KHL: Jokerit – Dynamo Riga klo 18:30 maanantaina 22.10.2018

Jokerit saa ennen Tallinnan -vierailua vieraaksi Dynamo Rigan. Miten lukemat laitetaan tässä pelissä? Ja tekeekö pörssikärki Mathew Maione tässä matsissa pistettäkään? Katso parhaat kertoimet otteluun ja lyö vetoa!
Jokerit helsinki logo
KHL: Jokerit – Dynamo Riga
Lokakuu 22,2018
18:30

KHL: Jokerit – Dynamo Riga klo 18:30 maanantaina 22.10.2018

Jokerit on iso ennakkosuosikki Dynamo Rigaa vastaan maanantaina KHL-ottelussa. Vierailla on riveissään kaksi melkoista pistenikkaria, Mathew Maione johtaa puolustajana koko KHL:n pistepörssiä ja Linus Videl on hänkin pistepörssin viiden parhaan joukossa. Maalintekijävedossa Videllin kerroin on 4.40 ja Maionen kerroin on puolestaan 6.25. Todennäköisin skenario on se, että jos Riika onnistuu Jokereita vastaan maalinteossa, Maione on maalin syöttäjä ja Linus Videll maalintekijä. Matias Myttynen on tehnyt tällä kaudella kuusi maalia, tulisiko onnistuminen Jokereita vastaan? Maalintekijäkerroin on 5.50.

Jokerit ei ole tällä kaudella vielä jatkoajalle joutunut kotipelissä, tässä pelissä se toki on yksi mahdollisuus. 5.50 kerroin tasapelille on houkutteleva, mutta eiköhän Jokerit homman hoida laajemman materiaalin avulla? Max Wärn liittyi Jokerit-joukkueen harjoitusvahvuuteen viime viikolla, nähdäänkö mies jo tässä ottelussa kokoonpanossa ja kenen tilalle herra luistelee? Pieniä loukkaantumisia Jokereilla taatusti on ja Wärn tuo yhden palapelin palan lisää Marjamäen palapeliin.

Yllättääkö Dynamo… taas?

Jokerit ei ole hävinnyt Dynamo Riikalle kuin kerran kotonaan varsinaisella peliajalla, tämä tosin tapahtui nyt viimeksi kun pelattiin tämän vuoden alussa. Riika on kiusannut pari kertaa aiemminkin Jokereita ja vienyt pisteitä jatkoilla ja rankkareilla. Nyt olisi kuitenkin Jokereiden vuoro voittaa varsinaisella peliajalla.

Tällä kokoonpanolla Jokerit pelasi edellisen ottelun, tuleeko muutoksia?

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

14 Tomi Mäki – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 50 Viktor Lööv

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Pääseekö Max Wärn mihin rooliin?

Paljonko peli päättyy?

Dynamo Riga yllätti viimeksi Jokerit Hartwallilla, mutta nyt taitaa olla Jokereiden vuoro voittaa, vai onko? Katso kertoimet tulosvetoon ja laita oikeat lukemat taululle!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt