KHL: Jokerit – Barys Astana klo 18:30 pe 23.11.2018

Jokerit SuperWeek -viikon viimeinen peli ja olisihan se tämäkin ottelu mukava päättää voittoon. Ketsuppipullo ryöpsähti oikein kunnolla edellisessä pelissä, mitä tulosvetoon tässä pelissä? Katso kertoimet ja betsaa!
Jokerit logo keltainen
KHL: Jokerit – Barys Astana
Marraskuu 23,2018
18:30

KHL: Jokerit – Barys Astana klo 18:30 pe 23.11.2018 

Jokerit pelaa SuperWeek -kampanjan viimeisen ottelun perjantaina Barys Astanaa vastaan. Kyseessä ei suinkaan ole mikään heittopussijengi itärajan takaa vaan samoista sijoituksista taisteleva jengi Kazakstanista.

Jokerit on kuitenkin pelannut mainiosti kotihallissaan ja pistekeskiarvokin huitelee reippaasti yli 1.5 pinnan per matsi kohdilla, jopa lähempänä 2.00 keskiarvoa. Barys Astana on kuitenkin 25 joukkueen sarjassa sijalla 7. vieraspelien pinnoissa ja pelattuna sillä on vasta 13 matsia vieraissa, esimerkiksi Admiral Vladivostokilla on jo 19 vieraspeliä. Pistekeskiarvo vieraspeleistä on kuitenkin 1.46, joten tilastojen mukaan tässä ottelussa mentäisiin jatkoille ja kolikonheiton jälkeen katsotaan kumpi on voittaja? Aivan mahdollista.

Kotona(kin) kulkee:

Kertoimet ottelussa ovat vahvasti Jokereiden puolella ja Barysin viimeisimmät pelit kotiareenalla ovat menneet enemmän ja vähemmän vihkoon kun tappioita on tullut Amurille, Dinamolle ja UFA:lle. Jokerit sen sijaan on ottanut viimeisestä neljästä pelistä voitot, Severstalista kahdesti, Lokomotivista ja viimeksi vastassa olleelta Avangardilta.

Edellisessä ottelussa Jokerit järjesti kannattajille melkoiset pikkujoulut maalien muodossa, ottelu päättyi peräti 7-4 ja onnistumisia tuli monelle pelaajalle. Ehkä se poikii myös jotain hyvää tähän otteluun?

Jokerit pelasi tuossa ottelussa kokoonpanolla:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka

84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

14 Tomi Mäki – 22 Mika Niemi – 41 Antti Pihlström

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 50 Viktor Lööv

 

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Tuttuja hahmoja vierailla

Barys Astanalla on varsin tuttuja hahmoja rosterissa, sillä maalilla painivat peliajasta Dominik Hrachovina (92%) ja Henrik Karlsson (91,3%). Jälkimmäinen on pelannut enemmän otteluita, joten saapa nähdä onko Karlsson puikkojen välissä myös tässä pelissä.

Puolustuksesta löytyy varsinainen tehomies, Darren Dietz, joka on tehoillut 28 peliin 29 pistettä (9+20). Kevin Dallman on kakkosena pakkien pörssissä 12 pinnalla, joten näitä nimiä pistevetoon tähän peliin.

Hyökkääjistössä on myös hyviä tehomiehiä ja 15 pisteettä vähintään tehneitä pelureita on peräti seitsemän. Roman Starchenko on kirkkain tähti tehoin 12+17, Andre Petersson 12+16 tehoille tulee heti kannassa. Patrice Cormier 11+10 on kolmas, joka on tehnyt yli 10 maalia. Brandon Bochenski 9+9, Nikita Mikhailis 9+9, Curtis Valk 6+10 ja Matthew Frattin 7+8 ovat olleet myös tehokkaina.

Joukkueet ovat kohdanneet Hartwallilla neljästi, kaksi ensimmäistä peliä meni Jokereille 4-2 ja 2-0, sen jälkeen Barys on vienyt suurimman osan pinnoista jatkoajalla 3-4ja sekä 2-3ja. Olisikohan jo Jokereiden vuoro, vai jatkuuko kiusaus?

Loukkaantunut Marko Anttila joutui näköjään keittiöhommiin:

Montako maalintekijää Jokerit -joukkueella?

Keskiviikkona nähtiin monta onnistumista, montako kiekkoa menee tässä pelissä Barys Astanan verkkoon ja kuka ne maalit tekee? Katso kertoimet maalintekijävetoon ja betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt