KHL: Jokerit – Severstal Cherepovets klo 15:00 sunnuntaina 28.10.2018

Jokerit kohtaa sunnuntaina Severstalin. Kertoimet peliin ovat vierasjoukkueen kannalta karut, jatkuuko bileet tänään? Katso parhaat vedonlyöntikohteet omalta vedonlyöntisivustoltasi ja lyö vetoa!
Jokerit logo punaisella pohjalla
KHL: Jokerit – Severstal Cherepovets
Lokakuu 28,2018
15:00

KHL: Jokerit – Severstal Cherepovets klo 15:00 sunnuntaina 28.10.2018

Jokereiden huima synttäriviikonloppu Tallinnassa huipentuu perhepeliin Severstal Cherepovetsia vastaan. Jokerit on ottelun iso ennakkosuosikki, sen verran nuottivihkoon on Severstalin alkukausi mennyt. Jos joukkue ei nyt ihan KHL:n pohjasakkaa ole, niin aika lähellä. Paljon joukkueen iskukyvystä kertoo se, että parhaalla pistemiehellä on 4+2 tehot plakkarissa. Jokereiden Sakari Manninen teki Dinamo Rigaa vastaan tehot 2+2…

No mutta ottelua ei kertoimilla voiteta, joten Jokerit toki joutuu tämänkin vastustajan ottamaan tosissaan. Huono valmistautuminen tähän otteluun tietää kyllä vaikeuksia ja vieraat tulevat todennäköisesti pelaamaan melkoisen puolustusvoittoisesti. Joukkueen maaliero on yli 20 maalia pakkasella, Jokereilla se on saman verran ja hieman enemmänkin plussalla.

Tammikuussa samassa hallissa on luvassa myös Liigakiekkoa:

Eihän Jokerit tätä nyt voi hävitä, mutta se voi tehdä tämän ottelun itselleen vaikeaksi lepsuilemalla. Nordicbet tarjoaa tähän peliin kertoimet 1.33 – 6.85 – 6.95, aika paljon luvattu kun pelataan kuitenkin ns. puolueettomalla jääperällä. No, suurin osa katsojista taitaa kuitenkin olla Jokerit-kannattajia.

Kuka tekee Jokerit-joukkueen maalit?

Jokerit lähti tällä kokoonpanolla Dinamo Riga -peliin, joten pieniä muutoksia voi aina tulla perjantain pelinkin jälkeen. Vaihtuuko maalivahti, molemmille peli Tallinnassa? Entä vaihtuuko lepovuorossa olevat pelaajat?

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

 Vaikka vastustaja tuleekin pelaamaan tai ainakin yrittämään puolustusvoittoista peliä, voi tähän laittaa tasoitusvetoa kehiin Jokereille. Kolmen maalin tasoituksella Jokerit-kerroin on jo 3.60, voittaako Narrit neljällä maalilla? Kahden maalin tasoituksella tasapelikerroin olisi 5.35, tuo tietäisi Jokereiden tasan parin maalin voittoa. Vai tuleeko vain maalin voitto? 0-1 tasoituksen tasurikerroin olisi 6.75. Mitä kupongille laitetaan?

Onko Severstal kuokkavieras?

Jokerit-juhlat huipentuu klo 15:00 pelattavaan perhepeliin, mitä mahtaa käydä tässä pelissä. Kertoimet ovat kovasti Jokerit-joukkueen puolella, laitetaanko mitä tulosvetoon?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt