Copa America 2019: Japani - Chile tiistaina 18.6.2019 kello 02:00

Japanin Messi Takafuse Kubo ja kumppanit ovat pahan paikan edessä kun vastassa on hallitseva mestari Chile. Katso kertoimet ja koko matsi Unibetin ilmaisesta Unibet TV:stä!
Copa America 2019: Japani - Chile
Kesäkuu 18,2019
02:00

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus, Copa America skabaillaan tänä kesänä Brasiliassa. Katso matsit livenä Unibet TV:stä ja betsaa vaikka livenä!

Varsin kokemattomalla joukkueella Copa America 2019 turnaukseen osallistuva Japani saa vastaansa rutinoituneen Chilen. Pari viimeistä Copaa nimiinsä vienyt Chile ei tänä vuonna kuulu isoimpiin voittajasuosikkeihin, mutta niinhän se on tainnut olla aina – ja voitto on nyt napsunut hurmoksen myötä tilille.

Japania vastaan Chile on kuitenkin iso suosikki, sen voi todeta vaikkapa pitkävetokertoimista, jotka ovat tässä ottelussa 7.50 – 4.20 – 1.47 luokkaa, nämä kertoimet Unibetiltä. Japanin valmentaja pisti kehiin peräti 16 pelaajaa joilla ei aikaisempaa maajoukkuekokemusta edes ole olemassa, miten tämä mahtaa vaikuttaa tähän peliin? Tuleeko oikein kunnon turpakäräjät Chileltä vai taisteleeko Japani jopa pisteestä? Chilellä on rintakarvaa jo yli 100 ottelun verran useammalla pelaajalla ja nimivahva Chile taitaa tämän pelin viedä – jos ei sorru argentiinamaiseen lepsuiluun ja vastustajan aliarviointiin.

Japanilta kannattaa kiinnittää katsetta Takefuse Kubo -pelaajaan, tästä pelaajasta tullaan kuulemaan todennäköisesti vielä paljon. Japanin Messi tekee kentällä melkein mitä tahtoo Messin tapaan, Japanin joukkueessa ei vaan kauheasti muualta apuja tule. Chileltä kokoonpanosta voisi nimetä useammankin pelaajan, mutta puolustuslinjan lisäksi Vidal ja Vargas ovat varmasti ne pelurit joita ehdottomasti kannattaa seurata. Seurajoukkueessa tällä kaudella flopannut Alexis Sanchez haluaa varmasti näyttää närhen värkit, mutta loukkaantumisen takia ei taida olla avauksessa – tai sitten on.

Veikkaus: Chile vie kolme pinnaa!

Niin, kyllähän tässä merkit siihen suuntaan on laitettava. Chile on kokenut jengi jolla on jälleen tavoitteena Copan mestaruus. Japanin kokematon jengi lähtee taistelemaan toki jokaiseen matsiin, mutta aika harakiriltä vaikuttaa Japanin koutsin kokemattomien pelaajien valinta jengiin. No, nyt on näytön paikkaa ja sankarin viittaa tarjolla oikein toden teolla, olisiko tässä hyvä arvaus Japanin avaukseksi?

Japani 3-4-2-1

Kawashima – Tomiyasu, Ueda, Nakayama – Sugioka, Hara, Shibasaki, Ito – Kubo, Nakajima – Okazaki

Chilen yksi tunnetuimmista pelaajista, Alexis Sanchez on kärsinyt kauden aikana loukkaantumisista eikä pelikunto välttämättä ole se kaikkein paras tähänkään peliin. Nähdäänkö mies avauksessa, vai olisiko tässä vaikkapa starttisetti Japania vastaan? Maalintekobetsejä kolmelle viimeiselle nimelle ja eritoten kärkikaksikolle mikäli kokoonpanossa ovat.

Chile 4-3-1-2

Arias – Beausejour, Medel, Maripan, Isla – Pavez, Pulgar, Aranguiz – Vidal – Vargas, Castillo

Japanin kassarin iltapuhdetta?

Vargas kuin varkain maalintekoon?

Onko Japanin varsin kokematon jengi pulassa sukkelaa Chileä vastaan? Kertoimet ovat jopa röykytyksen puolella, mutta eiköhän uhrautuva Japani pidä Chilen kurissa? Vai onko Vargas Chilen sankari?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä