Jalkapallon 3 x triplavedot keskiviikkona 24.06.2020

Vedonlyöntisivustot tarjoavat ajoittain omissa kampanjoissaan maukkaita erikoisvetoja. Keskiviikon peleihin 888sport ja Betsson tarjoilevat valmiita triploja, mutta haimme myös vastaavanlaisen kerroinpaketin Unibetiltä. Valitse oma triplasi tai nappaa vaikka kaikki kyytiin!
Jalkapallon keskiviikon triplavedot!
Kesäkuu 24,2020
20:00

888sport jalkapallo triplaveto (sulkeutuu 24.6.2020 kello 20:00)

888sport tarjoilee sivuillaan kolme erilaista ”paranneltua erikoistarjousta” keskiviikolle 24.6.2020. Valitsimme näistä kolmesta keskimmäisillä kertoimilla olleen kombon, mutta tokihan voi pelata vaikkapa kahta muutakin. Kaksi muuta triplaa ovat:

  • Newcastle United, Wolves ja Liverpool voittavat omat ottelunsa, kerroin 4.75
  • Inter, Roma ja Real Madrid voittavat omat ottelunsa, kerroin 2.50

Manchester United kohtaa kotonaan koronatauon jälkeen surkeasti pelanneen Sheffield Unitedin ja Everton painelee lähes varman putoajajoukkue Norwichin vieraaksi. Lisäksi Liverpool pelaa nyt ensimmäisen ottelunsa kotikentällä, vastassa tosin paha Crystal Palace. Oikeasti kertoimet voitoille 3.43, nyt siis 3.50.

Manchester United, Everton ja Liverpool voittavat omat ottelunsa, kerroin 3.50

Betsson jalkapallo triplaveto (sulkeutuu 24.6.2020 kello 22:15)

Betssonilla on myös tehostetut triplat osasto ja keskiviikolle löysimme kolme erillistä ottelukomboa. Näistä valitsimme pienimmällä kertoimella olevan triplan. Muut kaksi triplaa olivat hieman epävarmempia tapauksia:

  • Manchester United, Newcastle ja Wolves voittavat omat ottelunsa, kerroin 5.75
  • Inter, Alaves ja Sociedad voittavat omat ottelunsa, kerroin 7.75

Liverpool saa siis tässäkin triplassa vastaansa Crystal Palacen, Eurokentille hamuava Roma kohtaa putoamistaistossa olevan Sampdorian ja La Ligan sarjakärki saa putoamisvaarassa olevan Mallorcan. Yksittäin napattuna näiden voittojen summaksi tulisi 2.12 kerroin, nyt siis tehostettu tripla ja 2.27!

Liverpool, Roma ja Real Madrid voittavat ottelunsa, kerroin 2.27

Tuleeko Valioliigan maali numero 12 tässä ottelussa?

Unibet jalkapallo triplaveto (sulkeutuu 24.6.2020 kello 20:00)

Unibetillä on tarjolla mainiot Bet Builder ja Match Combos vaihtoehdot, mutta myös muunlaisiakin vedonlyöntitarjouksia on tarjolla. Haetaan tähän matsiin tripla yhdistelmä ottelusta Norwich – Everton ottelusta. Teemu Pukin, Richalisonin ja siitä että ottelussa tulee yli 1.5 maalia saa kertoimen 6.50. Teemu Pukki haluaa päästä taas maalin makuun ja Liverpoolia vastaan Richalison oli todella pirteä. Ja 1,5 maaliahan tulee kuin automaattisesti täyteen kun molemmat miehistä tekee sen maalin.

Pukki ja Richalison tekevät maalin ja ottelussa yli 1.5 maalia – kerroin 6.50

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Triplavetojen avulla erikoistarjoukset haltuun!

Vedonlyöntisivustojen tehostetut triplat antavat joskus varsin herkullisia kertoimia pelaajille. Joidenkin tarjouksien osalta voidaan todeta myös kertoimen olevan aivan liian suuri. Vai haluatko itse rakennella oman kombosi? Valitse näistä omasi tai nappaa vaikka kaikki kolme omalle listallesi!

Aseta vetosi