KHL: Jokerit – Dinamo Minsk klo 18:30 maanantaina 8.10.2018

Pietarin SKA oli vahvempi melko rumin lukemiin, samanlaiseen ei ole varaa mitenkään päin. Millä numeroilla Jokerit tämän ottelun hoitaa? Katso mielenkiintoiset kertoimet ja lyö vetoa!
Jokerit logo punaisella pohjalla
KHL: Jokerit – Dinamo Minsk
Lokakuu 08,2018
18:30

KHL: Jokerit – Dinamo Minsk klo 18:30 maanantaina 8.10.2018

Jokerit kärsi edellisessä pelissä karvaan ja kitkerän kotitappion SKA Pietarille. Miten mahtaa olla Narripakka palautunut tuosta ottelusta, tässä ottelussa ainakin kertoimet ovat selkeästi kotijoukkueelle. Nordicbet on laittanut kertoimen jopa alle 1.50 lukeman, joten tässä pelissä voisi olla aiheellista jopa napata tasoitusvetoa kehiin?

Mitäs Pulu saa Jaffalassa aikaiseksi?

Nordicbetin pitkävetokertoimet 1.49 – 5.25 – 5.45 kertovat siitä että Dinamo Minskin varaan ei paljon kannata laskea. Vaikka Minsk on onnistunut Harwallilla toki voittamaan, nyt ei viimeaikaiset otteet ihan anna osviittaa siihen että voitto tulisi Pasilasta. Kuudesta matsista se ei ole kyennyt voittamaan kuin yhden pelin, toki tilastot ovat sitten taas tilastoja ja onhan siellä kaksi viimeistä vieraspeliä viety jatkoille saakka. Meneekö tämäkin matsi jatkoille? Teemu Pulkkinen on vieraiden riveissä varmasti se suomalaisittain ykköskohde seurattavaksi, kyllähän Pulua voi sinne maalintekijävetoon laittaa. Mikäli maalilla on Jhonas Enroth, parhaana päivänä räpylään voi tarttua ihan kaikki.

Oliver Lauridsen pelikiellossa

Oliver Lauridsen sai tappelunnujakasta Nail Yakupovia vastaan yhden ottelun pelikiellon ja tuo pelikielto kärsitään tässä pelissä. Maitojunan tuoma Yakupov taisi tuuletuksillaan ärsyttää kokeneen Juutti-pakin oikein huolella, sitten saikin maalintekijä oikein isännän kädestä. Tällä kokoonpanolla Jokerit lähti edelliseen peliin, mitä mahtaa olla luvassa tähän peliin?

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

 

Montako maalia pelissä tehdään? Alle 2.5 on saanut ison kertoimen 5.95 ja alle 4.5 on saanut kertoimeksi 2.28. Ehkä hyvä kohde on tässä pelissä yli 4.5 / 1.57 tai jopa yli 5.5 / 2.55.

Jormakka voisi laittaa sitä maalilaulua soimaan?

Jokerit palaa voittojen tielle?

SKA tappio ei ole kuin paha muisto, tässä pelissä takaisin taas voittojen tielle? Nyt olisi taas otettava sitä härkää sarvista, millä lukemilla Jokereiden voitto tulee?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt