Jääkiekon U20 MM-kisat Suomi – Sveitsi, perjantaina 5.1.2019 kello 3:00

Kaksi todellisen yllätyksen tehnyttä joukkuetta kohtaavat välierässä. Kun palkintona on finaalipaikka U20 Nuorten MM-kisoissa, pannaan tässä pelissä parasta pöytään. Tiukan niukka vääntö luvassa tästäkin matsista, mutta Pikkuleijonathan tästä finaaliin menee?
Jääkiekon U20 MM-kisat Suomi– Sveitsi
tammikuu 05,2019
03:00

Jääkiekon U20 MM-kisat Suomi– Sveitsi, finaalipaikka tarjolla!

Suomi selvitti upealla tavalla tiensä U20 MM-kisojen mitalipeleihin. Kanada oli hermostunut ja johti ainoastaan yhdellä maalilla, kun mentiin jo ottelun viimeiselle minuutille. Eeli Tolvasen heitto Aleksi Heponiemen polvisuojusten kautta meni maaliin ja jatkoaika oli edessä. Siellä Kanadalla oli avopaikkoja ja jopa yksi rankkari, mutta niin vain puolustaja Toni Utusen rannari painui Kanadan veskarin taakse – ja juhlat olivat valmiit. Utunen ratkaisi Kanadaa vastaan Vancouverissa – juuri Canucks on varannut tämän miehen NHL-karkeloihin. Oma koira puri siis?

Jos oli Suomen jatkopaikka yllätys monelle, sitä on myös Sveitsin vastaava. Ruotsin piti lohkovoittajan ominaisuudessa peuhata Sveitsi nurin runsasmaalisin lukemin, mutta mitä vielä? Sveitsi piti nollan ja teki matsin aikana kaksi maalia – Ruotsi myös laulukuoroon. Iso pettymys Tre Kronorille. Sveitsin maalivahti Luca Hollenstein otti turnauksen toisen nollapelin ja vedot olivat Ruotsille ”vain” 41-35. Suomi saa pahan vastustajan vastaansa.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

U20 MM-kisat – Suomi on nyt suosikki!

Suomella ja Sveitsillä on nyt upea tilaisuus päästä pelaamaan Jääkiekon Nuorten U20 MM-kisojen finaaliin. Sveitsillä on U20 MM-kisoista tilillään aikaisemmin vain yksi pronssi, joten finaalipaikka maistuisi ihan varmasti. Suomen mitalit näistä kisoista on 4-5-6, joten finaalipaikka ei ole niin outo juttu. Sveitsiltä olisi jälleen sensaatio jos se voittaisi Suomen, Suomelta odotetaan nyt voittoa. Ei Pikkuleijonien peli ole mitenkään lentoon lähtenyt näissä kisoissa, mutta ei neljän parhaan joukossa ihan puhtaasti tuurilla olla, vaikka sitäkin tarvitaan.

Pitkävetokertoimet ovat tässä pelissä Suomelle, mutta kuten aikaisemminkin on todettu, kertoimien mukaan näitä pelejä ei pelata. Odotettavissa on tiukka peli, joka ei välttämättä ratkea edes varsinaisella peliajalla.

Suomi ja Sveitsi ovat kohdanneet tällä vuosituhannella toisensa useasti ja 10 viime peliä U20 kisoissa vievät tilastot aina vuoteen 2002 saakka. Huomattava tilastofakta on se, että kuudesta viime kohtaamisesta on peräti neljä kertaa haettu ratkaisu jatkoilta tai rankkareista. Ja että Sveitsi on viimeksi voittanut Suomen varsinaisella peliajalla joulupäivänä 2001. Rankkarivoitto löytyy vuodelta 2013. Toivottavasti voittosarakkeeseen ei tule mitään lisää.

Nyt kun on enää neljä joukkuetta jäljellä, Maailmanmestaruus voittokertoimet menevät näin, Suomi on koko kisojen mestarisuosikki!

Suomi 2.75

USA 2.85

Venäjä 3.35

Sveitsi 14.00

U20 herkkua luvassa TV:stä - muista livevedonlyönti!

Suomen peli näytetään TV2 kanavalla kello 03:00 alkaen perjantain ja lauantain välisenä yönä. Sitä ennen pääset myös katsomaan YLE Areena livestream -palvelun kautta Venäjä - USA -pelin josta voittaja finaaliin, toivottavasti Suomea vastaan. Muista betsata livenä!

Aseta vetosi