Jalkapallon MM-kisat - mitalipelit. Mille joukkueille ripustetaan metallia kaulaan?

Neljä joukkuetta ja pelataan Jalkapallon Maailmanmestaruusmitaleista! Mitkä joukkueet palkitaan ja onko se hopea häpeä? Lyö vedot viimeisestä kisaviikonlopusta nyt, kertoimet ovat kohdillaan! Finaalissa Ranska saa vastaansa Kroatian ja pronssista pelaavat Belgia ja Englanti.
kaksi jalkapalloilijaa
Jalkapallon MM-kisat, pronssiottelu ja finaali
Heinäkuu 14,2018
17:00

Jalkapallon MM-kisat mitalipelit

Huimat välierät ovat nyt takana ja tiedossamme on mitkä kaksi joukkuetta etenivät finaaliin ja minkä maiden kohtalona oli tällä kertaa olla pronssiottelussa.

Pronssiottelussa nähdään kaksi pettynyttä joukkuetta, Belgia ja Englanti. Jalkapallon Maailmanmestaruudesta pelaavat Ranska ja Kroatia.

Nyt ne mitalit ratkaistaan joten lyö vetoa vielä näistä kahdesta ottelusta. Kumpi on sinun suosikki ottamaan pronssia, miten on kullan laita?

Fanikatsomoissa riitti tunnelmaa välierissä:

Ranska kohtasi Belgian huimassa ensimmäisessä välierässä, toisessa välierässä taistelivat finaalipaikasta Englanti ja Kroatia. Eurooppalaisen jalkapalloilun juhlaa isolla kädellä!

Lue myös ottelukohtaiset vedonlyöntivinkit, jotka löydät tutusta osoitteesta eli veikkausvihjeet -sivulta.

Ensin pelataan lauantaina pronssiottelu, jossa kohtaavat:

Lauantai 14.7.2018 klo 17:00 Belgia – Englanti Saint Petersburg Stadium, Pietari

Unibet kertoimet 2.25 – 3.70 – 3.15

Kaksi pettynyttä joukkuetta kohtaavat alkusarjan uusinnassa. Toivottavasti tällä kertaa luvassa on jotain muuta kuin pelkkää läpsyttelyä, sillä sitä se todellakin oli se ensimmäinen kohtaaminen näissä kisoissa.

Onko sitten karman laki että joukkueet kohtaavat lauantaina 14.7. kello 17:00 alkavassa pronssiottelussa, mene ja tiedä. Se ainakin tiedetään että tämän ottelun voittaa se joka tätä mitalia haluaa eniten. Pronssi ei välttämättä juuri nyt tunnu oikeastaan miltään, mutta kyllä se siitä kirkastuu.

Sunnuntaina on finaalin vuoro:

Sunnuntai 15.7.2018 klo 18:00 Ranska – Kroatia, Luzhniki Stadium, Moskova

Unibet kertoimet 1.95 – 3.25 – 4.70

Kroatia on pelannut kolme pudotuspeliä ja jokaisessa ottelussa homma on venynyt vähintään jatko-ottelun puolelle. Olisiko se mahdollisuus tässäkin pelissä? Kerroin on ainakin kohdallaan.

Kohdallaan taitaa olla myös näiden joukkueiden kannatus, sillä varmasti katsomoissa jännitetään villisti tätä peliä. Jalkapallon MM-kisat 2018 finaali tulee keräämään tv-vastaanottimien ääriin todella paljon katsojia ja vedonlyönti tästä ottelusta tulee lyömään jälleen isoja ennätyksiä. Joko sinä olet lyönyt voittavat vedot Jalkapallon MM-finaaliin?

BONUS: 10€ ilmaisveto!
Pelaa nyt

Mestaruuskertoimet

Kaksi joukkuetta jäljellä. Sunnuntaina se sitten ratkeaa. Unibet tarjoaa tämänlaiset kertoimet Jalkapallon Maailmanmestaruudesta kahdelle finalistille. Kertoimet ovat varsinkin Kroatian osalta tulleet hurjasti alas, luonnollisesti. Pelasihan Suomi Kroatian kanssa vielä viime syksynä samassa karsintalohkossa tasan 1-1.

Lyö vetoa mestarista ja monesta muusta vedonlyönnin kohteena olevasta asiasta Jalkapallon MM-finaalissa. tämä on se viimeinen peli!

Ranska 1.48

Kroatia 2.75

 

 

Lyö vetoa pronssipelistä ja MM-finaalista!

Jalkapallon MM-kisat 2018 ovat huipentumassa ja nyt vuorossa ovat mitalipelit. Lyö vetoa parhaimmilla kertoimilla ja jännitä otteluita vaikkapa livevedonlyönnin kohteiden kautta! Ottaako Belgia pronssin Englannin nenän edestä ja yllättääkö Kroatia Ranskan finaalissa? Betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt