KHL: Jokerit – Dynamo Moskova tiistaina 8.1.2019 kello 18:30

Dynamo Moskova on ollut Jokereille todella paha vastus. Silti kertoimet ovat kovasti kallellaan Jokereille. Viekö vieraat jälleen pisteet maalin erolla ja tapahtuuko se vasta jatkoajalla? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!
KHL: Jokerit – Dynamo Moskova
tammikuu 08,2019
18:30

KHL: Jokerit – Dynamo, vähämaalinen ja tiukka taisto?

Jokerit koki kitkerän tappion yhtä suurinta vastustajaa vastaan SKA Pietari haki pinnat Jaffalasta varsin vakuuttavin lukemin, millä saadaan Narrijuna takaisin raiteille? Tässä ottelussa sen paikka on mitä parhain, sillä Dynamo Moskova on osoittautunut Jokereille todella hankalaksi vastustajaksi. Eikä joukkueen suomalaispakit Juuso Hietanen ja Miika Koivisto yhtään auta asiaa, näitä miehiä voi laittaa tässä ottelussa myös pistevetoon.

Sinne kannattaa myös laittaa vieraiden tehokaksikko, melkein 100 pistettä yhteensä nakutelleet Vadim Shipachyov (15+35) ja Dmitry Kagarlitsky (19+29). Jokereiden pitäisi saada jonkinnäköinen päällystakki tälle kaksikolle, sillä seuraava pistemies hyökkääjistä on jäänyt peräti 30 pisteen päähän!

Jokerit pelasi SKA Pietari ottelussa tällä avauskokoonpanolla, tuleeko tähän kenties isompaa tai pienempää hienosäätöä?

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

76 Kristian Vesalainen – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 84 Max Wärn

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

50 Viktor Lööv

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Kertoimet Jokereille, mutta…

Niin, Dynamo on ollut Jokereille erittäin paha otteluvastus. Joukkueiden väliset matsit ovat päättyneet niukasti jommallekummalle maalin erolla, joko varsinaisella peliajalla tai sitten jatkoilla. Jatkuuko tämä trendi? Siinä tapauksessa tasoitusvedossa kannattaa hakea ruksia tai sitä maalin voittoa jommallekummalle, kertoimet siihen ovat vallan hyvät.

Joukkueet kohtasivat viimeksi joulupäivänä Hartwall Areenassa, tuo ottelu päättyi 3-4 jatkoajalla vieraille. Kenties nyt nähdään vähämaalisempi ottelu eli alle 5.5 maalia kupongille? Vai jopa alle 4.5 maalia? Jokerit ei ole voittanut joukkueiden välisistä kohtaamisista Hartwall Areenassa kuin yhden kuudesta ja samalla saldolla mennään Dynamon kotihallissa. Voittaako Jokerit peikon tässä ottelussa? Edellinen voitto tästä jengistä kun on päivätty 17.9.2015. Kauan on aikaa siis viimeisimmästä voitosta. Nyt alkoi X ja 2 kerroin kiinnostamaan.

Tuleeko kokoonpanoon muutoksia? Pieniä viilauksia? Maalivahti vaihtuu?


Dynamon vieraskerroin houkuttaa...

ja joukkue onkin ollut melkoinen peikko Jokereille. Narrien viimeisimmästä voitosta alkaa olemaan jo useampi vuosi aikaa, miten ahtaalle Dynamo tässä Jokerit laittaa? Vai katkeaako tämä putki ja Jokerit ottaa voiton? Betsit kehiin ja jännittämään tiistai-iltaa!

Aseta vetosi