KHL: Jokerit – Metallurg Magnitogorsk kello 18:30 ke 19.9.2018

Jokerit otti ennätyksellisen voiton ennätyksellisen pienen kotiyleisön edessä. Mitä herkkua katsomoihin on tällä kertaa tarjolla kun vastaan asettuu Iiro Pakarisen Metallurg Magnitogorsk? Betsaa!
Jokerit logo punaisella pohjalla
KHL: Jokerit – Metallurg Magnitogorsk
Syyskuu 19,2018
18:30

KHL: Jokerit – Metallurg Magnitogorsk kello 18:30 ke 19.9.2018

Jokerit nappasi täysin murskaavan voiton edellisessä ottelussa Traktor Tseljabinskia vastaan. KHL-ajan suurin voitto napsahti tilastoihin Jokereiden kaikkien aikojen pienimmän KHL-yleisön edessä. Lippujen hintojen nosto näkyy heti yleisömäärässä, tuskin tätä hommaa nyt taloudellisesti saadaan kuntoon tälläkään tavalla. Kaukalossa homma näyttää juuri nyt toimivan oikein mukavasti.

Mozyakinilta homma käy.

John Norman tuntui olevan ottelussa varsin oivallisella pelipäällä, tehot 3+2. Jesse Joensuu saalisti pelissä tehot 0+3, joten mainio ilta myös tälle mörölle. Marko Anttila nappasi kaksi maalia 2+0 ja Mika Niemi puolestaan 0+2. Parin pinnan mies oli myös Brian O’Neill, jolle tehot 1+1. Mahtavasti myös tulokaspakki Eemeli Räsänen avasi oman Jokerit pistetilinsä tekemällä ottelussa maalin. Nappasitko tulosvedon kiinni? Täällä ei ihan osunut vaikka toki tasoitusveto ja pitkäveto menikin kohdilliin.

Tässä Jokereiden kokoonpano edellisessä ottelussa, saisiko Kalnins jälleen komennon luukulle Zapolskin nollapelistä huolimatta?

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö

4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

77 Eemeli Räsänen

 

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Kertoimet Jokerit – Metallurg Magnitogorsk otteluun

Nordicbet antaa tähän kertoimet 1.95 – 4.15 – 3.40, joten Jokerit on tämänkin ottelun vahva ennakkosuosikki. Magnitogorsk voitti sekin oman ottelunsa Sochia vastaan maanantaina lukemin 1-2, joten joukkue on reissun päällä. Jokerit pelaa vielä tämän ottelun jälkeen yhden kotiottelun ja tilanne näyttää varsin hyvälle.

Edellisen kerran kun nämä joukkueet kohtasivat Hartwall Areenalla oli tuloksena 1-2 jatkoaikavoitto vieraille, sitä ennen Magnitogorskin kotona päädyttiin 2-1 rankkarivoittoon isännille. Kahdeksasta kohtaamisesta kerran on tehty 7 maalia, kerran 6 maalia, kolme kertaa 5 maalia, kerran neljä maalia ja kaksi kertaa kaksi maalia. Kyllä tästä kaiken järjen mukaan tulee tiukempi ottelu kuin Traktoria vastaan, joka oli kyllä melkoinen pohjanoteeraus tähän vaiheeseen kautta. Metallurg on ottanut kahdeksasta pelistä viisi voittoa.

Maalin suulla vierailla on todennäköisesti Vasily Kosheckin, joka on pelannut suurimman osan peleistä tähän mennessä. Puolustuksen Alexei Bereglazov 2+3 ja Viktor Antipin 0+3 ovat kovia, samoin tietty Liigasta joukkueeseen siirtynyt Maksim Matushkin 0+2. Mielenkiintoista on tähän otteluun lähdettäessä se, että viime viikolla Metallurg hävisi Jokereiden ryöpyttämälle Traktorille 5-6… eli voimmeko vetää tästä johtopäätöksiä? No ei isompia.

Hyökkäyksessä riittää myös mielenkiintoa, Sergei Mozyakin 3+3 tietenkin pinnamestarina Dennis Rasmussenin 2+3 kanssa ja suomalaisittain Iiro Pakarinen 2+0 pääsee näyttämään osaamistaan. Miten tsekkivalmentaja Josef Jandacin komennossa joukkue pelaa Hartwallilla? Lyö vetoa!

Jokerit taas voittoon?

Jokereiden luistin liikkuu ja vastustajaa kaatuu - mitkä mahtaa olla lukemat tässä kotiottelussa? Lyö vetoa ottelun eri tapahtumista, livevedonlyönti tarjoaa paljon mainioita kohteita!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt