KHL: Jokerit - Admiral Vladivostok klo 18:30 perjantaina 7.9.2018

Ei kahta ilman kolmatta? Jokerit aloittanut kahdella voitolla ja nyt tulee se kolmas? Näin kertovat ainakin kertoimet ja historiatilastot. Mitä sinä laitat tähän matsiin? Oletko jo lyönyt vetoa Nordicbetin Jokerit Specials kohteista? Käy betsaamassa!
Jokerit logo keltainen
KHL: Jokerit - Admiral Vladivostok
Syyskuu 07,2018
18:30

KHL: Jokerit – Admiral Vladivostok kello 18:30 pe 7.9.2018

Jokereiden kauden toinen peli meni suunnitelmien mukaisesti ja Pekka Jormakka otti jormakan otteen tahtipuikosta. 3-1 päättyneessä pelissä 1+2 tehot olivat komeat ja tällä Jokerit varmisti kauden toisen voittonsa. Ihan ei tällä kertaa nähty yhdeksää maalia kuten näiden joukkueiden ensimmäisissä peleissä.

Ei se peli valmista ole, mutta valmiimpaa kuin vastustajalla:

Perjantaina kolmen ottelun kotiputken päättää ottelu Admiral Vladivostokia vastaan. Jokerit on siis napannut kahdesta ensimmäisestä pelistä voitot, Admiralin vieraskiertue on lähtenyt hieman nikotellen liikenteeseen. Ensimmäisessä pelissä toki tuli voitto, mutta vasta rankkareilla Sotchia vastaan, mutta toinen peli Spartak Moskovaa vastaan päättyi sitten 3-1 tappioon.

Keskiviikkona Zapolski oli lepovuorossa, tähän otteluun Lauri Marjamäki todennäköisesti vaihtaa Zapolskin maalille. Ykköskentälle ei kertynyt Amuria vastaan tehoja, tuliko ensimmäisen ottelun onnistumisista jo paineita? Jormakka – Platt – Jensen oli keskiviikon tehokkain, olisiko nyt kakkoskentän vuoro?

Maalissa Kalnins, varalla Zapolski

Moses – Regin – Manninen, Stollery, Lepistö

Joensuu – Norman – O’Neill, Kivistö, Grant

Jormakka – Platt – Jensen, Loov, Lauridsen

Ikonen – Niemi – Anttila, Räsänen

Admiral pelaa ainakin vielä toistaiseksi ilman ulkomaalaisapuja eli vastassa on todellinen venäläisjoukkue. Seuran presidenttinä toimii monelle NHL:stä tuttu Aleksandr Mogilnyi.

Nordicbetin Jokerit Specials

Nyt kannattaa viimeistään betsata Jokerit Specials vetoja Nordicbetillä. Mikä mahtaa olla Jokereiden sijoitus läntisessä konferenssissa? Onko se sijat 1-3 (kerroin 4.00), sijat 4-6 (kerroin 2.50), sijat 7-8 (kerroin 3.00) vai putoaako Jokerit kokonaan pois pudotuspeleistä? Kerroin tuolle vaihtoehdolle on 7.00.

Entä montako voittoa Jokerit kairaa koko KHL:n runkosarjassa? 62 ottelua pelataan, jäljellä on vielä 60 ottelua ja Jokereilla on kaksi voittoa jo plakkarissa. Nordicbet on ottanut yli 24.5 kertoimeksi 1.85, sama kerroin löytyy alle 24.5. voitolle.

Mielenkiintoinen betsauskohde on myös se että montako voittoa Jokerit ottaa kauden aikana rankkareilla tai jatkoajalla? Koko kaudeksi jännitettävää näillä kertoimilla: Yli 4.5 kerroin 1.85, alle 4.5 kerroin 1.85. Entä montako maalia Jokerit tekee runkosarjan aikana varsinaisella peliajalla? Alle 160.5 on saanut kertoimet 1.72, yli 160.5 puolestaan 2.00. Siinä riittää pähkäiltävää. Samoin kuin betsissä, jossa alle 10.250 yleisökeskiarvo tuo rahat takaisin kertoimella 1.40, yli 10.250 puolestaan palauttaa paalut 2.75 kertoimella.

No mitäs tähän matsiin? Eiköhän Jokerit painele tässäkin matsissa voittoon, sen verran kiva hönkä on nyt päällä. Admiral ei ole koskaan Hartwallilla voittanut, hyvästä yrityksestä huolimatta. Peli Jokereille varsinaisella peliajalla 1-2 maalin erolla.

Se oli Jormakka show.

Voittamaton Jokerit?

Jokerit napannut kaksi voittoa kahdesta ottelusta, jatkuuko mainio putki? Varsinaiselle koetukselle voittoputki joutunee vasta vieraspeliputkessa, mutta pelataan nyt tämä peli ensin alta pois. Mitä laitetaan tulosvetoon? 1-2 maalin voittoa Jokereille? Manninen vai Jormakka maalitykiksi vai olisiko ulkomaalaisvahvistusten vuoro nousta sankariksi?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt