Jalkapallo: Itävalta - Venäjä klo 21:45 ke 30.5.2018

Venäjä hakee kisakuntoa harjoitusottelulla Itävaltaa vastaan. Missä kunnossa kisaisännät ovat Itävaltaa vastaan? Lyö vedot matsiin ja treenaa sinäkin jo futiksen MM-kisoja varten!
Jalkapallo: Itävalta - Venäjä
May 30,2018
21:45

Jalkapallo: Itävalta – Venäjä klo 21:45 ke 30.5.2018

Jalkapallon MM-kisat kisäisäntä Venäjä ei ole ennen kisoja saanut isoja ja kovia otteluita vyölleen karsintojen kautta. Kisaisännän kirous voi koitua näissäkin kisoissa Venäjän kohtaloksi ja joukkueelle povataan jopa jäämistä alkusarjaan. No, vielä ei ole tosi kyseessä vaan pelataan treenimatseja, joten kaikki voi vielä muuttua.

Näikö kisoissa tulee käymään?

Vastustaja Itävalta ei ole mikään heittopussi vaikkei päässytkään karsinnoista FIFA World Cup turnaukseen. Joukkueessa on muutamia todellisia tähtipelaajia ja FIFAn ranking kertoo paljon. 26. sija kun 32 joukkuetta mahtuu MM-turnaukseen. Tähän mainittakkoon että Venäjän sijoitus on nelisenkymmentä sijaa heikompi.

Ennen kaikkea ottelu toimii Venäjälle isona koneiden käynnistysotteluna ja tappio tästä ei ainakaan helpottaisi kotijoukkueen paineita parin viikon päästä alkavissa jalkapallon MM-kisoissa.

Joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa, näistä Itävalta on voittanut kaksi kertaa ja kerran on pelattu tasan. Venäjä hakee siis ensimmäistä voittoa Itävallasta.

Itävalta – Venäjä oletetut kokoonpanot

Itävallan kokoonpanosta on heitetty arvioita tähän suuntaan. Mukana mmm. Alaba ja Arnautovic.

Itävalta:

Lidner, Bauer, Prödl, Hinteregger, Lainer, Baumgartlinger, Schopf, Alaba, Arnautovic, Burgstaller, Grillitsch

Venäjä:

Akinfeev, Granat, Neudstadter, Kudryashov, Samedov, Erokhin, Golovin, Zobnin, Zhirkov, Smolov, Miranchuk

Pitkävetokertoimet kertovat pitkälti kumpi ottelussa on se suosikki. Unibet antaa tähän kertoimiksi 2.30 – 3.10 – 3.40, joten Venäjä lähtee isona altavastaajana peliin. Itävallalla on taatusti motivaatiota laittaa kisaisäntä lattiaan ja selälleen, nähtäväksi sitten jää miten Venäjä peliin lähtee. Onko käsijarru päällä tai vaikkapa ne kuuluisat ”puolivalot”?

Yli 1.5 maalia on saanut mainion 1.46 kertoimen, yli 2.5 sitten 2.50 kertoimen. Molemmilla on viime aikoina ollut vaikeuksia pitää omaa maalia puhtaana ja tämmöisessä höntsäpelissä keskitytään enemmänkin hyökkäykseen kuin puolustukseen.

Lyö livevetoa!

Matsi kuuluu myös livevedonlyönnin piiriin, joten sieltä sitten jännittämään eri betsiyhtiöille sen muodossa. Tarjolla on varmasti oivallisesti erilaisia huippukertoimia ja tästähän se futiskuume sen kuin jatkaa nousuaan!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt