KHL: Jokerit – Spartak Moskova klo 18:30 perjantaina 26.10.2018

Jokerit täräyttää synttärijuhlansa käyntiin Tallinnassa ottelulla Spartak Moskovaa vastaan. Kertoimet tähän peliin lupailevat melkoista selkäsaunaa vieraille. Miten bileet lähtevät käyntiin?
Jokerit helsinki logo
KHL: Jokerit – Spartak Moskova
Lokakuu 26,2018
18:30

KHL: Jokerit – Spartak Moskova klo 18:30 perjantaina 26.10.2018

Jokerit pelaa pari kotiotteluaan Viron puolella, Tallinnan Tondiraba-areenalla. Samalla Narripakka viettää 51-vuotis syntymäpäivää ja odotettavissa onkin melkoiset karnevaalit. Kahden kotiottelun siirtäminen Tallinnaan on tietty aina riskaabelia, mutta kaikesta päätellen aika ainutlaatuinen kokonaisuus tulossa. Ja mikä parasta, vastustajatkin taitavat tulla paikalle lahjapaketit käsissä, sillä ainakin otteluiden pitkävetokertoimet lupailevat Jokereille voittoa molemmista otteluista. Mutta keskitytään tässä perjantain otteluun.

Jokerit Goes Tallinn:

Vaikka Jokerit ei olekaan ottelun varsinainen kotijoukkue joka pelaa ottelut omalla areenallaan, on sillä silti vaihto-oikeus. Paljonko sillä sitten on peliin merkitystä, ainakin yleisön pitäisi olla melko isosti koostunut Jokerit-faneista. Ja kun Tallinnan-matkailuun kuuluu ainakin täysi-ikäisillä se prosenttijuomien nauttiminen, voi olla että Eteläpäädyn lisäksi ääntä lähtee myös Pertti Pukukannattajastakin? Yleisön pitäisi tässä ottelussa olla siis voimavara, toisin kuin Hartwall Arenalla, johon yleisö ei ole oikein tällä kaudella löytänyt.

Parin maalin voitto Jokereille?

Max Wärn ei ainakaan toistaiseksi päässyt vielä Narrinuttuun, pääseekö jo Tallinnassa? Tällä kokoonpanolla Jokerit aloitti Riikaa vastaan, Sakari Manninen oli pelissä varsin oivassa vireessä tehoin 2+2 ja Sami Lepistökin passaili peräti neljästi maalikiekkoa lapaan.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

 

Matsista on jälleen valtavasti tarjolla erilaista kohdetta ja kerrointa. Jos Jokerit voittaa ottelun vähintään parilla maalilla, voi 0-1 tasoitusvedon tarjoaman Jokerit – kertoimen käyttää tässä ottelussa mainiosti hyväksi. Nordicbetillä se on 2.04 – 5.45 – 2.45. Ihan kiva panoksen tuplaus on oletettavissa tästä ottelusta vai oletko eri mieltä?

Mainio betsikohde voisi olla myös ensimmäisen erän maalimäärä, alle 1 saa kertoimeksi Nordicbetillä 3.80, yli 2 saa kertoimeksi 2.23. Tasan 1 saakin sitten kertoimeksi 2.23. Katso muut eräkertoimet Nordicbetiltä!

Jokereilta löytyy vauhtia myös Karting-radalta:

Tarjoaako Jokerit kivan synttärilahjan faneilleen?

Jokerit kohtaa synttäriviikonlopun ensimmäisessä ottelussa Spartak Moskovan. Kertoimien mukaan vierasjoukkue on villi vastaantulija, onko joukkueesta esteeksi tai edes hidasteeksi Jokeri-voitolle?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt