KHL: Jokerit – Avtomobilist Ekateringburg kello 18:30 pe 21.9.2018

Jokereiden kolmas kotiottelu putkeen. Toivottavasti on yleisö löytänyt paikan päälle tähän KHL-kärkimatsiin! Jokerit yrittää nousua koko KHL-sarjan kärkeen Ekateringburgin kustannuksella. Kuka on ottelun sankari? Vedot kehiin ja jännittämään!
Jokerit helsinki logo
KHL: Jokerit – Avtomobilist Ekateringburg kello 18:30 pe 21.9.2018
Syyskuu 21,2018
18:30

KHL: Jokerit – Avtomobilist Ekateringburg kello 18:30 pe 21.9.2018

Jokerit saa kolmen kotiottelun putken päätteeksi vastustajaksi todellisen mittarin, kun Avtomobilist Ekateringburg saapuu vieraaksi. Vierasjoukkue on iso suosikki otteluun, myös sen kausi on alkanut erinomaisesti. KHL sarjan kärkikamppailu Jokerit – Avtomobilist tarjoaa taatusti perjantai-illan huumaa ja toivottavasti myös katsojat ovat löytäneet Hartwall Areenan lehtereille seuraamaan tätä peliä.

Jokerit ei pahemmin ole lähteneet muuttelemaan kokoonpanojaan viime aikoina. Ikäviä uutisia tuli Jokereille tällä viikolla puolustuksen osalta, kun Mike Lundin joutui terveydellisten syiden takia purkamaan oman sopimuksensa Jokereiden kanssa. Pakkia todennäköisesti etsitään, hirveästi ei loukkaantumisia kestä tämänhetkinen rosteri. Lähteekö Jokerit kutakuinkin tämänlaisella rosterilla KHL-kärkitaistoon?

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

14 Tomi Mäki – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

77 Eemeli Räsänen

 

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Jokerit – Avtomobilist ennakko

Vieraiden maalilla on todennäköisesti Jakub Kovar, jonka torjuntaprosentti on yli 95% ja päästettyjä maalejakin vain hieman yli yksi per ottelu. Tämä on toki hyvän puolustuksen aikaansaannosta, isommin pisteitä ei puolustajat ole tällä kaudella tehneet.

Hyökkäysketjut sisältävät varsin mielenkiintoisia nimiä ja nämä tulevat aiheuttamaan Jokeripuolustukselle myös harmaita hiuksia. Ilya Krikunov 2+7, Dan Sexton 6+2 ja Anatoly Golyshev 6+0 etunenässä. Stephane Da Costa 4+2, Francis Pare 2+4 ja Nigel Dawes 1+5 ovat myös monelle tuttuja pelureita. Ja kaikki nämä olivat edellisessä ottelussa Sochia vastaan keskiviikkona oivassa vireessä.

Jokereiden Sami Lepistö on kerännyt hienosti pakeista jo 1+7 tehot, Niklas Jensen on hyökkäyksessä latonut 3+7, Pekka Jormakka 3+6 ja Sakari Manninen 4+3. Näitä nimiä on hyvä laittaa pistevetoon. Jokerijoukkueesta on mukavasti tullut onnistumisia monelle pelaajalle, tämä tietää hyvää loppukautta ajatellen.

KHL:n kärkikamppailu kyseessä, aiheuttaako Jokerit Ekateringburgille kauden ensimmäisen tappion? Otetaanko mallia maalintekoon tästä mässäilystä?

Jokerit koko KHL:n kärkeen?

Jokereiden luistin liikkuu ja vastustajaa kaatuu - mitkä mahtaa olla lukemat tässä kotiottelussa? Lyö vetoa ottelun eri tapahtumista, livevedonlyönti tarjoaa paljon mainioita kohteita!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt