Jääkiekon U20 MM-kisat USA - Tsekki, torstai 3.1.2019 kello 3:00

Jenkkien odotetaan ja oletetaan sujahtavan tästä parista neljän parhaan joukkoon. Kertoimet jenkkivoitolle ovat melkoisen pienet, nähdäänkö taas isomaalinen voitto USA:lle? Tulosvedossa voisi kokeilla tätä - Jack Hughes alkaa olemaan valmis tosipeleihin.
Jääkiekon U20 MM-kisat USA - Tsekki
tammikuu 03,2019
03:00

Jääkiekon U20 MM-kisat USA – Tsekki, lataako jenkit taas runsasmaalisen voiton?

Suomen lohkon kakkonen USA kohtaa puolivälierässä Vancouverin lohkon kolmosen eli Tsekin. Ottelun pitkävetokertoimet pitävät jenkkejä tässä todella isona suosikkina – Tsekille ei pahemmin mahdollisuuksia anneta. Unibet lataa tähän matsiin kertoimet 1.40 – 6.75 – 5.00, joten aika isoja juttuja saa tapahtua jos Tsekki tästä neljän parhaan joukkoon etenee. USA oli ennen kisoja yksi isoimmista Jääkiekon vuoden 2019 U20 MM-kisojen mestariehdokkaista, mutta peliesitykset ovat olleet pienoinen pettymys. Moni odotti joukkueelta suvereenia lohkovoittoa, mutta niin vain lohkovoiton nappasi Ruotsi.

Ruotsin tie puolivälieriin alkoi alkusarjassa nihkeällä voitolla Slovakiasta lukemin 2-1, sen jälkeen Kazakstan kaatui komeasti 2-8 ja lohkovoiton ratkaissut ottelu Ruotsia vastaan päättyi jatkoajalla lukemiin 5-4. Miten kohtalokas tuo tappio joukkueelle oli lopulta – sen tiedämme tämän ottelun ja turnauksen jälkeen. Viimeisessä lohkopelissä USA nappasi sitten turnauksen parhaalla pelillä voiton Suomesta lukemin 4-1.

Tsekki pääsi puolivälieriin lähinnä Tanskan heikkouden takia, joukkue ei tehnyt maaliakaan alkusarjassa.  Ensimmäisessä pelissä Tsekki kaatoi Sveitsin 2-1 jatkoilla, hävisi Venäjälle 2-1, Kanadalle 5-1 ja voitti viimeisessä pelissä odotetusti Tanskan lukemin 4-0.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Tsekiltä vaaditaan ihmettä USA:a vastaan

10 viimeistä joukkueiden välistä kohtaamista U20 MM-kisoissa ovat menneet melkoisen selkeästi USA:lle, 6-2-2 tilastot varsinaisella peliajalla ja 7-3 jatkojen jälkeen. Maaliero näissä peleissä on ollut 42-21, joten 4-2 voisi olla tulosvedossa se ykkösvaihtoehto? Viimeisimmät ottelut ovat olleet Tsekin kannalta todella rumia, neljä viimeistä peliä ovat menneet maalierolla 28-4 (9-3, 7-0, 5-1, 7-0). Edellinen Tsekkivoitto on 2011 lopulta. Tuolloin Tsekki voitti 2-5. Trendi on ollut siis isolukemainen voitto USA:lle, sellainen voi olla tulossa myös tässä pelissä, jenkit yleensä venyvät ja paukkuvat silloin kuin on tosi kyseessä.

USA:n Ryan Poehling on hyvä tipsi maalintekijävetoon ja pistevetoon, pisteitä voi tulla useampikin. Tämä tulevaisuuden lupaus on tahkonnut alkusarjan pelit kahden pisteen keskiarvolla ja johtaa ennen puolivälieriä koko pistepörssiä 5+3 tehoilla. Jason Robertson, Joel Farabee ja Jack Hughes hyviä vaihtoehtoja myös vetoihin. Farabeen ja Hughesin maalintekijäkerroin 2.65.

Tsekiltä lapulle voi heittää Filip Zadinan (3.00, Unibet) ja Martin Necasin (3.20 Unibet). Tulosvetoon peli Jenkeille, tulosvedosta 3,4,5 – 2,3 voisi tulla osumaa.

Jenkit on ennakkosuosikki - Tsekit lähtee kotiin?

Viimeisimmät joukkueiden väliset ottelut ovat päättyneet suurimaalisesti USA:lle. Välttämättä sellaista ei nähdä nyt, mutta USA:n voitto tässä pelissä on tuloksena, ainakin kertoimien mukaan.

Aseta vetosi