KHL: Jokerit - Amur Khabarovsk klo 18:30 keskiviikkona 5.9.2018

Jokereilta tykkiavaus Kunlunia vastaan! Onko ruuti kuivaa myös Amuria vastaan keskiviikkona? Ykkösketjun miehiä Manninen - Regin - Moses kupongille maalintekijöihin! Mitä siellä laitetaan tulosvetoon?
Jokerit logo punaisella pohjalla
KHL: Jokerit - Amur Khabarovsk
Syyskuu 05,2018
18:30

KHL: Jokerit – Amur Khabarovsk kello 18:30 ke 5.9.2018

Molempien joukkueiden avaukset olivatkin sitten sitä itseään eli maalirikasta mättöä. Kummankin matsissa tehtiin yhdeksän maalia ja ne molemmat päättyivät kotijoukkueen voittoon 6-3. Jokerit voitti Kunlunin lopulta 6-3 ja Amur hävisi Spartak Moskovalle 6-3. Näiden otteluiden perusteella tähän matsiin voisi laittaa hieman samankaltaisia lukemia, vaikka joukkueet ovat aikaisimmilla kausilla pelanneetkin pelkkiä tasapelejä Hartwall Areenalla.

Jokereiden ykköskenttä Moses – Regin – Manninen oli vireessä ensimmäisessä pelissä, tosin se ylivoimamaali jäi hyvistä yrityksistä huolimatta vielä kaupan hyllylle. Näille miehille kannattaa kuitenkin tässä pelissä betsata maaleja ja syöttöpisteitä, sen verran kivalta näytti kolmikon peli.

Tällä mentiin avauksessa:

Kuusi maalia ensimmäisessä pelissä ruokkii koko Jokeri-pakan itsetuntoa. Kohta ei kyllä voida enää puhua joukkueesta suomalaisjoukkueena, sillä kokoonpanosta vain yhdeksän pelaajaa on enää Suomesta. Näistäkin vain kahdeksan taisi pelata tässä pelissä. No mitäpä sillä on väliä jos peli kulkee ja yleisöäkin kiinnostaa muukalaislegioonan pelit.

Tämä oli Jokereiden kokoonpano ensimmäisessä pelissä, tähän tuskin isoja muutoksia tulee.

Maalissa Zapolski, varalla Kalinis

Moses – Regin – Manninen, Stollery, Lepistö

Joensuu – Norman – O’Neill, Kivistö, Grant

Jormakka – Platt – Jensen, Loov, Lauridsen

Ikonen – Niemi – Anttila, Räsänen

Jokereiden viides KHL-kausi – tuleeko menestystä?

Jokerit starttasi viidennelle KHL-kaudelle iloisella hyökkäyspelillä Kunlun Red Staria vastaan. Jokereille ei vedonlyöntikertoimien mukaan povata hirveän suurta menestystä ja Lauri Marjamäen kertoimet potkuihin ovat kaikkein alhaisimmat kaikista KHL-valmentajista. No, ensimmäisen ottelun perusteella potku-uhka on kaukainen ajatus, mutta pelattu on toki vasta 1/62 matsia ja matka on pitkä.

Kokoonpano on kieltämättä melkoisen ulkomaalaisväritteinen, mutta samalla voidaan todeta että kyllähän tuossa on kaikki palikat myös menestykseen. Kaikilla riittää menestysnälkää ja Marjamäki haluaa taatusti näyttää että ei ne taidot ole mihinkään häipyneet penkin alle menneen leijonapestin aikana. Kuraa on tullut aiheesta ja aiheetta, se on myönnettävä. Uusi alku Jokereissa voi parhaimmassa tapauksessa tuoda isoakin menestystä, pahimmillaan Marjamäen ura lähenee sitten jo mäkimontun pohjaa.

Jokerit pelaa Amur -ottelun jälkeen vielä kotona Admiral Vladivostokia vastaan perjantaina ennen kolmen matsin vieraskiertuetta, jossa ensimmäisen kerran punnitaan mistä Jokerit on tehty. 10.9. Dinamo Minsk, 12.9. SKA Pietari ja 14.9. HK Vitjaz -pelit näyttävät mihin Jokereiden alkukausi menee. Maaliin saakka?

Lyö vetoa Jokereiden ottelusta ennen otteluita ja heitä livevedot kehiin ottelun aikana!

Tätä luvassa myös keskiviikkona ja perjantaina:

Jatkaako Jokerit mässäilyä?

Maalihanat olivat kaakossa heti alusta alkaen, joten samanlainen iloittelu luvassa tässä pelissä? Nähdäänkö taas yhdeksän maalia? Vai kuusi? Under 4.5? Mitä siellä laitetaan kupongille, keskiviikkona mennään taas!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt