Jääkiekon U20 MM-kisat finaali USA - Suomi, sunnuntaina 6.1.2019 kello 3:00

USA ja Suomi pelaavat U20 Nuorten MM-kisojen finaalissa. Nyt on pikkuleijonilla huima revanssin paikka ja lunastaa huima MM-kulta! Talvitie - Kupari - Heponiemi, siinäkö avaimet finaalissa?
Jääkiekon U20 MM-kisat finaali USA - Suomi
tammikuu 06,2019
03:00

Jääkiekon U20 MM-kisat finaali USA – Suomi, revanssin kautta torille?

Suomi eteni vakuuttavasti Sveitsiä vastaan Nuorten U20 MM-kisojen finaaliin, joka pelataan jo ensi yönä! USA:n eteneminen finaaliin ei edennyt ihan yhtä vakuuttavasti, mutta 2-1 voitto Venäjästä riitti tuomaan maalle finaalipaikan. Joukkueet kohtasivat jo alkusarjassa ja tuolloin USA oli lukemin 4-1 vahvempi. Tästä syystä vedonlyöntimarkkina on asettanut kertoimet tähän otteluun siten, että USA on suosikki. Tilastojen mukaan kertoimet ovat perustellut, sillä Suomi ei montaa kertaa ole USA:ta voittanut viimeiseen 10 kohtaamiseen. Mutta kun on voittanut – se on tapahtunut nimenomaan Kanadassa!

Nyt on siis revanssin paikka, ja tuon alkusarjan pelin jälkeen Suomen peli on parantunut valtavasti. Sen jälkeen on kaatunut Kanada ja Sveitsi ja itseluottamus on ottanut isoja harppauksia eteenpäin. USA:n kerroin on ollut jopa laskemaan päin, lauantaiaamupäivän aikana se on laskenut jo 2.10 – 1.95 lukemaan Unibetillä. Toivottavasti Suomi ja U20 Leijonat saavat tästä vain jälleen lisää bensaa liekkeihin – altavastaajana on hyvä pelata.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Suomi kertoimissa altavastaaja – tulosvedossa isot kertoimet!

Hopeakin on upea saavutus, mutta kullasta tässä lähdetään pelaamaan. Sveitsiä vastaan ykköskenttä Talvitie – Kupari – Heponiemi teki hurjat tuhot ja tehot Sveitsin verkkoon, toivottavasti sama tehoilu jatkuu finaalissa USA:ta vastaan. Molemmilla on erinomaiset maalivahdit, mutta se ei takaa tästä ottelusta vähämaalista. Sveitsin maalivahdin piti olla turnauksen paras, mutta kaikki tietävät mitä tapahtui Suomi – Sveitsi -matsin ensimmäisessä erässä.

Alle 4.5 maalia on tässä ottelussa saanut Unibetillä kertoimn 2.35, alle 5.5 puolestaan 1.66. Pienimmät tulosvetokertoimet ovat tuloksille 2-2 / 12.00, 3-3 / 16.00 ja 3-1 / 17.00. Pienin Suomen voittokerroin on tulokselle 2-3, kertoimet 21.00. Olisihan tuo maukas ottaa kotiin tästä finaalista. Oikeastaan ihan sama millä tuloksella voitto ja mestaruus tulee, kunhan tulee.

Jenkeiltä maalintekijävetoon Wahlström 2.75, Farabee 2.85 ja Poehling 3.60 viritelmä, Suomelta Talvitie 3.95, Heponiemi 4.25 ja Lundell 4.80. Toivottavasti vain kolme viimeistä osuu!

Talvitie haluaa tuoda kultaa koppiin. Katso matsi livestreamina YLE Areenan kautta tai katso TV2 -kanavalta. Ensi yönä kello 03:00! Pronssiottelu siihen lämmittelynä kello 23:00

U20 herkkua luvassa TV:stä - muista livevedonlyönti!

Nuorten U20 MM-kisat mitalipelit! Huikea finaali luvassa USA:n ja Suomen välillä. Katso parhaat kohteet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi