Nyrkkeilyä: Anthony Joshua – Andy Ruiz 7.12.2019

Tässä se on! Odotettu ottelu jossa kohtaavat Anthony Joshua ja Andy Ruiz. Onko tämä uusinta edellisestä ottelusta vai saadaanko eri voittaja? Katso kertoimet megaotteluiltaan ja lyö vetoa!
Nyrkkeilyä: Anthony Joshua – Andy Ruiz
Joulukuu 07,2019
22:00

Nyrkkeilyä: Anthony Joshua – Andy Ruiz 7.12.2019 – revanssi?

Tätä on odotettu. Titteliottelu, jossa pelissä ovat niin IBF:n, WBA:n (Super), WBO:n kuin IBO-liittojen mestaruusvyöt. Viime kesänähän nämä veijarit kohtasivat ensimmäisen kerran titteliottelussa ja tässä matsissa nähtiin ainakin yksi koko vuoden jollei kaikkien aikojen yllätyksistä. Andy ”The Destroyer” Ruiz voitti siihen saakka voittamattoman Anthony Joshuan New Yorkin Madison Square Gardenissa.

Ruiz Jr – Joshua kertoimet ja vedonlyönti

Ottelun alustavat pitkävetokertoimet kertovat samalla ottelun ennakkosuosikin. 3.00 – 26.00 – 1.38 eivät pahemmin Andy Ruizille mahdollisuuksia jätä, mutta katsotaanpa nyt… Useampi vedonlyöntisivusto on jo nyt antanut otteluun useampia vedonlyöntikohteita ja kertoimia, joten näistä pääsee jo nyt lyömään vetoa. Yksi mielenkiintoisimmista on varmasti ”eriä yhteensä” veto, jossa valittavana on ainakin Unibetillä kahdeksan eri vaihtoehtoa seuraavaan tapaan:

  • Yli 3.5 erää – kerroin 1.15 – alle 3.5 erää – kerroin 5.00
  • Yli 5.5 erää – kerroin 1.42 – alle 5.5 erää – kerroin 2.75
  • Yli 7.5 erää – kerroin 1.91 – alle 7.5 erää – kerroin 1.83
  • Yli 9.5 erää – kerroin 2.50 – alle 9.5 erää – kerroin 1.50

Edellisessä ottelussa ratkaisu tuli tyrmäyksessä seitsemännessä erässä – toistaako historia itseään?

Raskaan sarjan mailmanmestaruusottelun voittajakertoimet

Jos ottelu menee tuomariäänestykseen, sillä saa kertoimen 3.50. Ei vaihtoehto on puolestaan kertoimen 1.28 arvoinen Unibetillä. Toki voit lyödä vetoa jommankumman voitosta tietyssä erässä, esimerkkinä Ruizin voitto 8. erässä tuo kertoimen 29.00. Joshuan voitto 10. erässä tuo kertoimen 19.00. Mikä on sinun valintasi? Käy katsomassa kertoimet otteluun Joshua – Ruiz ja lyö vetoa!

Andy Ruiz – Anthony Joshua – Clash on the Dunes

Uusintaottelu otellaan nyt siis 7.12. Saudi-Arabiassa, Diriyahissa. Varta vasten tätä tapahtumaa rakennettuun areenaan mahtuu 15 000 katsojaa ja käytännössä ottelijat tulevat ottelemaan ulkoilmassa. Samaan iltaan on kaavailtu myös muita otteluita ja tähän mennessä varmistuneita otteluita ovat ainakin Alexander Povetkin – Michel Hunter ja Filip Hrgovic – Eric Molina ottelut. Ja lisää on vielä tulossa.

Joshua vs. Ruiz – yksinoikeudella Viaplayssa – hinta 49,95€

Viaplay näyttää yksinoikeudella 7.12. oteltavan nyrkkeilyn raskaansarjan ottelun.  Ottelu on PPV-ottelu eli Pay Per View. Ottelun hinta on 49,95€.

 

Joshua - Ruiz vol 2. Uusintaottelusta uusi voittaja?

Edellisen ottelun voittaja oli ainakin pieni yllätys, miten mahtaa käydä nyt? Katso ottelu Viaplayn PPV:n välityksellä ja lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä