KHL: Jokerit – Dinamo Riika kello 17:00 la 22.12.2018

Jokerit saa kotikaukaloonsa vastaansa Dinamo Riikan. Miten käy viimeisessä ennen joulua pelattavassa Jokerit-pelissä? Kertoimet ovat Jokereille, mutta Dinamo osaa yllättää.
KHL: Jokerit – CSKA Moskova
Joulukuu 20,2018
18:30

KHL: Jokerit – Dinamo Riika kello 17:00 la 22.12.2018

KHL ei lepää joulunakaan. Venäjällä joulua vietetään vähän eri aikaa kuin meillä, mutta Jokerit on kivasti saanut aatonaaton ja aaton vapaaksi joulupäivän tapaan. Viimeinen ottelu ennen Joulua Jokereilla on kotiottelu ja tässä ottelussa se kohtaa Dinamo Riikan. Riika kohtasi edellisessä ottelussa SKA Pietarin kun Jokerit kohtasi CSKA Moskovan. Millä fiiliksillä lähdetään tähän otteluun? Jokerit nappasi mahtavan kotivoiton sarjakärjestä ja Dinamo Riika yllätti SKA Pietarin housut kintussa jatkoilla… Komeaa tekemistä molemmilta!

Dinamo Riikan viimeisimmät ottelut eivät ole menneet muuten mitenkään tuuttiin tai putkeen, 10 viime peliä on tuottanut reilusti enemmän tappioita kuin voittoja. Suurin osa tappioista on olleet niukkoja maalin tai kahden tappioita – nehän tunnetusti syövät joukkuetta kaikkein eniten. Jokereilla ollut huono jakso on toivottavasti nyt jo takana ja tässä ottelussa olisi mainio paikka laittaa jokerifaneille pisteitä pakettiin.

Jokereiden ja Dinamo Riikan vastakkaiset ottelut Harwall Areenalla ovat menneet tuloksellisesti laidasta laitaan. Peräti kuuden pelin ajan voitot ovat vuorotelleet, jos saman vuorojutun mukaan mennään, on tässä ottelussa Dinamo Riikan voiton vuoro. Toivottavasti tämä erikoinen putki katkeaa ja Jokerit lähtee kinkun paistoon täysi kinkku- ja pistepussi mukanaan.

Jokerit kokoonpano Dinamo Riikaa vastaan

Jokerit sai edelliseen peliin takaisin Steve Mosesin ja Henri Ikosen, miten mahtaa kokoonpano muuttua näistä kentällisistä? Pelaako kenties Janis Kalnins myös Riikaa vastaan vai onko Zapolskin vuoro?

76 Kristian Vesalainen – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

6 Jesse Joensuu – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

41 Antti Pihlström – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 84 Max Wärn

4 Tommi Kivistö – 50 Viktor Lööv

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

53 Nico Nurmikanta

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Dinamo Riikalla on tarjolla tähän matsiin joko Kristers Gudlevskis tai Timur Bilyalov, jonka torjuntaprosentti on oikein oivallinen 93,4%. Tilastoissa on melkoinen kummallisuus puolustajien osalta kun KalPassa viime kaudella viilettänyt Mathew Maione on kerännyt 8+25 tehot. No ehkä nuo tehot eivät ole se kummallisuus, mutta se että muut pakit ovat yhteensä tehneet 23 pistettä – se on se kummallisuus. Hyökkääjistä Linus Videll (15+17) ja Lauris Darzins (8+19) tulevat saamaan paljon peliaikaa ja maalintekopaikkoja.

CSKA Moskova voiton jälkeen Jokerit on takaisin raiteillaan!

Mihin raiteet vievät tässä ottelussa? Dinamo Riika kaatoi suuren ja mahtavan SKA Pietarin omassa ottelussaan jatkoajalla, kaatuuko nyt myös Jokerit? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi