KHL: Jokerit – Ak Bars Kazan keskiviikkona 23.1.2019 kello 18:30

Marko Anttila teki jo aikaistetun paluun Jokerit-kokoonpanoon, mutta sama tehottomuus jatkui. Nyt niitä maaleja pitäisi jollain ilveellä ottaa. Jäähyt pois ja kuteja kohti maalia, siinä reseptiä tähän otteluun. Toivottavasti raitapaidoilla ei ole betsit vieraille... kerroin on sen verran korkea.
KHL: Jokerit – Ak Bars Kazan
tammikuu 23,2019
18:30

KHL: Jokerit – Ak Bars Kazan, onko Narrit löytäneet lääkkeet?

Jokereiden kolmen pelin kotiviikko ei kauhean komeasti lähtenyt liikkeelle. Tuomariston avustuksella Narripakka otti ihan liikaa jäähyjä ja limputkaan eivät löytäneet vastustajan maaliin, ei sitten millään. Onko sama odotettavissa tässä pelissä, vastassa kun on nyt astetta tai paria vahvempi joukkue.

Ottelun pitkävetokertoimet ovat Jokereille, mutta tällä pelaamisella se vierasvoittokaan ei tästä ottelusta olisi kyllä mitenkään yllätys. Jokerit sai pelipaitaan takaisin edelliseen ottelun Marko Anttilan, mutta pelituntuman hakeminen ottaa toki aikansa. Varmasti menee tämä ja seuraavakin viikko ennen kuin Mörkö-juna on takaisin raiteillaan. Kokoonpano näytti maanantaina tältä, kyllähän tuossa pitäisi ihan tarpeeksi olla maalintekotaitoa tarjolla?

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

11 Steve Moses – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen– 93 Peter Regin – 76 Kristian Vesalainen

16 Geoff Platt – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

50 Viktor Lööv – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

3 Karl Stollery

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Veikkaus: Jokerit – Ak Bars Kazan, kotijoukkueella edelleen nihkeää

 Huhut kertovat että Raipe Helminen jättäisi Jokereiden kakkosvalmentajan pestin tämän kauden jälkeen ja siirtyisi U20 maajoukkueen päävalmentajaksi. Hyvinkin mahdollista, kuka Jokereihin Lauri Marjamäen aisapariksi?

Tässä ottelussa pitkävetokertoimet ovat 2.00 – 4.10 – 3.10, uskotko sinä Jokerit -joukkueen löytävän maalijyvän tähän peliin? Yhdellä tehdyllä maalilla voittaminen on melkoisen harvinaista, silloin saa oman joukkueen maalivahdilla olla melkoinen päivä maalinsuulla.

Jos Jokerit jumittaa edelleen maalinteon kanssa, alle 1.5 maalia on saanut kertoimen 2.75 NordicBetillä, alle 1.5 peräti 3.85. Ehkä tässä matsissa voisi nyt kuitenkin lähteä tuosta yli 2.5 maalista ja 1.70 kertoimesta liikkeelle? Tulosvetoon on pakko lähteä hakemaan melkoisen varovasti vähämaalista ottelua, 3-2 (15.50), 2-3 (18.50), siinä hyvä ponnahduslauta molempiin suuntiin. Ja 2-2 (10.00), tasapeli tietenkin kiinni.

Tämä akrobaatti pitäisi tässä pelissä ohittaa mielellään useamman kuin kerran… vai onko mies sittenkään maalinsuulla tässä pelissä?

Jokerit kiipelissä - Ak Bars Kazan ei helpota tuskaa?

Jokereilla on juuri nyt vaikea hetki ja tuntuu että mikään ei onnistu. Edellisessä ottelussa tuomaristollakin oli aika kyseenalaisia puhalluksia, paljonkohan ovat puhaltaneet alkometriin matsin jälkeen? Nouseeko Jokerit tänään voittoon vai vasta kolmannessa kotiottelussa tällä viikolla?

Aseta vetosi