KHL: Jokerit - Kunlun klo 18:30 maanantaina 3.9.2018

Jokerit lähtee ennakkosuosikkina ensimmäiseen peliin Kunlunia vastaan. Jussi Tapolan luotsaama Kunlun on kuitenkin yllätysvalmis joukkue, joten heti on tarjolla mielenkiintoinen matsi seurattavaksi. Laita vedot ennen matsia ja livevedot matsin aikana!
Jokerit helsinki logo
KHL: Jokerit - Kunlun
Syyskuu 02,2018
18:30

KHL: Jokerit – Kunlun kello 18:30 ma 3.9.2018

Jokereiden KHL kausi alkaa vihdoin. Lauri Marjamäki on nyt kovan paikan edessä, Leijonapesti meni sanalla sanoen penkin alle, Jokereissa on kuitenkin iso mahdollisuus kiillottaa kilpi entiselleen. Marjamäen kertoimet ensimmäisten potkujen saamiseksi ovat kuitenkin todella pienet, itse asiassa kaikkein pienimmät koko KHL:ssä. Tuoko se lisää painetta?

Mielenkiintoisia ajatuksia:

Jokerit on ottelussa iso suosikki, ainakin kertoimet näin kertovat Unibetillä ja monella muulla sivustolla. Unibet kärrää tähän peliin kertoimet 1.60 – 4.40 – 4.70. Jokereiden treenipelit eivät ole nyt menneet mitenkään loistokkaasti, samaan henkäykseen täytyy nyt vetää se että treenipelit ovat aina treenipelejä. Kunlun ei ole Jokereita KHL-peleissä Hartwall Areenalla voittanut, mutta nappaako se nyt yllätysvoiton?

Jussi Tapolan luotsaama Kunlun on muuttanut joukkuetta melkoisesti, kanadalaispitoinen jengi voi olla yksi tämän kauden yllättäjistä. Tapolan muukalaislegioonassa pelaavat myös taitoniekat Veli-Matti Savinainen ja Olli Palola lisättynä Ville Lajusella. Varmasti kolmikolle maistuisi maalinteko tai edes voitto Jokereista.

Jokerit – Kunlun tiukkaa puolustuspeliä?

Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella, tuolloin peli päättyi varsinaisella peliajalla 1-1, Kunlun oli lopulta jatkoajalla parempi lukemin 1-2. Nähdäänkö tässä ottelussa samankaltaista niukkaa maalintekoa? Jokerit eivät ole treenimatseissa isommin maaleilla mässäilleet, joten tässä voisi olla betsaajille kiva kohde. Alle 5.5 maalia on Unibetillä 1.37 kertoimella varustettu, alle 4.5 maalia puolestaan 1.81 kerroin Unibetillä. Vai tehdäänkö peräti alle 3.5 maalia 2.90 kertoimella. Alle 2.5 maalia eli treenimatsin toisinto toisi kertoimella 5.30 rahat takaisin.

Unibetin pienin kerroin tähän otteluun tulosvedossa on 11.50, 2-2 tulokselle. Ehkä voisi laittaa isolla haarukalla sen 1,2,3 – 1,2,3 tähän peliin ja kolmen kombo 1-1 (Unibet 14.00), 2-1 (15.00) 1-2 (23.00) tuon 2-2 tuloksen lisäksi.

Tällä kokoonpanolla Jokerit pelasi viimeisen treenimatsinsa

Maalissa Kalinis, varalla Ratilainen

Moses – Regin – Manninen, Stollery – Lepistö

O’Neill – Norman – Joensuu, Kivistö – Grant

Jormakka – Platt – Jensen, Loov – Lauridsen

Ikonen – Niemi – Anttila, vaihdossa Mäki ja Räsänen

Mörkö Anttila tykkää kun avaus on kotihallissa:

Nappaako Jokerit avausvoiton?

Kertoimet kertovat että Jokerit nappaa voiton heti avauspelissä. Lauri Marjamäen tiimi vastaan Jussi Tapolan jengi. Kumpi vie voiton? Betsaa ja jännitä mukana!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt