KHL: Jokerit – SKA Pietari sunnuntaina 6.1.2019 kello 16:30

Sunnuntaina kello 16:30 alkaen huippumatsi Jokerit - SKA Pietari. Kertoimet peliin lupailevat voittoa SKA:lle, mutta Jokerit haluaa näyttää osaamistaan juuri tässä pelissä. Jokerit vie sittenkin?
KHL: Jokerit – SKA Pietari
tammikuu 06,2019
16:30

KHL: Jokerit – SKA Pietari, kaatuuko naapurikaupungin jätti?

Jokerit saa vastaansa kotiotteluun SKA Pietarin. Kyseessä on varmasti yksi kauden kovimmista otteluista ja tämä peli jos mikä olisi varmasti kiva voittaa. SKA Pietari on yksi KHL-sarjan isoimmista joukkueista, mutta täysin lyötävissä. Tilastossa 9 viimeisen pelin osalta Jokerit on hallinnut pelejä Hartwall Areenalla, tilastot 5-1-3 ja maaliero 25-25. Viimeiset kuusi peliä on mennyt vuorotellen voitoissa, edellisen pelin täällä voitti SKA Pietari lukemin 2-6. Nyt olisi mainio revanssin paikka?

Edellisessä ottelussa Jokerit kaatoi kivasti Sibir Novosibirskin, nyt on vastus astetta tai kahta parempaa. Tällä kokoonpanolla Jokerit lähti edellisessä pelissä liikkeelle, tullaanko näkemään muutoksia?

 6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

76 Kristian Vesalainen – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

48 Henri Ikonen – 41 Antti Pihlström – 14 Tomi Mäki

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

53 Nico Nurmikanta

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Jormakka taas jormakassa iskussa?

Jokereiden tilastojen mukaan Pekka Jormakka ja Nicklas Jensen ovat olleet nimenomaan SKA Pietaria vastaan varsin vahvassa vireessä, Jormakalla on 10 pelissä tehot 6+5 ja Jensenillä kuudessa pelissä tehty 3+5. Myös Peter Regin on tehnyt tehot 2+4, otteluita on jo 12 kappaletta SKA Pietaria vastaan. SKA:n puolelta Patrik Hersley on nykypelaajista ollut tehokkain Jokereita vastaan tehoin 5+5 (7 ottelua), mutta mies on Jokereiden onneksi sivussa tästä pelistä. Miten tuo vaikuttaa sitten koko pelin tulokseen, mene ja tiedä. Nikita Gusev (0+9) saattaa jatkaa syöttöpisteiden saalistamista Jokereita vastaan.

Läntisen konferenssin kakkonen ja kolmonen kohtaavat, Jokereiden kerroin (Unibet 3.00 – 4.30 – 2.00) osoittaa että se on altavastaaja. Samanlainen nappipeli kuin CSKA Pietaria vastaan, niin hyvä tulee.

Kokeillaan kupongille Unibetin Scorecast vetoa Pekka Jormakalla, Jormakan maali milloin tahansa ja Jokerit voitto toisi 11.50 kertoimen, tasapeli 23.00 kertoimen ja SKA Pietari voitto 16.00.

Hyvä mittari varmasti molemmille?

Jokerit altavastaaja - voittoon uskotaan kuitenkin?

Jokerit on kertoimien mukaan altavastaaja, mutta tämä on se ottelu jonka se haluaa voittaa. Samaa voi sanoa myös SKA Pietarista, joten melkoinen näytelmä nähdään sunnuntaina. Miten käy?

Aseta vetosi