KHL: Jokerit – Slovan Bratislava kello 16:00 su 2.12.2018

Jokerit saa vieraaksi melkein viimeisenä majailevan Slovan Bratislavan. Millä lukemilla tämä semi-heittopussi kaatuu sunnuntaina? Onko tulos ihan lasten silmille tässä Kids Game tapahtumassa?
Jokerit logo keltainen
KHL: Jokerit – Slovan Bratislava
Joulukuu 02,2018
16:00

KHL: Jokerit – Slovan Bratislava kello 16:00 su 2.12.2018

Mihin kaartaa Jokereiden vuoristorata tällä kertaa? Vastaan tulee Hartwallilla yksi KHL:n heikoimmista joukkueista, mutta ei tämänkään joukkueen kanssa voi leikitellä, onhan jengi hakenut kaksi kertaa peräkkäin pisteet Hartwallilta ja on kyllä yllätysvalmis jos sille päälle sattuu.

Karkkirahat säästöön ja hallille sieltä!

Jokerit on kärsinyt muutamista loukkaantumisista ja siellä on peluutettu pakkia hyökkääjistössä, mitkä lienee kokoonpano tähän peliin. Tällä mentiin keskiviikkona, olisiko nyt luvassa jotain erilaista? Kristian Vesalainen toi lisää tulivoimaa ylivoimapeliin ja tekikin ottelussa ensimmäisen KHL-maalin. Toivottavasti näitä riittää myös jatkossa.

 

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

76 Kristian Vesalainen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka

84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

14 Tomi Mäki – 22 Mika Niemi – 41 Antti Pihlström

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

3 Karl Stollery

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Jokerit – Slovan Bratislava

Slovan Bratislava ei tosiaan ole tällä kaudella hirveästi vieraspeleissä juhlinut, mutta nyt pitää pitää huoli ettei sitä tapahdu tässäkään pelissä. 17 vieraspelissä 2+2 voittoa ja 11+2 tappiota, eihän näillä kuuhun mennä. Vielä kun maalierokin on rumasti pakkasella -27 maalin verran, niin vain Jokereiden täydellinen hölmöily tai ohipeli voi pilata täysien pisteiden jäämisen Hartwallin uumeniin.

Patrik Virta pelasi vielä alkukaudesta joukkueessa, mutta odotuksiin nähden heikommin ja lähtöhän sieltä tuli. Joukkueessa pelaa muutamia varsin tuttuja pelaajia NHL:stä, MM-kisoista ja Liigasta, mm. Chad Rau paahtaa hyökkäyksessä ja Andrej Metzaros ja Ivan Svarny puolustuksessa. Varsinaisia pistehirmuja ei joukkueella ole, mutta tiettyjen pelaajien kanssa pitää olla varuillaan.

Jos nyt vierasjoukkueelta jotain pelaajia haluaa pistevetoon tai maalintekijävetoon laittaa Eric Gelinasta (4+8) Jeff Taffea 6+14 tai Michal Repikiä (10+8).

Jokereiden Sami Lepistö 22 pistettä ja Alex Grant 18 pistettä menisivät heittämällä korkealla myös vieraiden pistepörssissä, samoin kuin Jokereiden Brian O’Neill 287p ja Sakari Manninen 27p. Edelleen jahdataan Antti Pihlströmin ensimmäistä kauden maalia, samoin kuin Joona Monto on vielä ilman maalia, tosin peliaikaa ei varmasti tässä vaiheessa kauheasti ropise.

Mikä ihmeen Kids Game?

Kristian Vesalainen osui heti - osuuko Hartwallilla?

Kauden alussa Kristian Vesalainen varmasti haaveili NHL matkasta Winnipeg Jetsin kanssa Hartwall Areenalle. No tuo ei toteutunut, mutta nyt Vesalaisen uusi kotiareena on kyseinen areena. Onko tässä uusi Eeli Tolvanen, veto lähtee kyllä järkyttävän kovaa. Katso kertoimet Vesalais-Krisun maalintekoon ja betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt