Jääkiekon MM-kisat 2018 – katso matsit ilmaiseksi Unibetiltä ja Nordicbetiltä!

Lätkän MM-kisat alkavat - katso kisat ilmaiseksi, löydä parhaat kertoimet ja lyö vetoa!
Leijonavisa

Jääkiekon MM-kisat 2018 aloitetaan räväkästi perjantaina 4.5.2018. Suomi aloittaa oman kisaurakkansa vasta lauantaina 5.5.2018, mutta vedonlyönti on jo täydessä vauhdissa. Joko siellä on lyöty vetoa Leijonien otteista, MM-kisojen mitalisteista tai vaikkapa turnauksen MVP-pelaajasta? Unibet tarjoaa mainiosti erilaisia kohteita Jääkiekon MM-kisoihin ja kertoimet ovat varmasti jälleen kohdillaan. Nordicbet tarjoaa mm. 10 euron riskittömän vedon jokaiseen Suomen alkusarjan peliin, ei tätä kampanjaa kannata ohittaa ihan olankohautuksella. Vedot kehiin ja odottamaan tulosta. Näissä vedoissa et oikeasti voi mitään menettää!

Katso MM-kisat ilmaiseksi – Unibet ja Nordicbet tarjoaa!

Tänä vuonna ei ole pakko hankkia kallista kanavapakettia tai kuunnella Saukkosen selostusta MTV-kanavalla. Näet nimittäin kisat suorana lähetyksenä vedonlyöntiyhtiöiden livestream-palveluiden kautta. Nyt jos koskaan kannattaa rekisteröityä Unibetille tai Nordicbetille ja hyödyntää upea tilaisuus livestreamien kanssa. Kaikki 64 ottelua on luvassa livelähetyksinä ja siinä samalla on enemmän kuin mahtavaa heittää betsit kehiin meneillään olevista matseista.

Mihin kapteenikolmikko Suomen johdattaa?

Ilmaiskanavista MTV3 esittää siis Suomen pelit Mika Saukkosen selostamana, C More kanavalla äänessä on Antero Mertaranta ja muutama muu selostajanikkari. Tästä sitten etsimään niitä parhaita kertoimia, parhailta vedonlyöntisivustoilta:

Suomi taistelee mitaleista?

Suomi pelaa peräti seitsemän alkusarjan ottelua, sama summa otteluita tulee luonnollisesti kaikille joukkueille. Nämä ja tulevat pudotuspelit tarjoavat mielenkiintoisia vedonlyöntimahdollisuuksia kaikille betsaajille, löitpä vetoa sitten tietokoneen selaimen tai mobiililaitteen kautta.

Suomen kanssa samassa lohkossa pelaavat aina pahat Kanada ja USA, erinomaisesti olympialaisissa esiintynyt Saksa ja kyseisten kisojen isäntä Etelä-Korea ja Suomen lähinaapurit Tanska, Norja ja Latvia. Peli isäntiä vastaan tulee taatusti olemaan hankala, mutta neljän joukkoon on Lauri Marjamäen Leijonien pakko päästä, muuten jengi voi kyllä kävellä vaikkapa Juutinrauman sillan kautta Suomeen.

Suomi ei taaskaan ole se isoin ennakkosuosikki, mutta eipä taida olla toistaiseksi ollut kisoja joissa Suomella olisi ollut pienimmät mestaruuskertoimet. Kyseessä on Lauri Marjamäen viimeiset MM-kisat ennen siirtymistä Jokerit -ruoriin, joten viimeistään nyt voisi olla se lopullinen näytön paikka. Onko Marjamäesta turnausvalmentajaksi vai jääkö näytöt seurajoukkuevalmentamisen tasolle. Se nähdään näissä kisoissa, toivottavasti tulos on positiivinen…

Siitä mallia isoille Leijonille?

Nämä ja tulevat pudotuspelit tarjoavat mielenkiintoisia vedonlyöntimahdollisuuksia kaikille betsaajille, löitpä vetoa sitten tietokoneen selaimen tai mobiililaitteen kautta.

Aseta vetosi