KHL: Jokerit – Severstal Cherepovets kello 18:30 ke 14.11.2018

Jokerit pitkästä aikaa kotiyleisön edessä ja maajoukkuetauon jälkeen. Nyt tulee maaleja, mutta kuka ne tekee? Lyö vetoa!
Jokerit logo mustalla pohjalla
KHL: Jokerit – Severstal Cherepovets
Marraskuu 14,2018
18:30

KHL: Jokerit – Severstal Cherepovets kello 18:30 ke 14.11.2018

KHL:n hauska otteluohjelma pistää nämä joukkueet jo kolmatta kertaa vastakkain ja kyseessä taitaa olla lähes kolmas kohtaaminen reiluun pariin viikkoon. Joukkueet pelasivat elokuussa varmuuden vuoksi ystävyysottelun joka päättyi Jokereille 1-2, sen jälkeen kohdattiin 28.10. Tallinnassa (Jokereille 3-2) ja tuon jälkeen kohdattiin juuri ennen tauko Severstal Cherepovetsin kotikentällä, jossa Jokerit vei 0-4 pelin.

Nyt siis keskiviikkona joukkueet kohtaavat Hartwall Areenalla ja 9.12. on vuorossa vielä ottelu Severstal Cherepovets – Jokerit. Ottaako jokerit täyskäden näistä matseista eli kaikki voitot? Hyvinkin mahdollista, sillä vierasjoukkue on vajonnut KHL:n alakastiin pahemman kerran.

Tuska paistaa kadulle asti joukkueen tekemisessä. Jos parhaalla pistemiehellä on tässä vaiheessa kautta vasta 7 pistettä, missä lienee vika? Onko joukkue vaan niin kädetön että maaleja ei synny vai mikä on? Pelaako jengi puolustuksen ehdoilla? No, tähän saakka ei pahemmin ole tulosta tullut, joten olisiko taktiikkavahdoksen aika? Dominic Furch on maalinsuulla päästänyt alle kolme maalia per ottelu, mutta Jokerit voi tässä ottelussa tehdä hyvinkin 3-5 maalia, jopa enemmänkin jos saa keskiviikkohurmoksen päälle. Saako?

Jokerit – Severstal, maalijuhla tulossa?

Severstal pelaa maanantaina ensimmäisen ottelun tauon jälkeen, joten se pääsee matkaamaan Helsinkiin vasta sen jälkeen.  Jokerit pelaa ensimmäisen tauon jälkeisen pelin vasta tässä pelissä, joten intoa ja virtaa riittää. Saapa nähdä onko kokoonpanoon paluuta tekeviä pelaajia montakin, loukkaantumisia Jokereilla on ollut jonkin verran.

Tällä kokoonpanolla joukkue pelasi taukoa ennen tätä samaa vastustajaa vastaan, tästähän Leijonissa pelasi Anttila – Manninen kaksikko ja Kolmen Kruunun paidan puki päällensä John Norman ja Viktor Lööv.

 

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka

84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

14 Tomi Mäki – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

50 Viktor Lööv – 53 Nico Nurmikanta

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Ottelun pitkävetokertoimet ovat reippaasti Jokereille kallellaan, 1.35 – 6.15 – 7.15 kertoimilla lähtee Nordicbet liikkeelle. Miten isoa tasoitusvetoa tähän peliin, ainakin parilla maalilla Jokerit voittaa?

Onkohan nämä sellaiset versiot jotka pysyvät suussa?

Jokerit tauon jälkeen - kulkeeko putki?

Severstal taas vastassa - helpot pinnat Narreille? Tästä ottelusta tarjolla täydet pisteet, mutta kuka mahtaa tehdä Jokereiden maalit? Katso kohteet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt