KHL: Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl kello 16:00 su 18.11.2018

Jatkuuko Jokereiden hieno kotivoittojen putki kun yksi KHL:n kärkijoukkueista, Lokomotiv Yaroslav tulee pitkällä vieraskiertueella piipahtamaan Helsingissä? Katso kertoimet ja betsaa!
Jokerit logo punaisella pohjalla
KHL: Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl
Marraskuu 18,2018
16:00

KHL: Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl kello 16:00 su 18.11.2018

Jokerit pääsi huilailemaan keskiviikon makoisan Severstal – ottelun jälkeen mukavasti ja plakkariin tarttui jo kuudes voitto kotiareenalla. Tässä ottelussa nähdäänkin sitten KHL:n kärkipään peli kun Petri Kontiolan Lokomotiv Yaroslav saapuu areenalle pelaamaan. Lokomotivin peli on jostain syystä hieman yskinyt viime aikoina, johtuneeko pitkäksi venyneestä vieraskiertueesta, joka on nyt tämän pelin myötä peräti seitsemän pelin mittainen.

Tuleeko taas nollapeli?

Putkista viis, nämä joukkueet ovat pelanneet keskenään tilastojen mukaan yhteensä kahdeksan peliä ja maaliero kaikissa otteluissa on niinkin tasainen kuin 13-10 Hartwallilla ja 11-9 Lokomotivin kotiareenalla. Hartwallilta Lokomotiv kävi edellisessä pelissä nappaamassa pisteet itselleen lukemin 3-4 reilu vuosi sitten, sitä ennen ottelut olivat päättyneet Jokereille 4-3, 3-1 ja 3-2. Mitä mahdetaan nähdä tässä pelissä? Pitkävetokertoimet ovat Jokereiden puolelle kallellaan ja Jokerivoittohan tästä odotetaan. Millä lukemilla tuo voitto mahtaa tulla?

Petri Kontiola ja Lokomotiv vierailulle

Jokerit nähtiin keskiviikkona tässä kokoonpanossa. Pääseekö Ryan Zapolski aloittamaan tässä pelissä vai jatkaako Janis Kalnins mainioita otteitaan maalin suulla? Lauri Marjamäellä varsin positiivinen ongelma.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka

84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

14 Tomi Mäki – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 50 Viktor Lööv

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Petri Kontiola haluaisi varmasti voittaa juuri Hartwall Arenalla, mutta saapas nähdä miten hommassa käy. Vieraiden joukkueella on Kontiolan lisäksi tuttuja miehiä Liigasta ja Tsekin maajoukkueesta, Alexander Salak on pelannut melkein puolet joukkueen peleistä, Ilya Konovalovin kanssa. Puolustuksessa on TPS:ssä ja viime Karjala-turnauksessa pelannut Jakub Nakladal pakkitilaston kärjessä tehoin 6+6.

Kontiolan kausi olisi pisteiden osalta voinut varmasti mennä paremminkin, mutta 7+8 tehot Konnalle on ihan oo ja koo. Vieraiden pistepörssin kärjessä on Andrei Loktionov 7+17, tuttu mies Jokerit-kannattajille on myös Brandon Kozun 8+10 tehoilla. Mitä nimiä maalintekijäpörssiin vierailta? Ei välttämättä ketään, mutta jos sinne on joku laitettava niin Kontiolalla lienee tässä ottelussa ylimääräinen buusti?

Kuka mahtaa olla Jokereiden osaomistaja Hjalliksen jälkeen? Jethro? Vesa Keskinen? Ville Peltonen? Teemu Selänne? Juha Sipilä?

Tekeekö Kontiola pisteitä? Vai pitääkö Jokerit nollan?

Lokomotiv Yaroslav ei ole ihan timmi-iskussa ollut viime peleissä, mutta miten pullat laitetaan uuniin kun joukkue matkaa Helsinkiin? Pistä omat pullat muhimaan pellille vedonlyöntisivustojen laajojen kerroinvalikoiman kautta ja nauti tuloksista ottelun aikana tai sen jälkeen!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt