Jalkapallon MM-kisat - välierät. Mitkä kaksi joukkuetta etenee MM-finaaliin?

Neljä joukkuetta ja kaksi paikkaa finaalissa. Mitkä kaksi joukkuetta nähdään Jalkapallon MM-finaalissa ja mitkä kaksi joukkuetta joutuvat tyytymään pronssipeliin? Lyö vetoa huimista välieristä, tästä ei pelit paljoa parane!
Ranskan maajoukkue
Jalkapallon MM-kisat, puolivälierät
Heinäkuu 06,2018
17:00

Jalkapallon MM-kisat välierät

Takana ovat mielenkiintoiset puolivälierät joissa ei draamaa ja rytinää puuttunut. Kivikovissa peleissä Uruguay ja Ranska ottivat yhteen, samoin kuin Brasilia ja Belgia. Toisella puolella kisakaaviota Ruotsi taisteli Englantia vastaan ja kisaisäntä Venäjä näytti kyntensä Kroatiaa vastaan.

Ranska oli lopulta ilman Edinson Cavania vastaan pelannutta Uruguayta vastaan todella vahva ja Belgia laittoi monen yllätykseksi ja riemuksi Brasilian laulukuoroon ja koneeseen kohti kotia. Ruotsi teki kaikkensa Englantia vastaan, mutta lopulta se ei vaan riittänyt. Venäjä ja Kroatia pelasivat huikean trillerin, 1-1 varsinainen peliaika, jatkoajalla myös molemmat onnistuivat, mutta taas Kroatia hoiti homman kotiin sitten rankkareilla.

Miten käy näissä välierissä, huima taistelu finaalipaikoista voi alkaa!

Lue myös ottelukohtaiset vedonlyöntivinkit, jotka löydät tutusta osoitteesta eli veikkausvihjeet -sivulta.

Välierät, näiden otteluparien voittajat tulevat kohtaamaan finaaleissa:

Tiistai 10.7.2018 klo 21:00 Ranska – Belgia, Saint Petersburg Stadium, Pietari

Unibet kertoimet 2.50 – 3.25 – 3.15

Tässä ottelussa on todella isot panokset. On jo pidemmän aikaa sanottu faktana että se Jalkapallon maailmanmestari tulee tältä puolelta kaaviota. Jo puolivälierät eli Uruguay – Ranska ja Brasilia – Belgia tarjosivat kaikille jalkapallon ystäville huimaa draamaa ja katsottavaa, joten ei tämä ottelu voi paljon siitä enää parantaa. Voittaja lähtee siis tavoittelemaan Maailmanmestaruutta, tappion kokeneelle joukkueelle luvassa on se pronssimatsi.

Ranska lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina ainakin vedonlyöntikertoimien mukaan. Belgialla on näissä kisoissa vahva joukkue ja hyvällä valmennuksella siitä on saatu kaikki irti. Tasainen matsi tästäkin varmasti tulee ja onhan se tietenkin pettymys häviävälle joukkueelle jäädä ulos MM-finaalista.

Keskiviikko 11.7.2018 klo 21:00 Kroatia – Englanti, Luzhniki Stadium, Moskova

Unibet kertoimet 3.50 – 3.15 – 2.30

Voittipa tämän välieräpelin sitten mikä maa tahansa, lähtee se joka tapauksessa altavastaajana finaaliin. Kova oli kamppailu pääsystä tähän himoittuun välierään, mutta vielä olisi kaksi ottelua jäljellä. Kumpi joukkue tästä etenee lopuksi finaaliin ja kumman kohtalona on pelata Jalkapallon MM-kisojen 2018 pronssipelissä? Lyö vetoa huikeasta ottelusta ja katso myös mitä livevedonlyönnin kohteet tähän peliin tarjoavat!

Kroatia on nyt pelannut kaksi jatko-ottelua peräkkäin eli rasitus on ollut tunnin verran isompaa kuin Englannilla. Jaksaako Kroatia kaataa vielä Englanninkin matkalla unelmaan? Upea saavutus kummallekin olla näin ylhäällä kisoissa – Englanti on kuitenkin se, joka tähän matsiin lähtee hakemaan ennakkosuosikkina sitä paikkaa finaalissa.

BONUS: 10€ ilmaisveto!
Pelaa nyt

Mestaruuskertoimet

Välierissä pelaa ainoastaan neljä joukkuetta, joten tähän päivitetään kertoimet MM-kullasta ennen välieriä. Toivottavasti olet päässyt lyömään vetoa oman suosikkijoukkueesi puolesta ihan alusta alkaen ja mikä tärkeintä, tuo joukkue on vielä mukana näiden välieräjoukkueiden joukossa! Puolivälieriin lähdettäessä kertoimet olivat tämänlaiset (suluissa) ja mukana myös kertoimet välieriin lähdettäessä neljälle joukkueelle.

(Brasilia 3.75)

Belgia (7.00) 3.75

Englanti (5.00) 3.50

Ranska (5.00) 3.00

Kroatia (6.75) 5.50

(Uruguay 16.00)

(Ruotsi 26.00)

(Venäjä 21.00)

Muista lyödä vielä vetoa kisojen maalikuninkaasta! Kaikki on vielä auki!

Lyö vetoa välieristä!

Jalkapallon MM-kisat 2018 ovat huipentumassa ja nyt vuorossa ovat välierät. Lyö vetoa parhaimmilla kertoimilla ja jännitä otteluita vaikkapa livevedonlyönnin kohteiden kautta!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt