Jääkiekon U20 MM-kisat Venäjä - Slovakia, torstai 3.1.2019 kello 5:30

U20 MM-kisojen viimeinen puolivälieräpeli Venäjä - Slovakia. Onko Slovakialla mitään palaa Venäjää vastaan? Historia ei pahemmin Slovakia-voittoja tunne, mutta kaikki putket on tehty katkaistavaksi. Nähdäänkö Slovakian ihme?
Jääkiekon U20 MM-kisat Venäjä - Slovakia
tammikuu 03,2019
05:30

Jääkiekon U20 MM-kisat Venäjä – Slovakia, nyt vaaditaan vierailta ihmettä

U20 MM-kisojen viimeinen puolivälieräpeli Venäjä – Slovakia. Vancouverin lohkon ykkönen Venäjä lähtee suuren suurena ennakkosuosikkina Suomen lohkon nelosta, Slovakiaa vastaan. Onko Slovakialla mitään mahdollisuuksia pelissä, olisihan se melkoinen jättipotti jos Slovakia tästä edes jatkoajalle selviäisi. Venäjä purjehtii tästä jatkoon, mielenkiintoa vedonlyöntiin tuo se, että monellako maalilla itänaapuri Slovakian hoitelee?

Unibet antaa peliin pitkävetokertoimet 1.38 – 7.00 – 5.20, tasoitusvedolla tähän vedonlyöjä saa Venäjälle ihan mukavia kertoimia. Alkutilanne 0-1 kertoimet ovat 1.60 – 8.00 – 3.00, kahden maalin tasoitus Slovakialle antaa kertoimet 2.15 – 6.00 – 2.28. Tasoitusvedossa ei kannata kuitenkaan ahnehtia.

Venäjä on tässä turnauksessa ilman tappioita, ensimmäisessä pelissä Tanska kaatui rutiinilla 4-0, Tsekki sitten niukasti lukemin 1-2 ja Sveitsin kanssa sitten vähän isommat lukemat 7-4. Viimeisessä alkusarjan pelissä Kanada hävisi lukemin 2-1 Venäjälle. Slovakia antoi USA:lle myrskyvaroituksen ensimmäisessä ottelussa, se päättyi 2-1. Ruotsia vastaan tuli 2-5 tappio, Suomelle 1-5. Kazakstan sai sitten kyytiä oikein isän kädestä 11-2, joten maalintekohanat ovat ainakin auki tätä ottelua varten.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Venäjä neljän parhaan joukkoon – Slovakia yrittää estää

Slovakian kohtaamiset Venäjän kanssa eivät tuloksellisesti ole olleet mitään riemuliiteriä, 10 viime kohtaamista U20 MM-kisoissa ovat päättyneet 8-2-0 tuloksin ja 38-12 maalierolla. Ei siis mitään huimia eroja ja tilastoista pistää silmään etenkin neljä viimeistä kohtaamista, 3-1, 3-2ja, 2-1 ja 2-0. Ei siis välttämättä mikään helpoin peli Venäjälle. Ei tähänkään peliin voi lähteä takki ja luistimen nauhat auki.

Venäjän Vitali Kravtsov 2.18, Grigori Denisenko 2.32 ja Klim Kostin 2.38 ovat Venäjän pienimmillä kertoimilla varustetut pelaajat tähän otteluun Unibetiltä maalintekijäksi, Adam Liska 3.45, Adam Ruzicka 3.45 ja Milos Roman 3.85 Slovakian yllätysvalmiin pelurit maalintekijävedossa.

Kravtsov 2+3 ja Alexander Romanov 1+4 ovat Venäjän parhaat pistemiehet toistaiseksi, Adam Liska johtaa Slovakian psitepörssiä tehoin 2+2. Ratkeaako peli maalivahteihin? Hyvänä päivänä Samuel Hlavaj on maaginen, samaa voi sanoa myös Venäjän Pyotr KochetkovDanil Tarasov kaksikosta. Huippupäivä voi viedä jommankumman joukkueen jatkoon.

Venäjällä ja ehkä myöhemmin St. Louis Bluesilla on kovat odotukset huippulahjakkaan Klim Kostinin suhteen:

Runsasmaalinen repsahdus vai tiukka taisto?

Välttämättä tässä ottelussa ei nähdäkään isomaalista voittoa vaan tiukka taistelu jatkopaikasta. Miten kauan Slovakia kiusaa Venäjää? Katso kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi