Japani N - Englanti N 19.6.2019, viimeksi Japani pudotti Englannin finaalista

Englanti on aloittanut MM-turnauksen kahdella voitolla, mutta aivan vakuuttava se ei ole vielä ollut. Japani jäi Argentiinaa vastaan tasapeliin.
Japani N - Englanti N
Kesäkuu 19,2019
22:00

Edellisessä naisten MM-turnauksessa Japani pudotti Englannin tylysti finaalista. Semifinaali oli Kanadan turnauksessa 2015 1-1, kunnes jatkoajan toisella minuutilla Englannin Bassett laittoi pallon omaan maaliin.

Nyt Englanti johtaa lohkoa kahden voiton jälkeen, ja sen jatkopaikka on jo varma. Yhdellä pisteellä se varmistaisi lohkovoiton.

Japani on lohkokakkonen, mutta jos se häviää Englannille, niin Argentiina saattaa tulla vielä ohi. Lohkon kolmospaikalta Japani kyllä menee jatkoon.

Englanti voitti avauksessaan Skotlannin 2-1 ja toisessa pelissään Argentiinan 1-0. Se ei ole pelannut vielä ollenkaan hyvin. Päävalmentaja Phil Neville sanoi Skotlanti-ottelusta, että toinen puolisko oli niin kehno, että paljon pitää pelin parantua, jos Englanti aikoo voittaa finaalin.

Argentiinaa vastaan Englanti hallitsi ottelua oikein kunnolla, laukauksetkin se voitti 19-3, mutta vain yksi kuti meni sisään. Englannin Parris missasi rankkari ensimmäisellä jaksolla. Noin tunnin pelin jälkeen Taylor vapautti joukkueen, mutta ainokaiseksi hänen osumansa jäi.

Jos on Englannilla ollut hankalaa, niin sama on ollut Japanillakin. Se jäi avausottelussa Argentiinan kanssa maalittomaan tasuriin ja toisessa pelissä Skotlanti meni nurin 2-1.

Barcelonan Duggan palaa peleihin

Englanti saa otteluun mukaan yhden suurimmista tähdistään, kun Barcelonassa pelaava Toni Duggan tulee mukaan. 27-vuotias Duggan oli loukkaatumisen vuoksi sivussa kahdesta avausottelusta. Hänellä on pelattuna 72 maaottelua, ja Duggan oli mukana neljä vuotta sitten.

Phil Neville saattaa laittaa pelaajarotaation pyörimään, kun jatkopaikka on jo varma. Jodie Taylor teki Argentiina-ottelun voittomaalin, ja hän jatkanee. Taylorilla on alla vasta yksi ottelu, häneltä jäi Skotlanti-matsi väliin. Taylor voitti Golden Boot -palkinnon vuoden 2017 EM-kisoissa, mutta sen jälkeen hänellä on ollut hankalampaa. Nyt taas näyttää paremmalta.

Japanin Mana Iwabuchi oli avausottelusta Argentiinaa vastaan sivussa, ja aivan Taylorin tavoin hänkin tuli seuraavaan otteluun kentälle ja teki maalin. Iwabuchi saanee jatkaa Japanin avauksessa.

Japani vastaan Englanti -ottelun kertoimet

Vetomarkkinoilla Englantia pidetään paljon parempana. Mestaruuskertoimissa sen turnausvoitosta saisi Unibetilla kertoimeksi lukemat 10.00, kun Japanin mestaruuskerroin on 36.00.

Tähän otteluun Unibet antaa kertoimiksi 3.65 – 3.25 – 2.12. Kummallakin on ollut ongelmia maalinteon kanssa. Skotlanti ja Argentiina eivät ole kovia vastuksia, silti maaliverkot eivät ole vielä soineet erityisen hyvin. Skotteja vastaan kumpikin teki kaksi osumaa, mutta Argentiina on ollut hankala kummallekin. Englanti on luonut enemmän maalipaikkoja kuin Japani, mutta ruuti on ollut märkää. Englanti on kahdessa ottelussa laukonut 33 kertaa ja Japani 26 kertaa. Ehkä Taylor ja mukaan tuleva Duggan saavat englantilaisten ketsuppipulloa auki.

Japanin mahdollinen avaus: Yamashita, Sameshima, Ichise, Kumagai, Shimizu, Endo, Sugita, Miura, Nakajima, Iwabuchi, Sugasawa

Englannin mahdollinen avaus: Telford, Greenwood, McManus, Houghton, Bronze, Scott, Moore, Mead, Parris, Taylor, Duggan

Nordicbet ilmaisveto jalkapalloon

Kehno maalinteko näkyy totals-kertoimissa. Yli 2.5 maalia saa Unibetilla kertoimeksi 2.43. Siihen voisi melkein lantit laittaa. Peli aukeaa, jos ottelussa tulee aikainen maali. Ja kyllä kumpikin on saanut kutipaikkoja avauspeleissä, jos nyt jokunen menisi maaliinkin.

Aseta vetosi