Jääkiekon U20 MM-kisat Ruotsi – Sveitsi, keskiviikkona 2.1.2019 kello 23:00

Sveitsi pääsee kiusaamaan Ruotsia jatkopaikan suhteen. Ennakkosuosikin paineet ovat isosti Ruotsilla, eihän nyt lohkovoittaja voi tässä vaiheessa pudota ja vieläpä Sveitsille? Käkikellomaan pelurit ovat pelanneet turnauksessa ajoittain ihan hyvin, joten tässä on vähän samat asetelmat kuin Kanada - Suomi pelissä? Aina voi kaikenlaista sattua?
Jääkiekon MM-kisat U20 2019
Jääkiekon U20 MM-kisat Ruotsi – Sveitsi
tammikuu 02,2019
23:00

Jääkiekon U20 MM-kisat Ruotsi – Sveitsi, yllättääkö Sveitsi?

Suomen lohkon ykkönen Ruotsi kohtaa puolivälierissä Vancouverin -lohkon lohkonelosen. Onko Sveitsistä esteeksi tai edes hidasteeksi Ruotsin matkalla kohti välierää? Aika heikolta näyttää. Pitkävetokertoimet tähän peliin kertovat mukavasti kumpi ottelun joukkueista on suosikki. Unibet lataa peliin kertoimet 1.25 – 7.60 – 7.75, joten hirveästi luottoa ei käkikellomaan pelureihin ole.

Maalimäärä tässä ottelussa on n. kuuden luokkaa, ainakin mitä tulee kertoimiin. Yli 5.5 maalia on varustettu kertoimella 1.60 ja yli 6.5 puolestaan kertoimella 2.20. Vaikka pudotuspeleissä pelataan yleensä puolustusvoittoisempaa peliä, saattaa nyörit kiristellä tässä ottelussa oikein tosissaan, ainakin siellä Svetsin maalissa. Joukkueet ovat 15 vuoden aikana kohdanneet 10 kertaa U20 kisoissa ja näissä tilastot ovat 7-2-1 varsinaisen peliajan jälkeen ja 9-1 jatkojen jälkeen. Maaliero näissä 54-28, joten seitsemän tai jopa kahdeksan maalin vauhdissa voitaisiin tässä pelissä olla keskiarvon myötä.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Ennakkosuosikki Ruotsi – Altavastaaja Sveitsi

Ruotsi on näissä kisoissa ajellut voitosta voittoon. Ensin kaatui ehkä jopa hieman yllättäen Suomi lukemin 1-2, sen jälkeen kyytiä sai Slovakia lukemin 5-2. Tämän jälkeen Ruotsi kukisti jatkoilla USA:n lukemin 5-4 ja viimeinen alkusarjan peli päättyi puolivaloilla lukemiin 4-1.

Sveitsin peli U20 MM-kisoissa on ollut melkoista ohdaketta. Tsekille se ensin hävisi jatkoilla 2-1, joten turnee lähti heti päin ahteria. Kanada kylvetti Sveitsiä lukemin 2-3 ja Tanska kaatui sitten 0-4 maalein. Venäjä oli sitten 4-7 lukemin parempi. Kyllähän Sveitsi taistelee Ruotsia vastaan, mutta tämä taitaa kuitenkin olla se paljon puhuttu taistelu tuulimyllyjä vastaan?

Maalintekijävetoon voisi olla hyvä laittaa Ruotsin Emil Bemström, neljässä pelissä tehot 4+2. Unibet antaa miehelle kertoimen 2.28 maalintekoon. Samalla kertoimella on myös Rickard Hugg ja alle 3.00 kertoimella listoilla on useampikin pelaaja. Erik Brannström (2.75) kuulostaa tähän otteluun hyvältä maalintekijäehdokkaalta. Philipp Kurashev on pistepörssin kolmosena tehoilla 5+1 ja on saanut tähän matsiin kertoimen 3.40. Voisihan tuota kokeilla.

Tästä parista Ruotsi jatkoon, mutta peli ei välttämättä ole ihan niin selvä mitä kertoimet antavat olettaa. Jatkoaika ja 7.60 kerroin ei ole ihan niin kaukainen asia, mutta epäilemme että tämä ratkeaa jo varsinaisella peliajalla. Tulosvetoon hahmotellaan lukemia 3,4,5 – 1,2,3. Jätetään Sveitsille pieni mahdollisuus.

Tästä sveitsiläisestä kuullaan vielä:

Kestääkö Ruotsin kasetti?

Paineet ovat nyt Ruotsilla ja se on tulos tai ulos. Kestääkö länsinaapurin kasetti vikkeliä sveitsiläisiä vastaan tässä pelissä? Sveitsi hakee isoa pommia!

Aseta vetosi