa Tel Avivin rantakaupungissa pelataan keskiviikkona 03.06.2020 yksi Israelin isoimmista derbyistä, kun kauden 2019/2020 mestaruudesta taistelevat Maccabi Tel Aviv sekä Maccabi Haifa. Tällä hetkellä melko turvallisesti sarjakärjessä porskuttava Tel Aviv lähtee otteluun vedonlyöntikertoimien valossa isohkona ennakkosuosikkina.

Tältä näyttää sarjataulukko ennen ottelua:

Vakuuttava, vakuuttavampi, Maccabi Tel Aviv

Maccabi Tel Avi on Israelin ehdoton suurseura. Joukkue on perustettu jo vuonna 1906 ja se on napsinut maan pääsarjan mestaruuden nimiinsä peräti 22 kertaa, sarjan kakkossijojakin on mukavasti 12 kappaletta. Tel Aviv on ollut nyt seitsemän edellistä kautta putkeen Ligat ha’Al sarjassa sijoilla 1-2.

Maccabi Tel Aviv etenee kohti mestaruusjuhlia tällä hetkellä peräti 16 ottelun tappiottomassa ja seitsemän ottelun voittoputkessa. Joukkue on päästänyt kauden 27 ottelussa käsittämättömät vaivaivaiset 7 takaiskumaalia, keskiviikon vastuksen Haifan lyödessä pöytään toiseksi parhaan tuloksen, 22 päästettyä maalia. Israelissa oli muun maailman tavoin kausi keskeytettynä yli 2kk:n ajan mutta kun peli lupa heltisi, niin Tel Aviv rynnisti kentälle ja on voittanut sen jälkeen neljä ottelua (kolme ystävyysottelua ja yksi sarjapeli) maalierolla 11-2.

Kerroinpoiminnat Maccabi Tel Aviv – Maccabi Haifa

Me emme näe tässä ottelussa kuin yhden ennakkosuosikin ja se on kotijoukkue Maccabi Tel Aviv. Kymmenestä edellisestä keskinäisestä Tel Aviv on voittanut seitsemän ja kahdesti on pelattu tasan. Kaikki 7 voittoa ovat tulleet tämän ottelun isännille kaiken lisäksi putkeen, joten henkinen yliote on vahva. Tyhjille katsomoille pelattavissa otteluissa kotiedun merkitys vähenee mutta tästä huolimatta Tel Aviv on kova kotijoukkue. Joukkueen edellistä sarjapelissä kokemaa kotitappiota saa hakea yli vuoden takaa toukokuulta 2019. Näistä lähtökohdista onkin todella helppo poimia jopa 1.80 kotikerroin vedonlyöntikupongille!

Kerroinpoiminnat Betsson: 

  • Maccabi Tel Aviv voittaa – 1.81
  • Maccabi Tel Aviv 1. maali – 1.puoliaika – 1.85
  • Maccabi Tel Aviv voittaa 1. puoliajan sekä ottelun – 3.10

Maccabi Haifa pelannut hyvin mutta vielä ei riitä

Maccabi Haifa dominoi Israelin futiskenttiä vuosituhannen alussa ja joukkue voitti vuosina 2000 – 11 mukavat seitsemän mestaruutta. Joukkue esiintyi myös historiallisesti ensimmäisenä israelilaisena joukkueen vuosina 2002-03 ja 2009-10 Mestarien liigassa. Viimeisimmän mestaruuskauden jälkeen joukkue ei ole kuitenkaan esiintynyt TOP 2 sijoilla kuin kerran. Nyt tuo tilasto on komistumassa ja edustu paikka Eurooppa-liigan karsinnoissa on tosiasia. Mestaruusjuna taitaa kuitenkin olla jo mennyt menojaan.

Maccabi Haifa lähtee tähän otteluun kolmen ottelun voittomassa putkessa. Joukkue hävisi ennen koronavirustauko viimeisen ottelunsa ja tämän jälkeen tilastot osoittavat yhtä tasapeliä ystävyysotteluun sekä viime viikonlopulta sarjapeliin tappiota Hapoel Tel Avivin joukkuetta vastaan. Haifa on tehnyt sarjassa eniten maaleja (59) mutta kauden uuden alun jälkeen joukkue on osunut vain kahdesti. Niillä tehoilla ei yllätetä rautaisasti puolustavaa Maccabi Tel Avivia.

Kotijoukkue vie?

Ei tässä ottelussa ole kuin yksi suosikki ja kun sille saa hyvät kertomet niin mitä muuta voi tehdä kuin laittaa ykköstä lapulle? Betsaa Israelin jalkapalloliigaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä