KHL: Jokerit – Vityaz klo 18:30 keskiviikkona 10.10.2018

Miro Aaltonen ja Joni Ortio tulevat vierailulle Helsinkiin, mikä mahtaa olla herrojen kisakunto tässä ottelussa? Alkukausi on mennyt ihan mukavasti tuuttiin, tuleeko Aaltoselle tehopisteitä? Lyö vedot kehiin ja jännitä mukana vaikka livevedossa!
Jokerit logo pinkillä pohjalla
KHL: Jokerit – Vityaz
Lokakuu 10,2018
18:30

KHL: Jokerit – Vityaz klo 18:30 keskiviikkona 10.10.2018

Jokerit saa keskiviikkona vieraaksi moskovalaisen Vityazin. Mielenkiintoisesti joukkueessa pelaa myös mainio suomalaiskaksikko Joni Ortio ja Miro Aaltonen, joten jännitettävää riittää. Jokerit on kotiottelussaan kertoimien mukaan selkeä suosikki, mutta kyllähän Jokereiden kohtaaminen antaa taatusti Joni Ortiolle lisää motivaatiota ”seistä päällään” maalinsuulla ja tietenkin Aaltonen haluaa näyttää Jokerit-porukalle miten niitä pinnoja tehdään. Aaltonen on tehnyt mukavasti pinnoja alkukaudella ja johtaa vieraiden pistepörssiä tehoin 6+8.

Ikonen pisteille tänään?

Edellisessä ottelussa John Norman onnistui kahdesti, tässä ottelussa herran maalintekijäkerroin on 3.55. Steve Mosesilla kerroin on 3.25 ja Jesse Joensuulla 4.20. Marko Anttilalla, jonka nimi on muuten Unibetillä Antilla, maalintekijäkerroin on 3.95. Vityazin Miro Aaltosella kerroin on 4.35. Näitä nimiä voi viljellä maalintekijävetoon ihan surutta.

Jormakka sivussa edelleen – Lauridsen palaa?

Pekka Jormakka oli edellisestä ottelusta sivussa loukkaantumisen takia sivussa ja Oliver Lauridsen kärsi pelikieltonsa Dinamo Minskia vastaan. Jormankan suhteen tuskin otetaan mitään riskiä, sen verran mukavasti paikkaajat paikkasivat peluria edellisessä pelissä. Tomi Mäki teki mukavasti 1+1 tehot edelliseen peliin, tuleeko tuolle tässä matsissa jopa jatkoa? Tällä mentiin viimeksi, nyt todennäköisesti Zapolski palaa maaliin, samoin kuin Lauridsen pakistoon.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

48 Henri Ikonen – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

14 Tomi Mäki – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 50 Viktor Lööv

 98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Tekeekö Jokerit ottelun ensimmäisen maali ja voittaa ottelun? Unibet tarjoaa tuolle kertoimen 1.87. Entä voittaako Jokerit varsinaisella peliajalla oltuaan ottelussa maalin takaa-ajoasemassa? Tälle on tarjolla kerroin 5.00. Mikäli vierasjoukkue voittaa päästämättä maalia, pelaaja saa rahat takaisin peräti 23-kertaisena. Siinä tapauksessa Joni Ortiolla on ollut melkoinen unelmailta vieraiden maalilla.

Miro Aaltosen Toronton-visiitti jäi lyhyeksi, mutta uusi vauhti KHL:stä?

Vityaz palaa kotiin tyhjin käsin?

Jokerit on ottelun selkeä suosikki, mutta tässä sarjassa mikään ei ole varmaa. Takki auki ei voi lähteä tätäkään vastustajaa vastaan, se on selvä. Mitä lukemia laitetaan tulosvetoon? 3,4,5 - 2,3? Vai pelaako Joni Ortio unelmapelin?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt