Italia - Ukraina 10.10.2018, Italialla vaikeuksia saada peliä kulkemaan

Italia jäi ulos Venäjän MM-kisoista, ja nyt sillä on menossa yhdeksän ottelun putki, jossa ainoa voitto on Saudi-Arabiasta. Joukkue ei ole häävissä kunnossa.
Italia - Ukraina
Lokakuu 10,2018
21:45

Nations Leaguen jalkapallo-ottelut ovat taas alkamassa. Italialla ja Ukrainalla on huilivuoro, ja ne pelaavat ensin harjoitusottelun Genovassa.

Italia yrittää nousta taas jaloilleen surkean MM-karsinnan jälkeen, mutta vielä ei ole peli lähtenyt kulkemaan. Nations Leaguessa Italia on kohdannut nyt Puolan ja Portugalin. Kotiottelu Puolaa vastaan päättyi 1-1, ja vieraspeli Portugalissa taas Italian tappioksi 0-1. MM-karsintojen jälkeen Italia on nyt pelannut seitsemän ottelua, joista se on voittanut vain yhden. Saudi-Arabian Italia sai voitettua toukokuussa ennen MM-kisoja. Ranska laittoi Italian nurin MM-kisojen alla 3-1 ja Hollannin kanssa Italia pelasi Torinossa tasapelin.

Italian uusi päävalmentaja Mancini on Ukraina -otteluun lähtenyt kokeilemaan uusien pelaajian kanssa. Mukaan on kutsuttu esimerkiksi kokenut Giovinco sekä nuori Cutrone. D’Ambrosio, Florenzi sekä Verrati on tuttuina mukana. Mancini jätti ryhmästä sivuun muun muassa Caldaron, Zappacon, Cristanten ja Belottin.

Italialainen jalkapallon on kyllä jonkinlaisessa aallonpohjassa. Maalla ei ole tällä hetkellä juurikaan tähtipelaajia. Pirlon kaltaiset maestrot veivät joukkuetta takavuosina säännöllisesti arvoturnauksiin ja toivat niistä menestystäkin, mutta nyt dominoivat pelaajat puuttuvat Azzurrin ryhmästä. Tottakai joskus Italialla on taas jokunen futiksen supertähti riveissä, mutta näyttää siltä, että tämän menee vielä aikaa.

Ukraina aloitti Nations Leaguen kahdella voitolla. Vieraissa se voitti Tsekin 2-1 ja kotonaan Slovakian 1-0. Tsekki-voitto oli tiukoilla. Tsekki meni ottelussa johtoon jo neljännellä minuutilla. Ukraina tasoitti aivan ensimmäisen jakson lopussa, ja voittomaali tuli yliajan kolmannella minuutilla.

Ukraina on viimeksi hävinnyt vuosi sitten lokakuussa. MM-kisat siltä kuitenkin jäivät väliin. Ukrainan päävalmentajana on takavuosien pelaajasuuruus Andrei Shevchenko. Joukkue on astetta heikompi kuin Italia. Jokunen pelaaja Ukrainan joukkueesta on tuttu Euroopan suurseuroja seuraavalle, esimerkiksi Yarmolenko pelaa West Hamissa ja Konoplyanka Schalkessa. Shaktar Donetskista tulee paljon pelaajia joukkueen avaukseen.

Italian mahdollinen avaus: Donnarumma – D’Ambrosio, Bonucci, Acerbi, Biraghi – Pellegrini, Jorginho, Verratti – Bernardeschi, Immobile, Insigne

Ukrainan mahdollinen avaus: Pyatov – Karavaev, Burda, Rakitsky, Matvienko – Stepanenko, Malinovsky – Yarmolenko, Marlos, Konoplyanka – Yaremchuk

 

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.65 – 3.75 – 6.00, ja hieman liikaa on kotijoukkue saanut arvostusta. Italia on heikossa kunnossa, ja Ukraina taas on pelannut hyvin. Ukraina +0.5 Unibetin kertoimella 2.30 on hyvä peli. Italia saattaa kokeilla uusia pelaajia, ja se sotkee peliä.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä