Japani - Puola to 28.6.2018, piristyykö Puola?

Jalkapallon MM-kisoissa lohkovaihe on tulossa pian päätökseensä. Japanin ja Puolan kohtaamisessa taistellaan vielä viimeisistä jatkopaikoista. Kyseessä on lohko H:n ottelutarjontaa, ja juuri kyseinen lohko on etukäteiskaavailuissa yksi turnauksen tasaisimmista. Japani ja Puola ovat kohdanneet toisensa kerran 2000-luvulla, mutta siitä on aikaa jo vajaa parikymmentä vuotta. Tuolloin aasialaiset nappasivat voiton maalein 2-0.
Japani - Puola Jalkapallon MM-kisat 27.6.2018
Japani - Puola
Kesäkuu 28,2018
17:00

Japani – Puola – kertoimet otteluun

Ottelun peruskertoimet ovat 2.55 – 3.05 – 3.10. Nämä puolestaan tarkoittavat sitä että melkoisen tasaisesta ottelusta on kyse ja ottelu voi kääntyä ihan miten tahansa. Japani on kuitenkin lievä ennakkosuosikki, ihan jo sen takia miten turnauksen pelit ovat menneet.

Japani on tehnyt kaksi maalia peri peli tähän mennessä ja pienin tulosvetokerroin on Japanin voitossa (1-0) 8.50. 2-1 on puolestaan saanut 9.50 ja 2-0 12.50 kertoimen. Puolaa ei kannata laskea pois laskuista vaikka kisat ovat menneet pepulleen. Se voi pelata nyt paineettomasti ja tehdä yllätyksen.

Ottelusta voi lyödä vetoa useilla eri tavoilla, kuka nappaa ottelussa kortin ja kenelle se lätkäistään ensimmäisenä? Unibet tarjoaa uusille ja vanhoille pelaajille vielä keskiviikkona 10 euron ilmaisvedon, joten käy betsaamassa omat vedot sisään ajoissa. Betsata voi myös vaikkapa siitä tuleeko ensimmäinen maali laukauksesta rankkarialueen sisäpuolella (1.90), laukaus rangaistuspotkualueen ulkopuolelta (8.00) vai vapaapotkusta (21.00). Pää vaihtoehto on saanut kertoimen 6.50 tähän otteluun, rankkari 5.50, oma maali 26.00 ja ei maaleja vaihtoehtokin on saanut 9.00 kertoimen.

Entä missä ajassa ensimmäinen maali tehdään? 00:00 – 14:59 (3.50), 15:00 – 29:59 (3.60), 30:00 – 1. puoliajan loppu (5.00). Kertoimet löytyvät myös viimeiselle maalille tai kotijoukkueen tai vierasjoukkueen ensimmäisille maaleille.

Japani – Puola ennakoidut kokoonpanot

Kummallakin taitaa olla loukkaantumiset vähissä, joten aika lailla samoilla kokoonpanoilla mennään kuin muissakin peleissä. Puolan penkin alle menneet kisat voisivat poikia isojakin muutoksia tähän peliin, mutta…

Japani (4-2-3-1)

Kawashima – Nagatomo, Shoji, Yoshida, Sakai – Shibasaki, Hasebe – Inui, Kagawa, Haraguchi – Osako

Puola (4-2-3-1)

Szczesny – Rybus, Glik, Pazdan, Piszczek – Zielinski, Kruchowiak – Grosicki, Milik, Blaszczykowski – Lewandowski

Japani

Japani selvitti tiensä MM-kisoihin nappaamalla karsinnoissa oman lohkonsa ykköspaikan ennen toiseksi tullutta Saudi-Arabiaa. Valkopaidat onnistuivat maalinteossa vajaaseen pariinkymmeneen otteeseen, kun taas vastustajat viimeistelivät heille osumia seitsemän kertaa. Kymmenestä ottelustaan Japani saalisti kuusi voittoa, kaksi tasapeliä ja muutaman tappion. Viimeiseksi jääneessä kamppailussaan japanilaiset kokivat tappion Saudi-Arabialle, mutta siitä huolimatta lohko ykköspaikka jäi valkopaidoille.

Karsintojen jälkeen Japani on pitänyt pelivirettään yllä pelaamalla harjoitusotteluissa ja Itä-Aasian mestaruuskisojen puolella. Edellisessä harjoitusottelussaan valkopaidat hävisivät niukasti Ukrainaa vastaan, kun taas hieman aiemmin miehistö pelasi vähämaalisen tasapelin Malin kanssa. Itä-Aasian mestaruusturnauksessa Japani saalisti kolmesta ottelustaan voiton pariin otteeseen. Yhdessä taistossa tuli selkeä tappio Etelä-Korealle.

Japanin joukkue videolla:

 

Puola, ”Biało-czerwoni”

Puola nappasi matkan MM-kisoihin pelaamalla karsinnoissa erinomaisesti. Omassa lohkossaan punavalkoiset keräsivät eniten pisteitä saalistaen niitä 25 kappaletta. Ainoastaan Tanska onnistui kaatamaan puolalaiset, joten karsintaurakka oli kokonaisuudessaan vakuuttavaa tekemistä. Maaleja ”Biało-czerwoni” viimeisteli vajaa 30 kappaletta, ja vähemmän yllättäen Robert Robert Lewandowski oli mahtavassa maalivireessä. Hän viimeisteli hurjat 16 osumaa, ja sehän rikkoi kaikkien aikojen ennätyksen Euroopan arvokisakarsintahistoriassa. Lewandowski on puolalaisille poikkeuksellisen tärkeä myös MM-kisoissa, sillä hänen vastuullaan on tehoista suuri osuus.

Puola on pelannut karsintojen jälkeen useita harjoitusotteluita. Niistä punavalkoiset nappasivat yhden voiton, yhden tasapelin ja muutaman tappion. Vastustajina olivat Meksiko, Nigeria, Uruguay ja Etelä-Korea. Karsintojen viimeisissäkin otteluissaan Puola mätti maaleja hurjaan tahtiin, mutta harjoitusotteluidensa puolella punavalkoiset eivät ole olleet lainkaan yhtä hyökkäysvoimaisia. Vain Etelä-Koreaa vastaan miehistö onnistui viimeistelemään vähintään kaksi osumaa. Toisaalta heidän puolustuspelaamisestaan on sanottava, että se on toiminut varsin hyvin.

Ottelukaupunki ja ajankohta

Japanin ja Puolan kamppailu käydään Volgograd stadionilla. Ottelu lähtee käyntiin kello 17.00 Suomen aikaa. Stadionille mahtuu 45 568 ihmistä.

H-LOHKON OTTELUT:

OTTELUENNAKKO

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Colombia vs Japan World Cup 2018

Kolumbia vs Japani ennakko

19/06
15:00

Mordovia Arena, Saransk

Veikkaa Unibetilla »
Poland vs Senegal World Cup 2018

Puola vs Senegal ennakko

19/06
18:00

Otkrytie Arena, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
Japan vs Senegal World Cup 2018

Japani vs Senegal ennakko

24/06
18:00

Central Stadium, Jekaterinburg

Veikkaa Unibetilla »
Poland vs Colombia World Cup 2018

Puola vs Kolumbia ennakko

25/06
21:00

Kazan Arena, Kazan

Veikkaa Unibetilla »
Japan vs Poland World Cup 2018

Japani vs Puola ennakko

28/06
17:00

Volgograd Arena, Volgograd

Veikkaa Unibetilla »
Senegal vs Colombia World Cup 2018

Senegal vs Kolumbia ennakko

29/06
17.00

Samara Arena, Samara

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Japanin ja Puolan välienselvittelyä pääsee jännittämään alusta loppuun Ylen kanavilla. Yle lähettää ottelun televisiossa, Yle Areenassa ja myös esimerkiksi reaaliaikainen tulospalvelu auttaa pysymään tapahtumista kartalla. Taistoa voi jännittää monella eri laitteella ja usealla kielellä.

Näin pelataan

Japani omaa Puolaa vastaan täysin realistiset menestymismahdollisuudet, mutta Euroopan ylpeys lähtee otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina. "Biało-czerwonin" kisaurakkaan vaikuttaa hurjasti se, että pystyykö Lewandowski vastaamaan kovalla prosentilla miehistönsä maalinteosta, sillä ilman häntä puolalaiset eivät tule menemään Venäjällä pitkälle. Lohkossa ei ole tosiaan yhtään selkeästi muita nippuja parempaa joukkuetta, joten lohko on jo siksi yksi turnauksen mielenkiintoisimmista. Mikäli ennusmerkit pitävät paikkaansa, Puolan pitäisi olla lähellä voittoa.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt