Jalkapallon MM-kisat - puolivälierät. Haussa jo paikat neljän parhaan joukkoon!

Huimat neljännesvälierät on nyt takana ja aloitetaan taistelu välieräpaikoista! Mukana on muutama joukkue joilta ei odotettu paikkaa kahdeksan joukossa ja joukkueita joilta odotetaan jopa paikkaa finaalissa!
Brasilian maajoukkue
Jalkapallon MM-kisat, puolivälierät
Heinäkuu 06,2018
17:00

Jalkapallon MM-kisat puolivälierät

Kahdeksan joukkuetta ja neljä ottelua. Näistä joukkueista vain neljä jatkaa huimiin välieriin, josta voittajat lunastavat jo paikkansa sitten finaaliin ja pronssiotteluun. Vielä on kuitenkin otteluita voitettavana ja nyt ne tosipelit ovat todellakin käsillä. Oletko jo lyönyt vetoa omista mestarisuosikeistasi tai vaikkapa pronssiotteluun joutuvista maista? Katso parhaat kertoimet mestaruusvetoihin, nyt voit vielä lunastaa isot kertoimet!

Viikonloppu tarjoaa neljä kivenkovaa ottelua, joista neljän joukkueen tie jatkuu välieriin ja siitä vielä sitten vielä finaaliin ja mahdolliseen pronssiotteluun. Mitkä ovat nämä neljä joukkuetta?

Lue myös ottelukohtaiset vedonlyöntivinkit, jotka löydät tutusta osoitteesta eli veikkausvihjeet -sivulta.

Puolivälierät, näiden otteluparien voittajat tulevat kohtaamaan välierissä:

Uruguay - Ranska Jalkapallon MM-kisat 2018 pe 6.7. klo 17:00

Perjantai 6.7.2018 klo 17:00 Uruguay – Ranska, Nizhny Novgorod Stadium

Unibet kertoimet 4.68 – 3.20 – 2.01

Uruguay – Ranska. Ranska on ehdottomasti nyt näiden kisojen yksi suurimmista suosikeista sen kaadettua Argentiinan lukemin 4-3. Ranskalla on laatupelaajia täynnä koko nippu, mutta miten se pärjää Argentiinaa paremmin pelannutta Uruguayta vastaan? Entä onko Edinson Cavani pelikuntoinen, Portugalia vastaan mies jouduttiin vaihtamana kentältä. Kertoimet paljastavat että Ranska on tämän ottelun suosikki, olisi Uruguaylta melkoinen uroteko jos se kaataisi Ranskan. Voittaja tulee kohtaamaan kivikovan joukkueen joka tulee perjantain myöhemmästä ottelusta:

Brasilia - Belgia Jalkapallon MM-kisat 2018 pe 6.7. klo 21:00

Perjantai 6.7.2018 klo 21:00 Brasilia – Belgia, Kazan Arena

Unibet kertoimet 2.17 – 3.50 – 3.60

Perjantai-iltana pelataan melkoinen ottelu. Vastakkain ovat Brasilia ja Belgia ja luvassa on huima taisto välieräpaikasta. Brasilia selvitti viime maanantaina Meksikon suhteellisen vaivattomasti omassa ottelussaan, Belgialla sen sijaan oli pieniä ja vähän isompia vaikeuksia kun Japani johti peliä tunnin kohdalla vielä 2-0. Lopulta lukemat 2-3 ja Belgia on varmasti tässä ottelussa hereillä. Löytyykö maailmanmestari jopa tästä parista? Ja montako kierrosta Neymar pyörii tuskissaan?

BONUS: 10€ ilmaisveto!
Pelaa nyt

Ruotsi - Englanti Jalkapallon MM-kisat 2018 la 7.7. klo 17:00

Lauantai 7.7.2018 klo 17:00 Ruotsi –  Englanti Samara Arena

Unibet kertoimet 4.65 – 3.45 – 1.84

Ruotsi on upeasti raivannut tiensä jo kahdeksan parhaan joukkoon, onko Englannistakaan vastusta länsinaapurillemme? Englanti lähtee suosikkina otteluun, mutta valtavat vaikeudet Kolumbiaa vastaan eivät lupaa ihmeitä tähän peliin. Kova ottelu tämänkin, kummalle sinun betsit menevät?

Venäjä - Kroatia Jalkapallon MM-kisat 2018 la 7.7. klo 21:00

Lauantai 7.7.2018 klo 21:00, Venäjä – Kroatia

Unibet kertoimet 3.90 – 3.10 – 2.25

Venäjältä ei odotettu näistä kisoista oikeastaan muuta kuin hyvin järjestettyjä kisoja. Kisat ovat ainakin toistaiseksi sujuneet varsin hienosti ja joukkueen peli on myös yllättänyt kaikki. Lähes kaikki pitivät Venäjän mahdollisuuksia minimaalisina jo alkulohkossa, mutta mitä vielä, lohkovoitto tuli. Espanjaa vastaan Venäjään ei paljon luotettu, mutta niin vain Espanja lähti laulukuoroon rankkareilla. Entä Kroatia? Paineet ovat nyt Kroatialla, eihän se nyt voi Venäjälle pudota. Vai voiko sittenkin? Joka tapauksessa luvassa on huikea välieräpeli lauantain aikaisemman pelin voittajaa vastaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Saadaanko tähän maalikavalkaadiin uusia ehdokkaita näissä puolivälierissä?

Mestaruuskertoimet

Ennen puolivälierien alkua, Unibet tarjoaa seuraavat kertoimet Jalkapallon MM-kullasta. Kenen puolesta sinä lyöt vetoa? Espanja, Argentiina ja Portugali ovat poissa kuvioista, Kroatia, Ranska vai joku muu maa voittaa MM-kultaa?

Brasilia 3.75

Belgia 7.00

Englanti 5.00

Ranska 5.00

Kroatia 6.75

Uruguay 16.00

Ruotsi 26.00

Venäjä 21.00

 

Lyö vetoa puolivälieristä!

Jalkapallon MM-kisat 2018 ovat jo nyt tarjonneet huimasti jännitystä, itsestäänselvyyksiä ja tietenkin pettymyksiä. Niitä taitaa olla luvassa myös puolivälierissä joita pelataan perjantaina 6.7. ja lauantaina 7.7. Mitkä neljä joukkuetta etenevät seuraavalle kierrokselle eli MM-välieriin? Saatko kaikki oikein? Lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt