Jääkiekon U20 MM-kisat Venäjä - USA, perjantaina 4.1.2019 kello 23:00

Jääkiekon U20 MM-kisojen ensimmäinen välierä ja vastakkain Venäjä ja USA. Jenkit lähtevät vedonlyöntikertoimien perusteella isona suosikkina matkaan, mutta Venäjä saattaa tehdä pienen yllätyksen. Haetaanko voittaja jatkoajalta tai kenties vasta rankkareilta?
Jääkiekon U20 MM-kisat Venäjä - USA
tammikuu 04,2019
23:00

Jääkiekon U20 MM-kisat Venäjä – USA, mennäänkö jatkotansseihin saakka?

Ennen Suomen ja Sveitsin peliä ratkotaan toinen finaalijoukkue. Venäjän ja USA:n välillä on perinteisesti ollut kiihkeyttä ja kitkaa, sitä on todennäköisesti tarjolla myös tässä välierässä. Pitkävetokertoimet lupailisivat tässä pelissä finaalipaikkaa USA:lle, mutta Venäjä taitaa olla tästä eri mieltä. Unibet antaa otteluun kertoimet 2.75 – 4.15 – 2.18, eli USA on suosikki.

Venäjä kaatoi omassa puolivälierässään runsasmaalisessa pelissä Slovakian peräti 8-3 ja voitti Kanadan kustannuksella myös oman alkulohkonsa, USA oli oman lohkonsa kakkonen ennen Suomea ja Ruotsin perässä ja voitti Tsekin omassa puolivälieräkamppailussa lukemin 1-3. Sveitsi oli oman lohkonsa nelonen ja Suomi kolmonen. Silti Suomi omaa tällä hetkellä kaikkein pienimmän U20 Maailmanmestari kertoimet.

Näiden joukkueiden välillä on pelattu viimeisen 12 vuoden aikana 10 U20 kisaottelua, ne ovat menneet 30-24 maalierolla 6-4 otteluvoitoin Venäjälle. Huomionarvoista on se, että vain yksi näistä otteluista on mennyt jatkoille ja aina rankkareille asti, tuo tapahtui vuoden 2017 tammikuussa. Viimeiset kolme otatusta ovat menneet USA:lle ja Venäjän voitto USA:sta on Suomen kisoista 2016 tammikuusta. Nyt on siis melkoinen revanssin paikka?

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Venäjä – USA, YLE TV2 torstaina kello 23:00

Ottelua pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä YLE TV2 kanavalla, toki livestream on tarjolla YLE Areenan kautta. Ottelu alkaa vieläpä varsin kivaan aikaan, joten kannattaa muistaa myös livevedonlyönti otteluun. Matsiin löytyy runsaasti pre-match kertoimia ja maalintekijöistä on aina kiva betsata.

Venäjän kolme pienintä kerrointa maalintekoon on Vitali Kravtsovilla (2.95 Unibet), Grigori Denisenkolla (3.10 Unibet) ja Klim Kostinilla (3.20). Kostin teki Slovakiaa vastaan pari maalia, tahti voi jatkua Jenkkejä vastaan.

Jenkkien kolme pienintä kerrointa on Oliver Wahlstromilla (2.70 Unibet), Jason Robertsonilla (2.80) ja Jack Hughesilla (3.40). Tsekkiä vastaan onnistuivat Cates, Norris ja Chmelevski, ihan potentiaalisia nimiä tähänkin matsiin maalintekijävetoon.

Kumpi tekee ensimmäisen maalin? Venäjä U20 kerroin 2.00 Unibet, USA U20 kerroin 1.80. Voittaako jompikumpi nollapelillä? 16.00 – 12.50 ovat melkoisen maistuvat kertoimet kokeilemiseen…

Tehoja tarvitaan myös USA:ta vastaan

Vähämaalinen ja tasainen taisto edessä?

Jännittävään otteluun riittää paljon betsattavaa niin ennen ottelua kuin ottelun aikana. Kummalle vaaka lopulta kallistuu, tästä ottelusta ei voi mennä kuin yksi joukkue finaaliin? Onko se lohkovoittaja Venäjä vai toisen lohkon kakkonen USA? Betsaa!

Aseta vetosi